איפה יש חנויות לתמונות כאלה בבני ברק?אם רוצים דרכון זמני,
בלי תור,
צריך להגיע עם תמונות.
הצילום במקום הוא עבור דרכון רגיל, ביומטרי, ודורש תור.
איפה יש חנויות לתמונות כאלה בבני ברק?אם רוצים דרכון זמני,
בלי תור,
צריך להגיע עם תמונות.
הצילום במקום הוא עבור דרכון רגיל, ביומטרי, ודורש תור.
כמה עלה מבוגר?עדכון מהיום: עשיתי דרכון זמני ואמרו לי שזה יגיע כבר מחר{!!} ולא עוד שבוע, דבר נוסף שימו לב להצטלם [תמיד] בראש ישר ופה סגור, אותי טרטרו על זה. תודה לכל העוזרים והמסייעים.
נ.ב. מחר בעז"ה אעדכן אם באמת הגיע....
תחפשו בכל מיני חורים בארץ, אולי בקצרין או נהריה או כל מיני כאלהקופצת על האשכול,
יש דרך להזמין תור קרוב לדרכון חדש?
באתר התאריכים הכי קרובים- בחודש יולי.
אין לי דרך להגיע לשם,תחפשו בכל מיני חורים בארץ, אולי בקצרין או נהריה או כל מיני כאלה
קשוח, במרכז התורות נחטפים כמו לחמניות טריות, אבל הבנתי שכל יום בערך בשעה 7-8 בבוקר משחררים מלא תורות לאותו יום, אני אף פעם לא ראיתי זכר לזה, אבל הרבה אנשים אמרו לי שזה קורהאין לי דרך להגיע לשם,
צריכה בירושלים.
גם לי אמרו,קשוח, במרכז התורות נחטפים כמו לחמניות טריות, אבל הבנתי שכל יום בערך בשעה 7-8 בבוקר משחררים מלא תורות לאותו יום, אני אף פעם לא ראיתי זכר לזה, אבל הרבה אנשים אמרו לי שזה קורה
מבוגר 305 ש"ח, נוער לא עשיתי, וצריך לשלם מראש באתר וזה גם בדרך כלל יוצא יותר זולכמה עלה מבוגר?
וכמה נוער?
ואיך שילמת?
https://picktimebot.com/heקופצת על האשכול,
הגיע!! באתי לקחתי ושלום על ישראל, תקף לשנתיים, במקום 10 שנים.עדכון מהיום: עשיתי דרכון זמני ואמרו לי שזה יגיע כבר מחר{!!} ולא עוד שבוע, דבר נוסף שימו לב להצטלם [תמיד] בראש ישר ופה סגור, אותי טרטרו על זה. תודה לכל העוזרים והמסייעים.
נ.ב. מחר בעז"ה אעדכן אם באמת הגיע....
זה עובד גם בדרכון חדש/אבד או רק חידוש?הגיע!! באתי לקחתי ושלום על ישראל, תקף לשנתיים, במקום 10 שנים.
אין הבדל בין חדש לחידוש, ההבדל הוא בין קבוע שצריך לקבוע תור אבל יש לו תוקף ארוך, לבין דרכון דחוף שלא צריך תור אבל התוקף קצר.זה עובד גם בדרכון חדש/אבד או רק חידוש?
וכמה זה עולה?
לא, אתה צריך לעשות בלשכת האוכלוסין שאליה אתה משויך לפי הכתובת במשרד הפנים.בכל סניף אפשרי לעשות מה שעשית עם הדרכון לשנתיים?
ברוכים הבאים.קופצת על האשכול,
אפשרי מניסיוןבדרכון ראשון לא אפשרי דרכון זמני, נכון?
א"א לעוד שנה וחצי....אגב, מי שעושה דרכון זמני (תקף לשנתיים)-
ממליץ לו לקבוע תור לחידוש דרכון לעוד שנה וחצי, כבר מהיום.
אחרת הוא יצטרך שוב לעשות דרכון זמני וחוזר חלילה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: