מה זאת אומרת היכן, זה התכנית שהציגו בממשלה, 2 נקודות זיכוי לזכאים או מענק עבודה לזכאים (2 הקצוות...)איפה מופיע שהמענק קשור למס הכנסה שלילי?
תחפש באשכולות אחרים יש שם את המקורות
מה זאת אומרת היכן, זה התכנית שהציגו בממשלה, 2 נקודות זיכוי לזכאים או מענק עבודה לזכאים (2 הקצוות...)איפה מופיע שהמענק קשור למס הכנסה שלילי?
מה זאת אומרת היכן, זה התכנית שהציגו בממשלה, 2 נקודות זיכוי לזכאים או מענק עבודה לזכאים (2 הקצוות...)
אויש נו זה לא שלשפה מופיעות שלוש סוגי הטבות
2 נקודות זיכוי
מס הכנסה שלילי
מענק עד 940 ש"ח לילד
כמה דמגוגיהבסוף מישהו התעורר
כל רגע - חוק חינוך חינם יורחב: מענק של 470 שקל לכל ילד עד גיל 3
לאחר פרסום התכנית הממשלתית לחינוך חינם באמצעות הטבת נקודות זיכוי, התריע ח"כ יעקב אשר כי נקודות זיכוי אינן רלוונטיות למי שמרוויח שכר נמוך ואינו משלם ממילא מס הכנסה. כעת הנושא סודר והחוק יכלול מענק ייעודי להורים אלה - מענק של עד 470 שקלים לכל ילד עד גיל 3www.kore.co.il
אגב מעיון בחוק כעת אני רואה שטעיתי בתשובה הקודמת, ואכן המענק ינתן בהדרגה לפי אחוזים מהזכאותידוע האם התוספת של 470 ש"ח למס הכנסה שלילי תהיה לפי אחוזים מהזכאות?
ממש לא!כמה דמגוגיה
זה החוק המקורי, ולפיו יוענק או 2 נקודות לבעלי הכנסה גבוהה, או מענק עבודה לזכאים
אף אחד לא התעורר
אתר החקיקה הממשלתי
www.tazkirim.gov.il
הציטוט של בחדרי זה ציטוט מדויק מתוך החוק שכבר עבר, תיכנס לקישור שהבאתיממש לא!
זה מענק למעמד הביינים
לא קשור למענק עבודה
קראתיהציטוט של בחדרי זה ציטוט מדויק מתוך החוק שכבר עבר, תיכנס לקישור שהבאתי
'מסגרת חוק להגדלת שיעור ההשתתפות בכוח העבודה ולצמצום פערים חברתיים' זה חוק מענק עבודה
קיצור, תקרא את החוק במלואו תעשה טובה אחרי זה תגיב
מחשבה יפה, אבל זה לא קשור לחוק המדוברקראתי
ועדיין חושבת שזה ללא קשר למענק עבודה
זה לכל אחד שלא מגיע למס
על משפחתון תשלם בדיוק כמו היוםמשהו יכול להסביר לי במילים פשוטות כמה אשלם על משפחתון???
אם גם בעלי עובד וגם אני
אני בורה בנושאעל משפחתון תשלם בדיוק כמו היום
השאלה היא האם יהיה לך הטבה במס, וזה כבר תלוי בנתונים האישיים שלך ובגובה המשכורת
דוגמא:מישהו יכול להסביר לי את הקטע הזה?
צפה בקובץ המצורף 1393605
המענק לא ינתן במדויק לפי אחוזי הזכאות.אגב מעיון בחוק כעת אני רואה שטעיתי בתשובה הקודמת, ואכן המענק ינתן בהדרגה לפי אחוזים מהזכאות
ציטוט:
כאשר, בדומה למנגנון הרגיל לקבלת מענק עבודה, ההגעה למענק המקסימלי תינתן באופן הדרגתי בהתאם לטווחי ההכנסה הקבועים בסעיף המוצע. כך, סכום המענק יעלה באופן הדרגתי בטווחי ההכנסה הנמוכים עד שיגיע למענק המקסימלי, וירד באופן הדרגתי בטווחי ההכנסה הגבוהים יותר עד שיתאפס.
אם הכנסתו החודשית הממוצעת עולה על 6,750 שקלים חדשים – סכום של 470 שקלים חדשים בניכוי התוצאה המתקבלת מהכפלת אחוז הניכוי בחלק הכנסתו החודשית הממוצעת העולה על 6,750 שקלים חדשים; לענין זה, "אחוז הניכוי" – 34.5% מחולק במספר ילדיו של העובד שהם פעוטות. |
אז מי שמרוויח 9,000 כבר לא יקבל כלום!דוגמא:
מי שהכנסתו הממוצעת היא 7000 ש"ח לחודש ויש לו שני ילדים בגילאי 0-3.
החלק העולה על 6750 ש"ח הוא 250 ש"ח
את הסכום הזה יש להכפיל ב-34.5% חלקי 2= 43.125 ש"ח.
סכום זה ינוכה מדי חודש מהמענק של 470 ש"ח כך שיתקבל מענק של 427 ש"ח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: