כללי חידון: מיהו יהודי

arye770

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
קודם כל, מדהים!!!
כמה זמן זה ארך לך???

פעמון ורימון

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מדהים!

בתור משהי שמתעסקת גם עם קייטנות- זה תפס אותי...
תגידי להם שאולי כבר השגת להם סדנה ראשונה אצלי...

ליבי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י ariels;567925:
תשובות....
אחרי כל הניחושים וההסברים המעניינים...
אני אגלה את התשובות לחידון, ובהמשך בל"נ אעלה לכם את התמונות המקוריות על כל חלקיהן.

יש פה 3 ניתוחים פלסטיים רציניים, והשתלת כיפה אחת
היחיד שהוא ממש גר צדק הוא המתופף (בעצם, רק הפנים שלו, הוא שתול בתוך תמונה נוספת).
הילד עם המקדחה - חוזר בתשובה, רק הוספתי לו כיפה (התמונה לא עברה עריכות נוספות).
הילד עם השמן זית - תשלובת של שני ילדים שונים, חכו לתמונות, זה מעניין מאוד (אין ריטוש בקו השיער, או בפנים, אלא רק בחיבור של הצוואר והחולצה, אבל יש תיקוני צבע)
האופה - גם תשלובת, שהפכה את הילדון עם רעמת השיער לילד-טוב-ירושלים

השיטה -
מצאתי שהדרך הכי טובה לגייר או (להבדיל) להחזיר בתשובה זה להשתמש בחלקים מתמונות אחרות, למשל - להשתיל מצח שלם מתמונה אחרת, במקום למחוק פוני עם כלי החותמת, שמביא לתוצאות מבהילות/מגוכחות.
השיטה הזו דורשת דיוק להתאים את התנוחה הנכונה, להתאים כיפה בזוית נכונה, לתקן אור וצל (פה לא תיקנתי בכולם בגלל קוצר זמן) לא לפגום בפרופורציות האנושיות. וכמובן שהחיבורים לא יהיו מורגשים, אחרת מקבלים ציור של פיקאסו.
וכן, גם מאגר של תמונות טובות של ילדים למהדרין.
יש לי גלריה של כיפות שצילמתי את הבן שלי בכל מיני זויות, למשל.
עבודה יפה מאד,
אבל אני משפצת בשיטה הזו כבר שנים (לא דוקא גיור)
חשבתי שכולם עושים כך

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה