למה כ"כ נחרץ ?ותכלס מי שהכי יפגע זה שוב המשפחה החרדית....
משפחות בציבור הכללי נאנקות לא פחות מהמחירים המטורפים של של מסגרות 0-3
הם חיכו בכיליון עיניים לבשורה בתחום.
למה כ"כ נחרץ ?ותכלס מי שהכי יפגע זה שוב המשפחה החרדית....
דווקא הרבה אמרו אז שמי שהכי לא ירוויח מהתוכנית זו המשפחה החרדית, (בן זוג עובד אחד בלבד, משפחות גדולות עם נ.ז רבות ומשכורות קטנות יותר), אז איך פתאום כשזה יורד מי שהכי נפגע זה המשפחה החרדית?ותכלס מי שהכי יפגע זה שוב המשפחה החרדית....
ממש ממש לא לכל משפחה. יש המון (ואולי אפילו רוב) של משפחות שגם ככה לא היו נהנות מההטבה הזו.אבל זה תוספת ממש ממש יפה, לכל משפחה ,והלוואי שילחמו על זה כמו המחלמה בשכר המורות (שזה גם די דומה, הבטחה שניתנה על עליה בשכר....)
צודקת בקשר למעון...למה כ"כ נחרץ ?
משפחות בציבור הכללי נאנקות לא פחות מהמחירים המטורפים של של מסגרות 0-3
הם חיכו בכיליון עיניים לבשורה בתחום.
אין בעיה,על החתום הייטקיסטית שמרוויחה סכום גדול מאוד ומשלמת המון מס שלא אוכל להחזיר הכל דרך סעיף 46 עם ילד במעון, כך שגם אני בהחלט הייתי אמורה ליהנות מההטבה ושמחתי מאוד, עדיין מבינה שבמצב מלחמה הגיוני שכל אחד תורם מעצמו והדבר האחרון לקדש עליו מלחמה עכשיו ולבכות עליו זה על הנ.ז הזו.
אני חושבת שאת לא מספיק יודעת. אין הרבה מורות אמהות ליותר מילד אחד שמשלמים מיסים, כן, גם באופק חדש.ולא צריך משכורת גבוה מאד כדי לקבל את ההטבה, וגם המורות באופק חדש, כדי שלא ירד להם מס- ירצו מאד להנות מההטבה הנל.....
הלוואי! אני ממש בעד!אז שיחזירו גם את מחירי המעונות למה שהיו בשנה שעברה.
שולחת למשפחתון ומשלמת המוןןן, גם כי אין כ"כ להשיג משפחתון פרטי, וגם כי לא מסוגלת לוותר על המטפלת המיוחדת שלי שמלווה אותי כבר עם כל ילדים.לפי דברייך את שולחת לגן פרטי,
יש הרבה אזורים שזה לא אפשרי והמחיר השנה ממש זינק, במיוחד לתינוק
מעצבן אותי המשפט הזהעדיין מבינה שבמצב מלחמה הגיוני שכל אחד תורם מעצמו והדבר האחרון לקדש עליו מלחמה עכשיו ולבכות עליו זה על הנ.ז הזו.
את יודעת משהו, אני חושבת כמוך ממש!(המיוחד במצב מלחמה וחרדים באופן כלל לא מתגייסים, אז לפחות שלא יתלוננו)אבל לא חושבת שנכון וחכם להילחם עליה בזמן כזה. וההטבה הזו הכי לא קשורה דווקא לחרדים. אם כבר להיפך.
ולפעמים צריך לדעת על איזה מלחמות לוותר. ממש לא חושבת שחברי הכנסת החרדים צריכים להתעקש על זה עכשיו.
יכול להיות שבסימולטור יקח זמן עד שיכנס..מישהו יודע מה יצא עם זה?
כי בסימולטור של רשות המיסים לא מופיעים נקודות הזיכוי המובטחות.....
גם בכל זכות זה לא היה מוזכר....יכול להיות שבסימולטור יקח זמן עד שיכנס..
כנראה שהם מחכים שיתבהרו העניינים עם המלחמה והקיצוצים..גם בכל זכות זה לא היה מוזכר....
מוזר, היה להם מספיק זמן מאז שזה עבר עד עכשיו בשביל לעדכן באתר לא?
השאלה היא אם המקור שלה זה לא כתבות ישנות באתרי חדשותהחשבת שכר אצלנו אמרה שההטבה נכנסה לתוקף מהחודש. בהצלחה!
היא אמרה שמהניסיון שלה לוקח זמן לעדכן את הדברים, וזה לא משפיע.השאלה היא אם המקור שלה זה לא כתבות ישנות באתרי חדשות
פה זה לא מעודכן
בכל מקרה, אם זה נכון זה אמור להיות מינואר או משכר ינואר?מדריך הטבות במס להורים עם ילדים קטנים
החל מ-1.1.2017 נוספו הטבות בתשלום מס הכנסה, הניתנות להורים עובדים שלהם ילדים קטנים. ההטבות במס יגדילו את הכנסתכם הפנויה ויסייעו להקל בהוצאה בגידול הילדים.ההקלות במס ניתנות להורים לילדים קטנים באמצעות נקודות זיכוי והן באות לידי ביטוי בהפחתה של סכום המס, כשערכה של כל נקודת זיכוי 242 ₪ לחודש (נכון...www.gov.il
אשמח לפירוט על ההטבה,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: