מי שמרויח כזה שכר מקבל דרגה 3 למעון.לידיעתך שכר המינימום למישרה מלאה הוא פחות מ-6,000 ש"ח
לא כל מי שלא מרוויח הרבה יושב רגל על רגל ונהנה מהחיים...
מי שמרויח כזה שכר מקבל דרגה 3 למעון.לידיעתך שכר המינימום למישרה מלאה הוא פחות מ-6,000 ש"ח
כתבת שהם לא צריכים מעון...ועל זה בלבד התגובהמי שמרויח כזה שכר מקבל דרגה 3 למעון.
צודקת, התכוונתי לאלו שלא עובדים משרה מלאה,כתבת שהם לא צריכים מעון...ועל זה בלבד התגובה
חוץ מזה, שדרגה 3 זה עדיין 1,200 ש"ח בחודש- קצת רחוק מההבטחה על חינוך חינם
ומי שעובדת מישרה מלאה בשכר מינימום לא יכולה לשלוח לשם כי היא צריכה עד 4בכל אופן בבני ברק גן פרטי עד 1וחצי עולה כ600 שח.
ממש ממש לא נכון.לתת לפי נקודות זיכוי - זו הדרך היעילה לתעדף את מי שבאמת צריך.
נכון, ולכן היא תקבל את הדרגה הכי נמוכה + מס הכנסה שליליומי שעובדת מישרה מלאה בשכר מינימום לא יכולה לשלוח לשם כי היא צריכה עד 4
לא כ"כ ברור לי מאיפה הוצאת את זה
אני לא שמעתי על זה שמבטלים את הנקודות זכות מגיל 6 עד 12
אבל אם זה ככה אז את/ה צודק/ת
עצוב מאד שהמדינה כ"כ הצליחה לשכנע את האזרחים שלההוא כתב את דבריו מתוך נקודת מבט של מדינה והשקפה לא קומוניסטית.
והוא אכן צודק,
המדינה היתה קורסת אם היו ממשיכים עם הקצבאות ילדים,
עד היום אנחנו משלמים את החובות שהמדינה לקחה על עצמה אז...
המדינה צריכה לדאוג להגדיל הכנסות,
המדינה לא הורידה את הדרגה.
אבל זה כן בא לתקן את המצב האבסורדי שקיים היום, שיש משכורות מסוימות שלא שוה כלכלית להרויח..
מהיום יהיה משתלם להרוויח אותן.
מה לעשות אנחנו לא מדינה עשירה, ויש לנו הרבה הוצאות על בטחון וזה שאנחנו לא יכולים לחסוך עליהם..עצוב מאד שהמדינה כ"כ הצליחה לשכנע את האזרחים שלה
שהאזרחים צריכים לדאוג למדינה ולא המדינה צריכה לעזור לאזרחים
פשוט רוסיה זה כאן אין מילה אחרת
איזה משפטים המדינה היתה קורסת אתה כ"כ דואג למדינה???
אני מציע לך קצת להסתובב בעולם החרדי בתפוצות כגון בארה"ב ובאירופה ותבין שהמדינה כאן פשוט שוחטת את האזרחים שלה אין מילה אחרת
דיברתי היום אם אברך שחי בלוס אנגלס אברך ממוצע לגמרי שמחזיק לא פחות ולא יותר טיוטה סיינה ואשתו נוהגת על מיני וואן שבארץ להחזיק כזה דבר זה יגמור לך את כל המשכורת
אני אוהב את ארץ ישראל וארץ ישראל נקנית ביסורין אבל מכאן עד לסחוב את המדינה על הכתפיים בלי שתעזור לך כלום???
עצוב מאד שככה כותב מי שמתעסק בעריכה תורנית.
כל מה שכתבת זה מתאים לתשובה של אחד מפקידי האוצר ולא מי שמתעסק בעריכה תורנית
כתבת הוצאה ממשלתית מיותרת מה אתה האדם הפשוט צריך לדאוג להוצאות הממשלתיות???
כתבת עוד זה לא ידרבן שום אישה לצאת לעבוד ואז מה מה יקרה אם נשים ישארו בבית ויתעסקו בצרכי הבית הרבים???
ממש עצוב שהרבה כמוך ממש מתגיסים למען המדינה תשאל כל אברך מלפני 25 שנה כמה המדינה היתה משלמת בקצבאות הילדים אז שהמדינה תעזור ותשלם את החינוך מדובר בסה"כ ברוב האנשים שגם ככה לא מסימים את החודש
עצוב!!!
עצוב מאד שהמדינה כ"כ הצליחה לשכנע את האזרחים שלה
שהאזרחים צריכים לדאוג למדינה ולא המדינה צריכה לעזור לאזרחים
פשוט רוסיה זה כאן אין מילה אחרת
איזה משפטים המדינה היתה קורסת אתה כ"כ דואג למדינה???
אני מציע לך קצת להסתובב בעולם החרדי בתפוצות כגון בארה"ב ובאירופה ותבין שהמדינה כאן פשוט שוחטת את האזרחים שלה אין מילה אחרת
דיברתי היום אם אברך שחי בלוס אנגלס אברך ממוצע לגמרי שמחזיק לא פחות ולא יותר טיוטה סיינה ואשתו נוהגת על מיני וואן שבארץ להחזיק כזה דבר זה יגמור לך את כל המשכורת
אני אוהב את ארץ ישראל וארץ ישראל נקנית ביסורין אבל מכאן עד לסחוב את המדינה על הכתפיים בלי שתעזור לך כלום???
בוללידיעתך שכר המינימום למישרה מלאה הוא פחות מ-6,000 ש"ח
אם זה נכון, זה סופר סופר דרמטי,פשוט לראות את התוכנית
הסבסוד של ה1700 הוא למעונות המפוקחים
לא קשור למי שעובד וללא הבדל דת גזע ומין...
זה לתת למי שכבר לא צריך, ועובד אבל מרוויח כדי מחייתו,לתת לפי נקודות זיכוי - זו הדרך היעילה לתעדף את מי שבאמת צריך.
לא, היא תקבל מס הכנסה שלילי חלקי מאוד, כדי לקבל מלא היא צריכה להכניס כ5 אל"ש.נכון, ולכן היא תקבל את הדרגה הכי נמוכה + מס הכנסה שלילי
לא, היא תעבוד זריחה וכמעט עד שקיעהנכון, ולכן היא תקבל את הדרגה הכי נמוכה + מס הכנסה שלילי
אתה יודע כמה מס הם משלמים? ואין להם הנחה למעון...זה לתת למי שכבר לא צריך, ועובד אבל מרוויח כדי מחייתו,
כי זוג הורים שמרוויחים כל אחד מעל 14 א"ש (ע"מ שישלמו מס מספיק כדי לקבל את ההטבה)
ממש לא!חי ברמה כלכלית שונה לחלוטין מזוגמ הורי שמכניסים כל אחד כ7 אל"ש ולא יהנו מהטבה זו כלל וגם לא מדרגה טובה במעון, אבל יהיו חייבים אותו.
אם היא מרוויחה פחות מ5 זה אומר שהיא לא עובדת במשרה מלאה,לא, היא תקבל מס הכנסה שלילי חלקי מאוד, כדי לקבל מלא היא צריכה להכניס כ5 אל"ש.
נכון,התוכנית הזאת היא קפיטלסטית ממש, ונועדה לעזור לשכבות השמנת, כן להייטקיסטים שכבר יהיה "שווה" להם עוד העלאה, כי הם לא ישלמו עליה מס....
הפוך, היא נועדה לעודד אנשים להרוויח יותר, לא הגיוני שבמדינה מתוקנת לאנשים לא ישתלם להרוויח!אז נכון שיש כאלה שיהנו מזה, אבל כאן המקום להודות שהתוכנית הזאת עקומה, ולא נועדה להוציא נשים לעבוד. אלא לרפד לאלו שיש להם עוד קצת את חשבון הבנק,
אם תרוויחי 22 אז כבר תשלמי מלא...אין עיני צרה. אבל אני יודעת שגם אם ארויח 20 אל"ש בחודש לא אשלם מס, אז אני מבינה, שמי שיהנה מזה הוא חי ברווחה.
לא, היא תעבוד זריחה וכמעט עד שקיעה
לבנק יכנסו 6,300 שקלים
היא באמת תקבל את הדרגה הכי נמוכה = מעל 2000 ש"ח ל2 ילדים
ובמלאן עודף שנשאר היא תכלכל את משפחתה הברוכה בשפע עצום
ולכן היא לא זכאית למס הכנסה שלילי....
(אף פעם לא הבנתי למה מס הכנסה שלילי הוא לא לפי הכנסה לנפש אלא לפי מקסימום משכרת
כאילו זה אותו דבר 7000 ש"ח למשפחה עם 3 ילדים ולמשפחה עם 8 ילדים....)
הם רק מחדירים בנו יותר ויותר:
אין לנו על מי להשען אלא על אבינו שבשמים!!! הזן ומפרנס לכל!!!!!!
מסכימה עם מה שכתבת,זה לתת למי שכבר לא צריך, ועובד אבל מרוויח כדי מחייתו,
כי זוג הורים שמרוויחים כל אחד מעל 14 א"ש (ע"מ שישלמו מס מספיק כדי לקבל את ההטבה)
חי ברמה כלכלית שונה לחלוטין מזוגמ הורי שמכניסים כל אחד כ7 אל"ש ולא יהנו מהטבה זו כלל וגם לא מדרגה טובה במעון, אבל יהיו חייבים אותו.
לא, היא תקבל מס הכנסה שלילי חלקי מאוד, כדי לקבל מלא היא צריכה להכניס כ5 אל"ש.
התוכנית הזאת היא קפיטלסטית ממש, ונועדה לעזור לשכבות השמנת, כן להייטקיסטים שכבר יהיה "שווה" להם עוד העלאה, כי הם לא ישלמו עליה מס....
אז נכון שיש כאלה שיהנו מזה, אבל כאן המקום להודות שהתוכנית הזאת עקומה, ולא נועדה להוציא נשים לעבוד. אלא לרפד לאלו שיש להם עוד קצת את חשבון הבנק,
אין עיני צרה. אבל אני יודעת שגם אם ארויח 20 אל"ש בחודש לא אשלם מס, אז אני מבינה, שמי שיהנה מזה הוא חי ברווחה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: