חיכינו מעל ל3 שעות לאוטובוס מב"ב לנתניה- אני, 2 גיסות ו15 ילדים קטנים....
פשוט לא עברו אוטובוסים!!! וכשכבר כן עבר אחד פעם בלמעלה משעה - הוא לא עצר אפילו.
(חיכינו בתחנה האחרונה בנתניה וכנראה הם כבר היו מפוצצים... )
כשהגענו לתחנה היא היתה ריקה - כנראה שזמן קצר קודם לכן עבר אוטובוס או שאף אחד לא מבזבז את זמנו בתחנה האחרונה בעיר....
תכלס לאחר 3וחצי שעות הגיע אוטובוס וכמובן שהתחנה היתה מ-פ-ו-צ-צ-ת בבחורות ואנשים שרצו לעלות.
הנהג עצר והודיע שיש לו 30 מקומות והוא לא מעלה אחד יותר.
בקשנו יפה (ואח"F כשלא עזר, יותר תקיף...)שהיינו ראשונים ויש לנו המון ילדים קטנים ושיתנו לנו קודם לעלות אחרי שאנחנו מחכים כבר כ"כ הרבה זמן והילדים עיפים ובוכיים
נאדה. גארנישט,
התחילו להדחף, רובנו היו כברלמעלה, מלבדי וגיסתי שהכנסנו דברים לתא מטען ועוד 3 ילדים קטנים שצרחו ובכו מרוב הדחיפות והצעקות של כולם. ואז הנהג כבר לא הסכים להעלות עוד.
חלק מהילדים נכנסו להסטריה שההורים שלהם לא למעלה. התחילו לבכות וירדו מהאוטובוס.
ובאלגנטיות במקומם עלו עוד אנשים שחיכו לעלות.....
תכלס,
מצאאנו את עצמנו ממשיכים לחכות עוד שעה...
ובסוף--- מצאנו טנדר גדול שתמורת מאות שקלים לקח אותנו הביתה.... (ולא היה לו קבלה כך שאני גם לא יכולה לנסות לבקש חזרה את הכסףמהחברה)
הגענו אחרי 12 בלילה!
מה דעתכם על הסיפור? איך אתם הייתם מתנהגים במקומי? במקום שאר הממתינים בתחנה?
לי כואב! כואב מאד שאפילו לא אחד/ת אמר:בבקשה, יש כאן נשים עם ילדים קטנים תנו להם קודם לעלות,
כולם שראו שנשארנו בסוף למטה (רק אנחנו, מלבדנו כולם הצליחו לעלות... במרפקים ובדחיפות...) אפילו לא אחד קם בבושה ירד מהאוטובוס ואמר - סליחה, אבל תעלו אתם.
לא יודעת אולי אני נאיבית? (או שזאת התרבות החוצניקית שזורמת בעורקי?)
אתם חושבים שאני הזויה?
פשוט לא עברו אוטובוסים!!! וכשכבר כן עבר אחד פעם בלמעלה משעה - הוא לא עצר אפילו.
(חיכינו בתחנה האחרונה בנתניה וכנראה הם כבר היו מפוצצים... )
כשהגענו לתחנה היא היתה ריקה - כנראה שזמן קצר קודם לכן עבר אוטובוס או שאף אחד לא מבזבז את זמנו בתחנה האחרונה בעיר....
תכלס לאחר 3וחצי שעות הגיע אוטובוס וכמובן שהתחנה היתה מ-פ-ו-צ-צ-ת בבחורות ואנשים שרצו לעלות.
הנהג עצר והודיע שיש לו 30 מקומות והוא לא מעלה אחד יותר.
בקשנו יפה (ואח"F כשלא עזר, יותר תקיף...)שהיינו ראשונים ויש לנו המון ילדים קטנים ושיתנו לנו קודם לעלות אחרי שאנחנו מחכים כבר כ"כ הרבה זמן והילדים עיפים ובוכיים
נאדה. גארנישט,
התחילו להדחף, רובנו היו כברלמעלה, מלבדי וגיסתי שהכנסנו דברים לתא מטען ועוד 3 ילדים קטנים שצרחו ובכו מרוב הדחיפות והצעקות של כולם. ואז הנהג כבר לא הסכים להעלות עוד.
חלק מהילדים נכנסו להסטריה שההורים שלהם לא למעלה. התחילו לבכות וירדו מהאוטובוס.
ובאלגנטיות במקומם עלו עוד אנשים שחיכו לעלות.....
תכלס,
מצאאנו את עצמנו ממשיכים לחכות עוד שעה...
ובסוף--- מצאנו טנדר גדול שתמורת מאות שקלים לקח אותנו הביתה.... (ולא היה לו קבלה כך שאני גם לא יכולה לנסות לבקש חזרה את הכסףמהחברה)
הגענו אחרי 12 בלילה!
מה דעתכם על הסיפור? איך אתם הייתם מתנהגים במקומי? במקום שאר הממתינים בתחנה?
לי כואב! כואב מאד שאפילו לא אחד/ת אמר:בבקשה, יש כאן נשים עם ילדים קטנים תנו להם קודם לעלות,
כולם שראו שנשארנו בסוף למטה (רק אנחנו, מלבדנו כולם הצליחו לעלות... במרפקים ובדחיפות...) אפילו לא אחד קם בבושה ירד מהאוטובוס ואמר - סליחה, אבל תעלו אתם.
לא יודעת אולי אני נאיבית? (או שזאת התרבות החוצניקית שזורמת בעורקי?)
אתם חושבים שאני הזויה?