פעם ראשונה שאני מעלה כאן משהו, ובכלל נכנסת כאן לפורום...
עוגיות טעימות, קלות, יפות, מהירות.... כל מה שתרצו
כמעט כל יום אני לא מתאפקת ומכינה הכמות יוצאת שתי תבניות של תנור, אבל זה דבר שנחטף [במיוחד שזה חם] כך שלא יודעת אם זה יספיק לכם ליותר מיום....
אז יאלה למתכון:
המידות בכוס ח"פ רגילה.
החומרים:
2 חבילות שוקולד מריר
כוס שמן
2 ביצים לא מופרדות
כוס סוכר
2 כפות קקאו
חצי חבילת אבקת אפיה
2.5 כוסות קמח
שמים בתוך צלחת עמוקה את השוקולד והשמן, וממיסים במיקרוגל בערך 30 שניות. מוציאים, מערבבים טיפה ומכניסים שוב ל30 שניות.
אח"כ שמים בקערה את הביצים לא מופרדות ואת הסוכר. מקציפים לכמה דקות, ממניכים, ואז מסיפים את השוקולד המעורבב עם השמן שהמסנו.
מוסיפים קקאו, אבקת אפיה וקמח, ומכבים את המיקסר.
אח"כ מגיע החלק הכיפי
מכניסים לתוך שקית זילוף/הקפאה ללא צנתר, ופשוט מזלפים איזה גודל שרוצים.
כל זה אמור לקחת לא יותר מ10 דקות...
מדליקים את התנור על 180 מעלות, ומכניסים ל12 דקות בדיוק!!!
גם אם זה לא ניראה מוכן, אם משאירים יותר זה נשרף!!
מוציאים, מחכים 5 דקות שיתקשה ואוכלים בתאבון רב!!!
!!!!
מצרפת תמונה לפני האפיה ואחרי.
מחכה לשמוע איך היה...
עוגיות טעימות, קלות, יפות, מהירות.... כל מה שתרצו
כמעט כל יום אני לא מתאפקת ומכינה הכמות יוצאת שתי תבניות של תנור, אבל זה דבר שנחטף [במיוחד שזה חם] כך שלא יודעת אם זה יספיק לכם ליותר מיום....
אז יאלה למתכון:
המידות בכוס ח"פ רגילה.
החומרים:
2 חבילות שוקולד מריר
כוס שמן
2 ביצים לא מופרדות
כוס סוכר
2 כפות קקאו
חצי חבילת אבקת אפיה
2.5 כוסות קמח
שמים בתוך צלחת עמוקה את השוקולד והשמן, וממיסים במיקרוגל בערך 30 שניות. מוציאים, מערבבים טיפה ומכניסים שוב ל30 שניות.
אח"כ שמים בקערה את הביצים לא מופרדות ואת הסוכר. מקציפים לכמה דקות, ממניכים, ואז מסיפים את השוקולד המעורבב עם השמן שהמסנו.
מוסיפים קקאו, אבקת אפיה וקמח, ומכבים את המיקסר.
אח"כ מגיע החלק הכיפי
מכניסים לתוך שקית זילוף/הקפאה ללא צנתר, ופשוט מזלפים איזה גודל שרוצים.
כל זה אמור לקחת לא יותר מ10 דקות...
מדליקים את התנור על 180 מעלות, ומכניסים ל12 דקות בדיוק!!!
גם אם זה לא ניראה מוכן, אם משאירים יותר זה נשרף!!
מוציאים, מחכים 5 דקות שיתקשה ואוכלים בתאבון רב!!!
!!!!
מצרפת תמונה לפני האפיה ואחרי.
מחכה לשמוע איך היה...