מצטרפת לשאלה.משהו יודע האם גם במשפחתונים יקבלו סבסוד?
מצטרפת לשאלה.משהו יודע האם גם במשפחתונים יקבלו סבסוד?
אכן עלה ב300 ש"ח אבל הממשלה משלמת את זה לא ההוריםכי לפי השמועות הולכים להפיל על ההורים עוד 300 ש"ח לחודש (במשפחתונים)
הסבסוד הרגיל של כל שנה הן במעונות והן במשפחתוניםמשהו יודע האם גם במשפחתונים יקבלו סבסוד?
הגיוני, אבל יש לזה מקור?כרגע יש דיבורים רצינים על ביטול הנ.ז הנוספות שהיו אמורות להתחיל בינואר הקרוב
בשל קיצוצים בתקציב
אתרים חדשותיים וכלכלייםהגיוני, אבל יש לזה מקור?
זה לא רשימה ראשונית, סמוטריץ רמז על זה באחד מהראיונות שלו....פקידי האוצר הגישו רשימה של דברים שניתן לקצץ בהם, אחד מהם זה ביטול הנ.ז. הנזכרות
אבל זה סך הכל רשימה ראשונית ובסוף צריכים להחליט מה כן ומה לא
זה כסף שאפשר לקבל אותו גם דרך סעיף 46, רק למי שיש מס בסדר גודל של אלפי שקלים בחודש זה יהיה הפסד...זה לא רשימה ראשונית, סמוטריץ רמז על זה באחד מהראיונות שלו....
וזה יחסית קל לקצץ, כי זה קיצוץ בדבר שעוד לא ניתן....
אבל זה תוספת ממש ממש יפה, לכל משפחה ,והלוואי שילחמו על זה כמו המחלמה בשכר המורות (שזה גם די דומה, הבטחה שניתנה על עליה בשכר....)
ותכלס מי שהכי יפגע זה שוב המשפחה החרדית....
הרבה מאד אמהות חרדיותזה כסף שאפשר לקבל אותו גם דרך סעיף 46, רק למי שיש מס בסדר גודל של אלפי שקלים בחודש זה יהיה הפסד...
ב"ה אני מכיר את המשכורות הללו, אבל אם מחשבים גם את הנקודות זיכוי של הילדים עצמם לא נותר מהמס יותר מכמה מאות שקלים (פחות מאלף)..הרבה מאד אמהות חרדיות
שמשתכרות מ - 15 ומעלה מעלה
ולא רק הייטק
גם מאות שקלים זה תוספת נחמדה בכל חודש שיכולה להקל על משפחות רבותב"ה אני מכיר את המשכורות הללו, אבל אם מחשבים גם את הנקודות זיכוי של הילדים עצמם לא נותר מהמס יותר מכמה מאות שקלים (פחות מאלף)..
ברור,גם מאות שקלים זה תוספת נחמדה בכל חודש שיכולה להקל על משפחות רבות
ממש לא את כל הסכום ניתן להחזיר דרך סעיף 46.ברור,
פשוט כל אדם חרדי יש לו תרומות בהיקף גבוה וממילא אפשר לקבל א"ז חזרה דרך סעיף 46
אהבתי את ההנחת יסודברור,
מקבלים עד שליש מהתרומות.....ברור,
להרבה מאד זה יוצא יותר ממאות שקלים.....ב"ה אני מכיר את המשכורות הללו, אבל אם מחשבים גם את הנקודות זיכוי של הילדים עצמם לא נותר מהמס יותר מכמה מאות שקלים (פחות מאלף)..
כי בעלי המעונות רצו לקבל את הכסף(והם מקושרים מאד, אן שהיש להם עצמם אצבע בבית המחוקיים.)....ושיטת הסמוך הישראלי ..... שיהיה טוב .. שוב לא הוכיחה את עצמה....ואני מאד מקווה שלא יבטלו את הנקודות לילדים 0-3
כי שם כבר העלו את השכר לימוד של המעונות.. (בתמורה לנקודות עתידיות)
אבל את כל המס ששולםמקבלים עד שליש מהתרומות.....
אני לא מכירה אנשים שב-א-מ-ת תורמים ככ הרבה... באופן חוקי ....אבל את כל המס ששולם
אדם שתורם את סכום המשכורת שלו חלקי 0.35 יקבל את כל המס שקיבל (מס הכנסה בלבד כמובן)
עדיין לא בכל המקרים אפשר לקבל את כל המס חזרה.אבל את כל המס ששולם
אדם שתורם את סכום המשכורת שלו חלקי 0.35 יקבל את כל המס שקיבל (מס הכנסה בלבד כמובן)
יש הרבה אנשים שיורד להם אלפי שקלים בחודש מס.זה כסף שאפשר לקבל אותו גם דרך סעיף 46, רק למי שיש מס בסדר גודל של אלפי שקלים בחודש זה יהיה הפסד...
ממש לא מופרך..אני לא מכירה אנשים שב-א-מ-ת תורמים ככ הרבה... באופן חוקי ....
ולקמבן לא אמרתי שאי אפשר רק שזה לא חוקי , לא מוסרי, והרבה רבנים גם נגד זה......
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: