דרוש מידע חזרה לתכנות אחרי 8 שנים.......

י.נועה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני מתכנתת וגם קשה לי עם היצירתיות, זה בהחלט חשוב למתכנתת ומפריע לי
עם זאתהכל תלוי כמה מקום העבודה קשה ודורש, יש מקומות יותר קשים ודורשים כל הזמן יצירתיות
ויש מקומות יותר קלים עם פחות אחריות

עד מתי

משתמש מקצוען
@עד מתי
אגב 18K ל 9 שעות זה הרבה יותר פר שעה מ 10K ל8 שעות...
כך שיכולה לקחת את המשרה של ה 9 שעות ולעשות בפועל 8 ש"ע (שמעתי שהרבה עושות כך)
ברור
אבל היה לה עוד הסברים למה לא התאים לה שם, היא רק באה להדגיש שזה הכי הרבה שראתה בתחום אחרי שבדקה המון והיתה בהרבה ראיונות ( להערכתי מתעקשת על מקום עם קבוצה חרדית )

עד מתי

משתמש מקצוען
אגב, חברה טובה שלי מפתחת באחת מהחברות השוות והנחשקות במרכז ( שכר 30 פלוס פלוס)
אתמול היה אצלם גל שני של פיטורין 130 עובדים, היא ממש חוששת לעורה , היא מוכשרת ברמות ואמרה שכבר חשבה לחפש מעצמה מקום אחר אבל נראה לה שכרגע בכל המקומות יש האטה בגיוסים , זה נכון??

ברבור1

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
אתמול היה אצלם גל שני של פיטורין 130 עובדים, היא ממש חוששת לעורה , היא מוכשרת ברמות ואמרה שכבר חשבה לחפש מעצמה מקום אחר אבל נראה לה שכרגע בכל המקומות יש האטה בגיוסים , זה נכון??
לחלוטין...
אבל יש גיוסים קטנים לחברות פה ושם..
אבל בהחלט המצב עכשיו קשוח יותר...(וגם החברות הכי גדולות במשק, הצטרפו למחול..)
תמיד צריך לזכור , לשמור גרוש לבן ליום שחור.... (ובהייטק זה תמיד יותר קיצוני.., גם הימים הטובים וגם הימים השחורים...)

ט.ק

משתמש מקצוען
רגע,
ז"א שבדיקת תוכנה היא יותר קלה מתכנות ויותר מכניסה?
אני התחלתי לימודי תכנות ופרשתי בגלל הקושי במתמ' והצורך לפתור את הבעיות, האם בבדיקת תוכנה יהיה לי יותר קל?
אשמח לדעת, תודה
בדיקות יותר קל אבל לא יותר מכניס
ממש לא

אני שומעת הרבה שפיתוח מדי ברמה גבוהה אז הולכות לבדיקות....
ומצליחות ממש יפה

רק לא יודעת מה מצב השוק

ברבור1

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
היא עובדת בסימילאר ווב?

rachelyS

משתמש רשום
בתור מתכנתת אני ממליצה לך לחזור לשוק תקחי קורס קטן של FULL STACK משהו בסגנון ותחזרי
ושוב הלימודים והעבודה זה שני עולמות שונים יכול להיות שבלימודים את היית ממוצע ומטה אבל בעבודה יש עוד הרבה הרבה תכנות שצריך אותן לא רק הראש כמובן שצריך ידע אבל בפועל צריך הרבה זריזרות מוסר עבודה יחסי אנוש
את יכולה גם להיות בסוף מנתחת מערכות התחום פתוח ושווה .
לכי על זה והשם יהיה בעזרך
ואגב לגבי המשבר יש לי המון חברות בתחום אף אחת בנתיים לא פוטרה ככה שאין לך מה לדאוג

פריגוד

משתמש פעיל
בתור מתכנתת אני ממליצה לך לחזור לשוק תקחי קורס קטן של FULL STACK משהו בסגנון ותחזרי
ושוב הלימודים והעבודה זה שני עולמות שונים יכול להיות שבלימודים את היית ממוצע ומטה אבל בעבודה יש עוד הרבה הרבה תכנות שצריך אותן לא רק הראש כמובן שצריך ידע אבל בפועל צריך הרבה זריזרות מוסר עבודה יחסי אנוש
את יכולה גם להיות בסוף מנתחת מערכות התחום פתוח ושווה .
לכי על זה והשם יהיה בעזרך
ואגב לגבי המשבר יש לי המון חברות בתחום אף אחת בנתיים לא פוטרה ככה שאין לך מה לדאוג
תודה על העידוד....
מה זה קורס FULL STACK ??
את אומרת לא ללכת על בדיקות או שניתן מבדיקות להתקדם לפיתוח?
ומה זה מנתחת מערכות?

rachelyS

משתמש רשום
תודה על העידוד....
מה זה קורס FULL STACK ??
את אומרת לא ללכת על בדיקות או שניתן מבדיקות להתקדם לפיתוח?
ומה זה מנתחת מערכות?
קורס פיתוח SERVER ועולם ה CLIENT זה תחום ה WEB . משהו עדכני שיתן לך כלים עכשוויים
ניתוח מערכות זה החלק שרושם את הדרישות בפועל
אני אישית היה לי חברה שבלימודים היה לה מאד קשה בתכלס היה לה פלוס של ידע באנגלית היום היא עובדת באחת מחברות ההיטק הגדולות
אגב את יכולה ליצור איתי קשר בפרטי

בת מלכות

משתמש חדש
אני מורה למתמטיקה +תואר במתמטיקה והייתי רוצה לעבור להייטק מה יותר שווה תכנות או בדיקות תוכנה והאם אפשר להתחיל בבדיקות תוכנה ואז להתקדם לתכנות אשמח לכל המידע

בת מלכות

משתמש חדש
אני רוצה ללמוד תכנות המליצו לי להתחיל בבדיקת תוכנה ואוטומציה בשילוב שפת פייטון איפה הכי כדאי ללמוד?????
דחוףףףףףףף

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה