לא ידוע לי על סוג מסויים שמומלץ יותר מאחרים.איזה פרוביוטיקה לקחת?
לא ידוע לי על סוג מסויים שמומלץ יותר מאחרים.איזה פרוביוטיקה לקחת?
לא מבינה למה שלחתי בדיוק מה שכתבת לא רוחים.לא קיבלתי
סליחה איפה קנית את האלוורה?כן
הדבר היחיד שעזר ולכמה אנשים שסבלו
בתוספת אורגנו פראי
אפשר בבית מרקחת או בכל חנות טבעסליחה איפה קנית את האלוורה?
כדאי להשתמש בפרוביוטיקה חזקה אלוורה וירקות מוחמצים.0מצטרפת לבקשה
אובחנתי גם כסובלת מחיידק זה והרופאה המליצה על אנטיביוטיקה מאוד חזקה במשך שבועיים
ולאחר מכן שלוש חודשים כדור שמונע חזרה של החיידק מישהו התנסה בעבר?
מה יכול לעזור חוץ מכדורים?
היה היום במדור רשות הרבים מישהו שכתב פתרון כלשהו לענין
איך אני מגיעה למדור רשות הרבים? תודה.היה היום במדור רשות הרבים מישהו שכתב פתרון כלשהו לענין
זה בדיוק מה שהרופאה המליצה גם ליהיה לי את זה לפני שנה לקחתי אנטיביוטיקה במשך שבועיים 2 סוגים ואת התרופה -נגד נגד חומציות במשך חודשיים וזה נעלם. לא רואה פתרון מהיר ויעיל יותר מזה.
אפשר ע"י שינוי תזונה אבל זה עבודה מסיבית וגם לא מחייב שהחידק יעלם ואמר לי מי שאמר שעם חידק לא מתעסקים.
נהדרזה בדיוק מה שהרופאה המליצה גם לי
לוקחת כבר שבוע את האנטיביוטיקה..
לא רואה תופעות לוואי...
באוטובוס...איך אני מגיעה למדור רשות הרבים? תודה.
היה לי את זה לפני שנה לקחתי אנטיביוטיקה במשך שבועיים 2 סוגים ואת התרופה -נגד נגד חומציות במשך חודשיים וזה נעלם. לא רואה פתרון מהיר ויעיל יותר מזה.
אפשר ע"י שינוי תזונה אבל זה עבודה מסיבית וגם לא מחייב שהחידק יעלם ואמר לי מי שאמר שעם חידק לא מתעסקים.
חזר אחרי שזה נעלם לגמרי או שהאנטיביוטיקה לא עזרה?אני אחרי אנטיביוטקה חזר לי
אלטרנטיבי מאוד עזר לי ולעוד כמה בני דודים שסבלו מאותו דבר ואפילו ברמה גבוההה מאוד
הלכתי לשושנה שטייף אחת המומלצות עולה כסף והרבה
אבל שווה כל שקל עבר לי תוך כמה זמן .
מי שרוצה תמספר של שטייף יכול לפנות אלי ואשלח באישי
חשבתי לנסות ברכבת הקלהבאוטובוס...
בעיתון יתד של יום ג'
תודה מריומה אני מכירה את שושנה שטייףאני אחרי אנטיביוטקה חזר לי
אלטרנטיבי מאוד עזר לי ולעוד כמה בני דודים שסבלו מאותו דבר ואפילו ברמה גבוההה מאוד
הלכתי לשושנה שטייף אחת המומלצות עולה כסף והרבה
אבל שווה כל שקל עבר לי תוך כמה זמן .
מי שרוצה תמספר של שטייף יכול לפנות אלי ואשלח באישי
אחרי האנטיביוטיקה חזר לי אחרי כמה חודשיםחזר אחרי שזה נעלם לגמרי או שהאנטיביוטיקה לא עזרה?
כי עשיתי בדיקת נשיפה אחרי והיה נקי
זה גם תרופות שלה בנוסף לבדיקה של אוכל למה רגישיםמה יש לשושנה שטייף? היא עושה בדיקה אילו מזונות לא כדאי לאכול או יש לה תרופות מומלצות?
מציאות שעזר לי ולעוד כמה בני משפחה שהם כבר 5 שנים בלי כלוםבעניין רופאים נטורופתיים למיניהם לפי הידוע לי זה לא עוזר באמת לאורך זמן.
אין לי את כל הפרטים אבל חבר טוב שעבר כמה וכמה רופאים ושיטות אבחון, והשקעה כספית גדולה ולא עזר בלי טיפול רגיל ואנטיביוטיקהמציאות שעזר לי ולעוד כמה בני משפחה שהם כבר 5 שנים בלי כלום
לעומת עלי ועוד כמה ידידם שמכירה שהשתמשו 3 פעמים באנטיביוטיקה חזר להם שוב ושוב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: