חיבור מיקרופון

אלזער

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
תמיד שהייתי מכניס למחשב [יש לי מחשב DELL] אוזניות או משהו אחר הוא היה שואל אותי מה אני רוצה מיקרופון או אוזניות
וזה לא עובד לי עכשיו.
מה עושים?????

ישיר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
D I G I T A L
לפני הכל הפעלה מחדש של המחשב. לפעמים התוכנות שבהפעלה האוטומטית (שפועלות עם אתחול המחשב), נסגרות כאשר הExplore קורס.

אלזער

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
תבדוק בפינת המסך אם תוכנת השמע מופיעה לך. תוכל להתקין מחדש דרייבר שמגיע יחד איתה מאתר הבית של לוח האם. במידה ולא הסתדרת נוכל לעזור בתמיכה מרחוק.
אני מקווה שהבנתם אותי נכון
האוזניות עובדות אבל אני רוצה לחבר מיקרופון ובשביל זה אני צריך שיפתח לי החלון של האפשריות
תודה!!

aeb

משתמש סופר מקצוען
מישהו יכול לעזור לי??
לחצן ימני על אייקון הרמקול בשורת המשימות, א' מהתפריטים יביאו אותך להתקני השמע, נסה לדפדף בהתקנים של מיקרופון ואם יש אפשרות להוסיף התקן של האוזניות

אלזער

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
לא הבנתי
אני פשוט צריך שיחזור לי החלון שתמיד היה נפתח שהכניסו אוזניות או מיקרופון

aeb

משתמש סופר מקצוען
לא הבנתי
אני פשוט צריך שיחזור לי החלון שתמיד היה נפתח שהכניסו אוזניות או מיקרופון
יתכן שתוכל לשנות שם כמו שאתה מגדיר את זה בחלון שעולה, או שתוכל לאפס את ההתקן הזה
הסיבה שלא עולה החלון יתכן שהוא שומר את הבחירה הקודמת להתקן הזה

אלזער

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
יתכן שתוכל לשנות שם כמו שאתה מגדיר את זה בחלון שעולה, או שתוכל לאפס את ההתקן הזה
הסיבה שלא עולה החלון יתכן שהוא שומר את הבחירה הקודמת להתקן הזה
בדיוק!!
השאלה איך אני מאפס את ההתקן??

אלישי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
תכנס למנהל ההתקנים ותעבור לבקרי קול ותבדוק עדכונים בהתקן הקול שלך אם זה לא עוזר תסיר התקנה, ואז תלחץ לחיצה ימנית על בקרי קול על בצע סריקה לגילוי שנויי חומרה. (אגב לפני שאתה מסיר את ההתקן תנסה לבדוק אם בטעות או ע"י תוכנה כלשהיא שינו שהתוכנה לא תרוץ בהפעלת המחשב, [אני בודק את זה ב-CCleaner])

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה