כן.כלומר אריה שם פרטי?
למד לקח
שתק שת בן אדם הראשון ואחריו ק
הכל נכון!!כלומר אריה שם פרטי?
חידה מקסימה! חבל שלא הצלחנו לפתור אותה...התייאשתי...
התשובה: 'קוף אחרי בן אדם'
מבואהתחילת ההולנדי (5)
עשו
צבע - צדיק בעין היה נראה כצדיק
אדום - עשו
רעיונות מאד יפים!מבואה
תחילת ההולנדי הול
עוד רמז: אם תפתרו אחת משלושת החידות יהיה לכם הרבה יותר קל לפתור את האחרותרמז: טריק קצת שונה
עוד רמזהנה עוד כמה חידות
1. תחילת ההולנדי (5)
2. צבע אדום (3)
3. הוא העוזר שלי (5)
אולי תפתור אחד כדי שנתפוס את הטריק?עוד רמז: אם תפתרו אחת משלושת החידות יהיה לכם הרבה יותר קל לפתור את האחרות
הייתי בטוח שאחרי שהוספתי את שלושת החידות הנוספות תפתרו את זה ברגעאולי תפתור אחד כדי שנתפוס את הטריק?
רמז עבה נוסף (כמעט פתרון)הייתי בטוח שאחרי שהוספתי את שלושת החידות הנוספות תפתרו את זה ברגע
רמז עבה מאד:
לכל החידות יש את אותו טריק!
נכון מאד כפול שש1 ראשון (ראש - ון)
2 שני (צבע שני)
3 שלישי
4 רבי ע"י
5 חמי שי
6 שי שי
זה נחמד1 ראשון (ראש - ון)
2 שני (צבע שני)
3 שלישי
4 רבי ע"י
5 חמי שי
6 שי שי
הספרות היו הרמזזה נחמד
אבל זה לא עונה לדרישות של חידות הגיון.
בחידות הגיון צריך שיהיו שני רמזים על המילה, בחידות הנ''ל יש רק רמז אחד (גם אם מחולק לשתים)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: