חיסכון לכל ילד חיסכון לכל ילד-סיכון גבוה

tzach

משתמש רשום
מקצועי/R הון היקרים,

בתאכלס הכי נכון בתכנית חיסכון לכל ילד להפקיד בתכנית עם סיכונים הכי גבוהים(קרי כמה שיותר מניות) מאחר וזו תכנית ארוכת טווח

בפועל
כל המסלולים 'כהלכה' בחברות הגמל השונות,חשופים לאחוזים מאוד נמוכים של מניות(כך שאתה מוגבל למסלול 'מתון' בלבד)

על איזה פיתרון הייתם מייעצים?

השקעות R הון

מנהל פורום השקעות
מנהל
מנוי פרימיום
מקצועי/R הון היקרים,

בתאכלס הכי נכון בתכנית חיסכון לכל ילד להפקיד בתכנית עם סיכונים הכי גבוהים(קרי כמה שיותר מניות) מאחר וזו תכנית ארוכת טווח

בפועל
כל המסלולים 'כהלכה' בחברות הגמל השונות,חשופים לאחוזים מאוד נמוכים של מניות(כך שאתה מוגבל למסלול 'מתון' בלבד)

יש במור ואינפיניטי מסלולים הלכה שחשופים למניות.

מרדכי פולק

משתמש רשום
מנוי פרימיום
בחיסכון לכל ילד של חברת אינפיניטי הלכה זה מושקע 100% במניות
אז זה הפתרון

משושי

משתמש מקצוען
מקצועי/R הון היקרים,

בפועל

בחיסכון לכל ילד של חברת אינפיניטי הלכה זה מושקע 100% במניות
אז זה הפתרון
יש במור ואינפיניטי מסלולים הלכה שחשופים למניות.
תשקלו מעבר למור הלכה או למיטב הלכה (השמועה אומרת שמסלול הלכה במיטב, ב2025 יהפוך למחקה מדד מניות)
אני מאוכזב מאינפיניטי.
נראה לי במצב הנוכחי, מור הלכה.
אני רק אציין שהכותרת הזו טעות כי אין חיסכון לכל ילד מחקה מדד S&P 500 אבל שם הרחיבו את הדיון

החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט צ'

קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה:
נקרא  19  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה