דגים חטיף ממכר- קציצות טונה אפויות וללא גלוטן!!

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
בס"ד

שבוע שעבר פנתה אלי אישה נואשת שעובדת בעבודה של יותר מ- 10 שעות רצופות , וחייבת משהו לאכול שיהיה איתה בתיק...
התנאים היו :
שיהיה בריא אבל טעים מאוד- חבל כל כך שאנשים בטוחים שבריאות חייבת לבוא על חשבון הטעם
שיהיה עם הרבה חלבון ומשביע
ובשום אופן ללא גלוטן !!
הצעתי לה את הקציצות האלופות הללו שאני מכינה להרבה אנשים לארוחות צהריים והן קלילות ונוחות לקחת לעבודה ואפילו לא מחייבות חימום לפני האוכל והיא כבר בקשה ב"ה להזמין שוב אך בכמות גדולה יותר כי זה נהפך לחטיף של הילדים ----

אז הנה לכם המתכון ( כ-10-12 קציצות בינוניות)
(מומלץ להכפיל כמויות לפחות פעמיים)
תמונה בס"ד מחר !

קציצות טונה מיוחדות:
2 קופסאות טונה מסוננות מהשמן /מהמים
2 בצלים גדולים(ניתן לאדות את הבצל להשבחה כפולה של הטעם כמובן לא חובה!!)
2 בטטה בינונית או 1 גדולה
2 שיני שום (אפשר להמיר לא. שום )
3 ביצים L
1 כף גדושה רסק עגבניות/קטשופ
1/2 כפית מלח
מעט פלפל
1 כפית אבקת מרק עוף ללא גלוטן- לבחירה(אם אתם שמים תורידו ל1/4 כפית מלח)

הוראות הכנה:
מסננים את הטונה
במעבד מזון(אפשר במגרדת כמובן ) טוחנים בצל בטטה ושום
מערבבים את כל החומרים יחד
משמנים נייר אפייה ומניחים עיגולים חמודים
אופים על 180 מעלות עד להזהבה נאה ולהתייצבות
ובתאבון ולבריאות!
נשמר מעולה בהקפאה!
ספרו איך יצא ....
 
נערך לאחרונה ב:

seven up

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
אני מכינה קבוע,
כן מוסיפה קמח / פירורי לחם / לחם רטוב
אחד הדברים היותר טעימים שקיימים.
 

Nomi10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אני מכינה ממש דומה.
מרסקת ממש את הבצל ובמקום בטטה שמה גזר.
מעדיפה צ'ילי מתוק על פני הקטשופ או בנוסף.
יוצא מעולה ממש!
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום

קבצים מצורפים

  • IMG_7277.JPG
    5.1 MB · צפיות: 210
  • IMG_7275.JPG
    4.6 MB · צפיות: 166

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
אני מכינה קבוע,
כן מוסיפה קמח / פירורי לחם / לחם רטוב
אחד הדברים היותר טעימים שקיימים.
לא נתתי פה מתכון של קציצות טונה רגילות , זה יש המון וזה נהדר
הענין פה שזה בלי הפירורים/הקמח/הלחם או .... ואפוי ולא מטוגן
 

מה שבטוח

משתמש מקצוען
נראה מעולה! הולכת לנסות
רק תגידי לה /שממש לא הבריא לאכול טונה כל יום בגלל תכולת הכספית הגבוהה שבדג.
פעם בשבוע...
אולי יש לך גם מתכון כזה לקציצות עדשים?
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
נראה מעולה! הולכת לנסות
רק תגידי לה /שממש לא הבריא לאכול טונה כל יום בגלל תכולת הכספית הגבוהה שבדג.
פעם בשבוע...
אולי יש לך גם מתכון כזה לקציצות עדשים?
שלום,
ודאי שלא מדובר על כל יום ..
כל דבר צריך לאכול במינון וזמנים נכונים
בוודאי שיש גם את זה אנו עושים
בעז"ה אתן גם לכם ...
 

yudit:)

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
בס"ד

שבוע שעבר פנתה אלי אישה נואשת שעובדת בעבודה של יותר מ- 10 שעות רצופות , וחייבת משהו לאכול שיהיה איתה בתיק...
התנאים היו :
שיהיה בריא אבל טעים מאוד- חבל כל כך שאנשים בטוחים שבריאות חייבת לבוא על חשבון הטעם
שיהיה עם הרבה חלבון ומשביע
ובשום אופן ללא גלוטן !!
הצעתי לה את הקציצות האלופות הללו שאני מכינה להרבה אנשים לארוחות צהריים והן קלילות ונוחות לקחת לעבודה ואפילו לא מחייבות חימום לפני האוכל והיא כבר בקשה ב"ה להזמין שוב אך בכמות גדולה יותר כי זה נהפך לחטיף של הילדים ----

אז הנה לכם המתכון ( כ-10-12 קציצות בינוניות)
(מומלץ להכפיל כמויות לפחות פעמיים)
תמונה בס"ד מחר !

קציצות טונה מיוחדות:
2 קופסאות טונה מסוננות מהשמן /מהמים
2 בצלים גדולים(ניתן לאדות את הבצל להשבחה כפולה של הטעם כמובן לא חובה!!)
2 בטטה בינונית או 1 גדולה
2 שיני שום (אפשר להמיר לא. שום )
3 ביצים L
1 כף גדושה רסק עגבניות/קטשופ
1/2 כפית מלח
מעט פלפל
1 כפית אבקת מרק עוף ללא גלוטן- לבחירה(אם אתם שמים תורידו ל1/4 כפית מלח)

הוראות הכנה:
מסננים את הטונה
במעבד מזון(אפשר במגרדת כמובן ) טוחנים בצל בטטה ושום
מערבבים את כל החומרים יחד
משמנים נייר אפייה ומניחים עיגולים חמודים
אופים על 180 מעלות עד להזהבה נאה ולהתייצבות
ובתאבון ולבריאות!
נשמר מעולה בהקפאה!
ספרו איך יצא ....
2 קופסות טונה קטנות?
 

מה יש

משתמש מקצוען
נראה מעולה! הולכת לנסות
רק תגידי לה /שממש לא הבריא לאכול טונה כל יום בגלל תכולת הכספית הגבוהה שבדג.
פעם בשבוע...
אולי יש לך גם מתכון כזה לקציצות עדשים?
למיטב ידיעתי
בטונה בשימורים אין הרבה כספית
רק בטונה הדג (פילה)
לכן לנשים בהריון מומלץ לצרוך טונה משימורים ולא טונה שלם

ובכל מקרה אין באמת מזון שמומלץ לצרוך ממנו 'הרבה'. הבסיס לתזונה בריאה זה גיוון.

(רק אני מרגישה שלאחרונה כל מתכון פה הופך לדיון בעניני תזונה?)

@שפעל'ה, התמונה היא של קציצות אפויות?
הן נראות מטוגנות ועסיסיות ביותר!
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
למיטב ידיעתי
בטונה בשימורים אין הרבה כספית
רק בטונה הדג (פילה)
לכן לנשים בהריון מומלץ לצרוך טונה משימורים ולא טונה שלם

ובכל מקרה אין באמת מזון שמומלץ לצרוך ממנו 'הרבה'. הבסיס לתזונה בריאה זה גיוון.

(רק אני מרגישה שלאחרונה כל מתכון פה הופך לדיון בעניני תזונה?)

@שפעל'ה, התמונה היא של קציצות אפויות?
הן נראות מטוגנות ועסיסיות ביותר!
תודה על המילים הנכונות , אכן כך גם לידיעתי !
כן , אפויות וללא שמן !
תודה!
לבריאות ובתאבון!
 

יחדיו

משתמש פעיל
תודה ! נראה שווה !!!
קל. פרקטי וקולע ...
מה אפשר במקום בטטה אם רוצים להוריד פחממות ?

דרך אגב לי אמרו שמותר טונה עד 3 פעמים בשבוע

תודה רבה על המתכון !!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה