אני מקפיאה ונשאר מצוין אחרי ההקפאהאני מדברת על קוגל תפו"א, אני מתכננת להכין לסעודת פורים והייתי שמחה לדעת אם זה בסדר להכין יום קודם או שחייב להיאפות באותו יום? (מבחינת הטעם)
ואם כן אז מה עדיף, לאפות ולשמור יום במקרר או להקפיא מיד אחרי האפיה ולהפשיר לפני ההגשה?
כמובן שאין כמו טרי...
אבל אין שום בעיה להכין יום קודם, כדאי לחמם לפני ההגשה.
אין הבדל גדול בין יום קודם ללא
אין כמו קוגל תפו"א ישר מהתנור. הוא רך ועסיסי הרבה יותר.
אבל כמובן אפשר להכין יום קודם (ואפילו יומיים) ולאחסן במקרר.
להקפיא תפו"א - ממש ממש לא!!!
להכין מראש ולחמם!
להכניס לתנור על חום נמוך או על הפלטה להרבה זמן, יוצא רך ועסיסי.
תודה רבה על המענה המהיר והיעיל!!!!אני מקפיאה ונשאר מצוין אחרי ההקפאה
בגלל שזה עומד שעות על הפלטה. ממילא זה סוג של בישול איטיאני יודע שהקוגל שמביאים אחר התפילה בשבת זה יותר טעים ממה שמכינים מהיום להיום
לדעתי כן יש הבדל בטעם ואני אוכת בלי בעיה דברים שעברו הקפאה אבל בקוגל זה משהו אחר....אני מקפיאה דרך קבע. אם מכניסים את זה ישירות לתנור מההקפאה, בלי להפשיר קודם (אני כן משפריצה על זה קצת מים) זה יוצא מעולה. אין שום הבדל.
יש סוגי מאכלים שדורשים חימום ללא הפשרה, זה הכל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: