להאיר בלבן
משתמש רשום
ועל זה תוסיף, שכך אותו הדבר ואף יותר בשאר הארגונים. אין להם יום ללא פניות בנושא החיסון שפגע בהם בצורה כזו או אחרת.שמעתי בשם אחד העסקנים בחסדי עמרם שהוא יודע על כ200 מקרים של הפלות רח"ל מתוצאה של סיבוכי קורונה
מידיעה!
ועל זה תוסיף, שכך אותו הדבר ואף יותר בשאר הארגונים. אין להם יום ללא פניות בנושא החיסון שפגע בהם בצורה כזו או אחרת.שמעתי בשם אחד העסקנים בחסדי עמרם שהוא יודע על כ200 מקרים של הפלות רח"ל מתוצאה של סיבוכי קורונה
ועל זה תוסיף, שכך אותו הדבר ואף יותר בשאר הארגונים. אין להם יום ללא פניות בנושא החיסון שפגע בהם בצורה כזו או אחרת.
החיסון עצמו.לא מובן הקורנה פגע או החיסון פגע?
הוא דיבר על פגיעת הקורונה.שמעתי בשם אחד העסקנים בחסדי עמרם שהוא יודע על כ200 מקרים של הפלות רח"ל מתוצאה של סיבוכי קורונה
תודה.הוא דיבר על פגיעת הקורונה.
תודה.
טעות שלי.
אך גם שמעתי שחסדי עמרם מטפלים בנפגעי חיסון. וחשבתי שלזה התכוון.
נא לא לבלבל את מפיצי הפייק עם עובדות..איך הספיקו להיפגע מהחיסון?
לכאורה כמעט ואין נשים בהריון שקיבלו את המנה השניה
סתם מעניין לדעת איך כבר ראו זאת אנחנו עם החיסון לא הרבה זמן... וכידוע לא ניסו על נשים בהריון..שהחיסון פוגע בהתפתחות הילד בעתיד)
עד שתחכה ..הקורונה תעבור מהעולם בעז"החכי שמספר נשים בהריון שעברו את החיסון וילדו תינוק בריא וב"ה להן ולתינוק שלום
ואני שמעתי שמועה שנשים שהיו עם קורונה ילדו ילדים עם בעיות בהתפתחות...הייתי ממליצה לך מה שהמלצתי לאחותי
אל תהיי שפן ניסיונות (שמעתי שמועה, לא בדקתי אם היא נכונה, שהחיסון פוגע בהתפתחות הילד בעתיד)
חכי שמספר נשים בהריון שעברו את החיסון וילדו תינוק בריא וב"ה להן ולתינוק שלום
תקבלי ברכה מרב
ותתחסני בלב שקט
בהצלחה והרבה בריאות!
ואני לא שמעתי את השמועה הזאת אלא ראיתי אותה בזוג עיניי.ואני שמעתי שמועה שנשים שהיו עם קורונה ילדו ילדים עם בעיות בהתפתחות...
אני. התחסנתי חיסון ראשון, בינתיים, וזאת בהמלצת הרב פירר, שבמחילה הוא יותר אמין בעייני מכל מיני שמועות...יש כאן משהי בהריון שהתחסנה ולא היו לא תופעות לוואי?
תמיד את ממליצה על פי שמועות??הייתי ממליצה לך מה שהמלצתי לאחותי
אל תהיי שפן ניסיונות (שמעתי שמועה, לא בדקתי אם היא נכונה, שהחיסון פוגע בהתפתחות הילד בעתיד)
יש דרכים נוספותסליחה על הציניות אבל זה קצת גובל בחוסר אחריות להמליץ לאשה במצב כזה לחכות ברגע שהמצב חמור מאד ושרבנים ורופאים אומרים בפרוש להתחסן
ואני לא שמעתי את השמועה הזאת אלא ראיתי אותה בזוג עיניי.
מפיצי הפייקים, יש לכם דם על הידיים!
דם של ילדים שנולדו עם בעיות קשות ומסובכות, כי אמא שלהם לא ידעה להזהר!
נאי לא אומרת בעד/נגד. אבל אני לא מנסה להתהדר במאמרים רפואיים חסרי בסיס שיש להם משמעות קריטית!
ציינתי שלא בדקתי את זהתמיד את ממליצה על פי שמועות??
כמעט לא הגיונייש דרכים נוספות
בידוד הגנתי, למשל
איזה סוג של בעיות?ואני לא שמעתי את השמועה הזאת אלא ראיתי אותה בזוג עיניי.
מפיצי הפייקים, יש לכם דם על הידיים!
דם של ילדים שנולדו עם בעיות קשות ומסובכות, כי אמא שלהם לא ידעה להזהר!
נאי לא אומרת בעד/נגד. אבל אני לא מנסה להתהדר במאמרים רפואיים חסרי בסיס שיש להם משמעות קריטית!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: