אין שום הבדללא הבנתי מה ההבדל בין מי שלומד במעון רישמי למי שלא.
וגם זה מדובר על מעמד הבינים הגבוה, ע"מ לקבל את מלוא הסכום צריך שכל אחד מבני הזוג ירויח מעל 14,400.אין שום הבדל
וגם אין הבדל בין מי שלא שולח את ילדיו בכלל למוסדות אלא משאיר בבית
החוק המוצע הוא חיסכון במס להורים עובדים שמשלמים מס הכנסה ע"י הוספת נ"ז
עם הכסף שיחסך אפשר לעשות מה שרוצים
נכון,וגם זה מדובר על מעמד הבינים הגבוה, ע"מ לקבל את מלוא הסכום צריך שכל אחד מבני הזוג ירויח מעל 14,400.
קפיטלסיטיות קלאסית.
מדהים.
ועוד יותר מדהים השיווק של זה, כעזרה ומדינת רווחה.
היה מסיבת עיתונאים שלשוםיש שמועות על חוק חדש של חינוך חינם במעונות יום ובמשפחתונים האם זה מבוסס?
למי שיש רביעיהמי שזכאי לקבל מס הכנסה שלילי (מענק עבודה) - יקבל דרך זה 960 ש"ח על כל ילד בגיל מעון לחודש???
כולם יעברו למשכורות מתחת 7000 עבור זה..
לאו דווקא,למי שיש רביעיה
לא הבנתימי שזכאי לקבל מס הכנסה שלילי (מענק עבודה) - יקבל דרך זה 960 ש"ח על כל ילד בגיל מעון לחודש???
כולם יעברו למשכורות מתחת 7000 עבור זה..
אבל הוא כן זכאי לדרגה 5לפי מה שידוע לי, מי שיש לו ילד אחד ומרוויח 8000 לחודש, לא זכאי למס הכנסה שלילי וממילא לא מקבל את ההטבה
אין כזה דבר,יש מקום שכתוב שדרך מעונות התמ"ת זה חינם לגמרי?
גם אם לא זכאים לנקודות / החזר מס?
נשמע הגיוני מאוד...אז ככה למי שלא הבין מה ביבי הגאון עשה פה אני יסביר בקצרה
1700 ש"ח סבסוד במעונות זה הסבסוד שיש היום כלומר מה שקורה היום שהמחיר המלא עולה 2500 פלוס מינוס[זה תלוי תינוק או ילד אני לא נכנס לסכום המדויק] ולמשל מי שמקבל דרגה 5 משלם בפועל 1200 ש"ח כלומר המדינה מסבסדת 1300 ש"ח מה שיקרה שנה הבאה זה שמחיר הבסיסי של המעון יעלה 3000 ש"ח והמדינה תסבסד 1700 ש"ח כלומר ההורה ישלם 1300 ש"ח [אני לא נכנס לסכומים מדיוקים כי המחירים עדין לא נקבעו אבל זה הרעיון] לסיכום הסבסוד של1700 ש"ח המדוברים זה מה שיש כבר היום
הנקודות זיכוי זה הורה שעובד ומשלם מס הכנסה מתחילת 24 יקבל על ילד מ-0 עד-3 שתי נקודות זיכוי נוספות למה שיש היום [היום עד גיל שנה זה נקודת זיכוי אחת מגיל שנה זה יותר] בכל אופן אשה עם 2 ילדים הגדול בן 6 והקטן במעון בשביל לממש את 2הנ"ז צריכה להרויח מעל 16 אלף ש"ח [דבר נוסף כנראה נקודת זיכוי של ילד מ-6 עד 12 שליברמן הוסיף והממשלה הזאת האריכה את הזיכוי הנ"ל עד סוף 23 כנראה לא תמשיך במילים פשוטות העביר מהילד בן שש לילד הקטן נקודת זיכוי אחת והוסיף עוד נקודת זיכוי אחת] במאמר המסוגר יש סיכוי שזה אותה עלות לאוצר כלומר כאן בתוכנית החדשה מביאים 2 נקודות זיכוי בטווח של 3 שנים מ-0 עד 3 ובתוכנית של ליברמן מביאים נקודת זיכוי אחת בטווח של 6 שנים מ-6 עד 12[ועוד שבשביל לממש נ"ז אחת יותר קל מאשר לממש 2 נ"ז ואכמ"ל]
הדבר הנוסף זה המס הכנסה שלילי שזה כנראה [אני לא מתחייב על כך]זה התוספת של 40 אחוז במס הכנסה שלילי מהמסיבת עיתונאים של בנט ליברמן לפני שנה וחצי כלומר ביבי עכשיו יגזור את הקופון של אותה מסיבת עיתונאים
אם תשימו לב בפרסום של התוכנית לא הוזכר כמה התוספת שהיתוסף למס הכנסה שלילי
כלומר לסיכום מהלך קלאסי של ביבי עשה תוכנית של חינוך חינם בלי להוציא שקל אחד מהאוצר
בקיצור גאונות של ביבי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: