אתה מתכוון לספא אדן? כי זה תפוס מאוד רציתי... או שאתה מכיר משהו אחרלפני שנתיים חגגנו יום נישואין אחרי תקופה של הריון לא קל.
אחר כך בריכה פרטית - יש באזור ירושלים מקום מומלץ. כ 400₪ לשעה וחצי.
.
יש את "תעלומה בפארק" בגבעת שאול,לא אוהבת דגים...
ויש חדר בריחה שאת מכירה שמתאים לחרדים...
יש בביתר בריכה להשכרה, אבל זה הרבה יותר פשוט מספא אדןאתה מתכוון לספא אדן? כי זה תפוס מאוד רציתי... או שאתה מכיר משהו אחר
הסגווי לא מתאים במזג אויר קר?יש את "תעלומה בפארק" בגבעת שאול,
וכמו ש @ezra1989 המליץ, סגווי גם אנחנו עשינו, היה ממש מוצלח, ופפאגיו זה מסעדה פצצה.
אם קר מאוד, לא כ"כהסגווי לא מתאים במזג אויר קר?
תעלומה בפארק מותאם לציבור החרדי?יש את "תעלומה בפארק" בגבעת שאול,
וכמו ש @ezra1989 המליץ, סגווי גם אנחנו עשינו, היה ממש מוצלח, ופפאגיו זה מסעדה פצצה.
אשמח לשמוע פרטים
מסעדת שביל עיזים במושב טל שחר, זה באזור לטרון, בדרך כלל לא תמצאי שם את השכנים, מקום שונה ופסטורלי.בית יוסף/ מחפוד/רובין
ציפית לכרית מדפיסים בחנות סובלימציות ומתנות. או פוטו.יש לו 4 שעוני מותג (2 אני קניתי לו)
חפתים קניתי לו לחג
הוא לא ב קטע של מסאג'ים
מאפרה- ב"ה הוא לא מעשן
פד לעכבר- רק אני משתמשת בנייח הוא רק בנייד
שוברים לארוחות אנחנו מקבלים הרבה
סטנדר גם קניתי לו
וציפית לכרית חמוד אבל היום נישואים יום שני איפה מדפיסים דבר כזה ומתי אני יספיק?
יש עוד רעיונות?
2000 ש"ח?? בסכום הזה אפשר לצאת לסופ"ש במלון מפואר, עוד יותר בלתי נשכח...עלה כ 2,000₪ אבל היה חד פעמי ושווה ועד היום לא שוכחים. כמובן שצריך לזה רכב, ועוד תשלום לבייביסיטר.
כן מותאם מאוד, מנסיון.תעלומה בפארק מותאם לציבור החרדי?
לפני כמה שבועות ביררתי פה על ספא עדן ואמרו לי להתרחק מזה, מה הסיפור??כן ספא עדן. לא מכיר משהו אחר.
אבל אפשר לנסות לחפש צימר עם בריכה פרטית שמעתי שיש ביישוב בית חורון מקון יפה (בדרך לירושלים על כביש 443). ואז לעשות אטרקציה ומשם להמשיך לצימר ללילה.
מוסקגט בכנפי נשריםבית יוסף/ מחפוד/רובין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: