אכן, וגם אז לא במענק חודשי אלא בכמה תשלומיםזאת אומרת שנראה את הכסף רק עוד שנה וחצי ??
מה שמוציא את העוקץ מכל המענק עבודה, חבל באמת שלא משנים את צורת התשלום (נניח מקדמה חודשית על החשבון או לפחות חלוקה של 12 תשלומים)
אכן, וגם אז לא במענק חודשי אלא בכמה תשלומיםזאת אומרת שנראה את הכסף רק עוד שנה וחצי ??
סופי?אישור סופי בשבוע הבא בכנסת
החוק יחול מתחילת 2024 רטרו
לא יודע מה המקור לכךעכשיו אני רואה את זה באחד האתרים...
"להכנסת בן/בת זוג יש השפעה על מענק העבודה. ככל שההכנסה המצרפית גבוהה יותר כך המענק ייקטן. בפועל, אם לבן/ בת זוג יש שכר של 9,000 שקל ומעלה, הסיכוי לקבל מענק עבודה חודשי הוא נמוך."
ההשפעה של משכורת בן הזוג היא רק ברמה כזאת שלאחר שקלול הממוצע של שניהם זה יוצא מעבר לרף המזכהלא יודע מה המקור לכך
בחישוב שעשיתי בסימולטור על בסיס שנת 2023 לפי הנתונים שלי, לפני שינוי החוק
גם אם אשתי תרויח 11,000 ש"ח אני עדיין יהיה זכאי למענק עבודה.
כמובן שבשנת 2024 כשהחוק יכנס לתוקף מן הסתם ניתן יהיה לקבל את המענק גם במשכורת גבוהה יותר
כל ישיבת המליאה על התקציב עדין לא מעודכן באתר הכנסתסופי?
באתר הכנסת זה לא נראה שזה על סדר היום...
השאלה אם הם נקראים מעמד הביניים3 נפשות עם משכורת של 13000
5.25 נ"ז (אישה תושבת ישראל + ילד 1-5)
לא משלמת מס הכנסה ולא מקבלת מענק עבודה.
רק משלמת שכר לימוד מלא במעון.
כרגע נכנס לה 13 אבל בקרנות השתלמות פנסיה וכו היא מרויחה (לעתיד)יכול להיות עובדת הייטק שבתלוש שלה כתוב 19000 אבל בפועל נכנס לה 13000 והיא לא מקבלת הנחות בכלום!!! אז 13000 זה יפה מאד
עובדת שמרוויחה ברוטו 19000 ולא משלמת מס הכנסה הנטו שלה זה בערך 16000יכול להיות עובדת הייטק שבתלוש שלה כתוב 19000 אבל בפועל נכנס לה 13000 והיא לא מקבלת הנחות בכלום!!! אז 13000 זה יפה מאד
רווח בעתיד לא עוזר עכשיו לסגור את החודש יותר טוב או לא.כרגע נכנס לה 13 אבל בקרנות השתלמות פנסיה וכו היא מרויחה (לעתיד)
לגמרי. אני ובעלי בדיוקקק שם.עובדת שמרוויחה ברוטו 19000 ולא משלמת מס הכנסה הנטו שלה זה בערך 16000
ואם בפועל נכנס לה 13000 זה אומר שהיא משלמת מס הכנסה והיא תקבל את ההטבה של הנקודות זיכוי.
העניין הוא כך-
ההטבה הזו אמורה להגיע לכולם.
בשכבות הנמוכות כולם מקבלים את ההטבה במענק עבודה.
בשכבות הביניים נמצא האבסורד.
עובדת שמרוויחה ברוטו 19000 עם ילד אחד תקבל את ההטבה.
עובדת שמרוויחה 19000 עם 7 ילדים לא תקבל כי היא כנראה לא משלמת מס הכנסה.
אני חושבת שלכולם מגיע לקבל כמובן. גם למי שמרוויח 40000....
אבל זה ממש מעצבן שחלק גדול מהציבור נפל בין הכיסאות.
מענייןהמעצבן הוא שאצל בעלי בעבודה המשנית ששם יורד לו המס הכנסה ויחסית הרבה, השכר נטו-מה שאומר שהמעסיק הולך להרוויח את הנקודות ולא אנחנו...
אם בעלך משלם מס הכנסה הוא יהנה מהנקודות זיכוי.
אני חשבת שכר. תאמיני לי שחפרתי על זה לעומק..מעניין
אף פעם לא שמעתי דבר כזה, אם הבנתי נכון...
אגב אתם יכולים לנסות לדרוש מהמעסיק את התוספת הזו, הוא לא אמור להנות ממנה ולא מאף נקודת זכות אחרת שאתם זכאים לממש
אם בעלך משלם מס הכנסה הוא יהנה מהנקודות זיכוי.
לא הבנתי למה לא....
לצערי זה ככה. הסכם השכר שלו אצל המעסיק הנ"ל הוא חודשי נטו. כך שכל הוצאות השכר כמו מס הכנסה על המעסיק ולכן הזיכוי יהיה בשבילו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: