24כל זה על שנת 2023 או על שנת 2024?
24כל זה על שנת 2023 או על שנת 2024?
2024כל זה על שנת 2023 או על שנת 2024?
זה לא קשור לא לתמת ולא למשפחתון ולא למטפלתוכל זה רק למי שנמצא בתמ"ת?
ואיך זה יעבוד ישלמו לך לחשבון תוספת-או ישיר למעון / מטפלת?
ואיך אני יכולה לדעת כמה נקודות יש לי עכשיו (בתלוש כתוב?) וכמה יהיו לי אחרי החוק החדש?זה לא קשור לא לתמת ולא למשפחתון ולא למטפלת
זה תוספת נ.ז. ומענק עבודה להורים, על כל ילד בגילאי 0-3.
גם אם הם לא שולחים בכלל לגן
יאכלו אותהמבאס
מה עם אלה שלא זכאים למענק עבודה ומנגד לא משלמים מס?
יורד לך מס היום מהשכר?ואיך אני יכולה לדעת כמה נקודות יש לי עכשיו (בתלוש כתוב?) וכמה יהיו לי אחרי החוק החדש?
נכוןיאכלו אותה
מי שזוכה כאן במדינה לתואר "מעמד ביניים" מזויף- לא זכאי לכלום ועובד רצח
לשקול אם לעבוד
מסתבר.יורד לך מס היום מהשכר?
מישהו יודע?במקרה שהאב זכאי למענק עבודה והאמא לא
מה קורה?
מי שזכאי מקבל ומי שלא לאמישהו יודע?
כי זכור לי משהו מעומעם על הכנסה גבוהה משותפת ל2 בני זוג, שאם היא מעל סכום מסוים, אז גם אם אחד הבני זוג מכניס סכום שבעיקרון מזכה במס הכנסה שלילי, הוא לא מקבל בגלל ההכנסה המשותפת הגבוהה...מי שזכאי מקבל ומי שלא לא
מה השאלה בדיוק?
עכשיו אני רואה את זה באחד האתרים...כי זכור לי משהו מעומעם על הכנסה גבוהה משותפת ל2 בני זוג, שאם היא מעל סכום מסוים, אז גם אם אחד הבני זוג מכניס סכום שבעיקרון מזכה במס הכנסה שלילי, הוא לא מקבל בגלל ההכנסה המשותפת הגבוהה...
אבל אני לא זוכר במדויק ולכן שאלתי...
נכון, אבל כשהשכר של בן הזוג גבוה אז הוא מקבל את ההטבה השניה של נקודת זיכויעכשיו אני רואה את זה באחד האתרים...
"להכנסת בן/בת זוג יש השפעה על מענק העבודה. ככל שההכנסה המצרפית גבוהה יותר כך המענק ייקטן. בפועל, אם לבן/ בת זוג יש שכר של 9,000 שקל ומעלה, הסיכוי לקבל מענק עבודה חודשי הוא נמוך."
נכון, אבל במקרה כזה רק אחד מבני הזוג מקבל את ההטבה...נכון, אבל כשהשכר של בן הזוג גבוה אז הוא מקבל את ההטבה השניה של נקודת זיכוי
מישהו יודע את התשובה?אם 2 הורים מרוויחים שכר שעומד בתנאים (כ"א בנפרד) מקבלים כפול?
כל אחד זכאי לעצמומישהו יודע את התשובה?
לא, אין קשרכשדיברו על "גזירת המעונות" (במסגרת חוקי ליברמן)
היה מדובר ששני ההורים צריכים לעבוד כדי שאפילו אחד מהם יקבל את הזיכוי
הסעיף הזה לא נכנס?
זה כבר עבר?טבלת נקודות זכות
צפה בקובץ המצורף 1594033
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: