כתבתי באשכול אחר.איזה סוג של בעיות?
בעיה לבבית קשה ולא מוכרת לעולם הרפואה, שמשותפת בתקופה האחרונה לכמה תינוקות ברחבי העולם. אצל כולם האמא עברה קורונה בחודשים מתקדמים.
זאת דוגמא אחת.
את הדוגמא השניה אני מעדיפה לא לכתוב כאן.
כתבתי באשכול אחר.איזה סוג של בעיות?
הלחצתאת הדוגמא השניה אני מעדיפה לא לכתוב כאן.
ממש לא...הלחצת
יש דרכים נוספות
בידוד הגנתי, למשל
לא רק זה, שמעתי מחברה שעובדת כמיילדת בשערי צדק, על עוד הרבה בעיות שיש בתקופה האחרונה ביילודים, חלקם עם בעיות נשימה חמורותכתבתי באשכול אחר.
בעיה לבבית קשה ולא מוכרת לעולם הרפואה, שמשותפת בתקופה האחרונה לכמה תינוקות ברחבי העולם. אצל כולם האמא עברה קורונה בחודשים מתקדמים.
זאת דוגמא אחת.
צפירת הרגעה..רק כדאי להדגיש שבינתיים כל החיסונים שניתנים לציבור בישראל הם של פייזר ולא של מודרנה.
רגע, האמא קיבלה חיסון או קורונה?כתבתי באשכול אחר.
זאת דוגמא אחת.
לא יודעת למה הרופא אמר את זה, אבל לפי הידע המדעי העדכני אין עומס על המערכת בחיסון כפול,אשה בהריון מתקדם שהחלימה מקורונה הרופא המליץ שלא להתחסן לשעלת כדי לא ליצור עמס על המערכת.
למה את צריכה להמליץ לה?הייתי ממליצה לך מה שהמלצתי לאחותי
אל תהיי שפן ניסיונות (שמעתי שמועה, לא בדקתי אם היא נכונה, שהחיסון פוגע בהתפתחות הילד בעתיד)
חכי שמספר נשים בהריון שעברו את החיסון וילדו תינוק בריא וב"ה להן ולתינוק שלום
תקבלי ברכה מרב
ותתחסני בלב שקט
בהצלחה והרבה בריאות!
ברור, הוא הרי רופא!הרבה פעמים רופאים מוסיפים סברות מעצמם,
זה גם אמר פרפו' שולמןגם רופאת הנשים שלי לא המליצה באופן גורף כמו משרד הבריאות ואמרה לנשים לחכות לשבוע 15 בשביל חיסון.
אפשר מקור?שמעתי בשם ד"ר שולמון שלא מומלץ להתחסן בתחילת הריון, רק לפני או אחרי שבוע 15
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: