ואם אפשר לארוז את זה ולקחת לחוף הים,תפתיעי אותו עם ארוחת ערב מושקעת ורומנטית.
מכירה מסעדה טובה עם פרטיות?תפתיעי אותו עם ארוחת ערב מושקעת ורומנטית.
אם אתם בקטע של מסעדה, את יכולה לתת למלצרית מראש דיגלונים עם תמונות שלכם, ושתגיש עוגה לשולחן עם הדיגלונים עליה. מפתיע וחמוד.
איזה עיר.?מכירה מסעדה טובה עם פרטיות?
יש לו 4 שעוני מותג (2 אני קניתי לו)מתנה לגבר
פעם אחרונה קיבלתי שעון מותג...
לפני זה חפתים זהב
שובר למסאז' אצל גבר
מאפרה מזכוכית עם חוטים מכסף טהור
פד לעכבר עם תמונה של הילדים..
שובר לארוחה טובה
ציפית לכרית עם כיתוב
סטנדר לחדר לימוד
מספיק?
ירושליםאיזה עיר.?
בבני ברק יש כזה מקום שעושים כמעט על המקום.וציפית לכרית חמוד אבל היום נישואים יום שני איפה מדפיסים דבר כזה ומתי אני יספיק?
יש לי 9 זוגות... ולא אכפת לי לקבל עוד אחד.חפתים קניתי לו לחג
השאלה היא איזה סוג יציאה את מחפשת.
או מסעדה אבל משהו באמת טוב או או לי אטרקציה נחמדה קרובה לירושלים
איזה הכשר?מכירה מסעדה טובה עם פרטיות?
חדר בריחה יכול להיות ממש כיף, רק כדאי לשלב את זה עם עוד משהו. כי מקסימום 60 דקות וסיימתם.חשבתי על חדר בריחה מה אתם אומרים? רק שמעתי על זה אבל אני לא ממש יודעת מה זה מכירים משהו לזוג?
את מכירה היית פעם?חדר בריחה יכול להיות ממש כיף, רק כדאי לשלב את זה עם עוד משהו. כי מקסימום 60 דקות וסיימתם.
בית יוסף לא מכירה, אבל יש בשלומציון המלכה מסעדת נויה, בשרית, אחד המקומות המוצלחים. מקום שקט, יפה, שיא הפרטיות. לאחרונה הם שינו את ההכשר שלהם לבד"ץ קהילות.בית יוסף/ מחפוד/רובין
ירושלים מהדרין רק בעוף לא בבשר אבל עדיף שלא אם יש משהו אחר במקוםבית יוסף לא מכירה, אבל יש בשלומציון המלכה מסעדת נויה, בשרית, אחד המקומות המוצלחים. מקום שקט, יפה, שיא הפרטיות. לאחרונה הם שינו את ההכשר שלהם לבד"ץ קהילות.
אם טוב לך גם מהדרין ירושלים, יש לי עוד מקומות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: