חו"ד על ציור של חווה

שלום20

משתמש חדש
ציור וצביעה בפוטשופ

קבצים מצורפים

• חווה.jpg
    KB 851.3 · צפיות: 19

*לאה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
מקסים! הייתי משתמשת בקווי מתאר עדינים יותר.

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי

אבש

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
יפה מאוד.
חשוך לי מידי, תמסה להוסיף אור על הכל, הילד, תרנגולות, אפרוחים, חמור. וכן להבהיר את העננים, לפי הצבע שלהם עומד לרדת מבול, והשמים חלקים ברובם...
גם הצבעים של החוות הקלאסיות (בחו"ל) הם מעץ לבן ואדום.
בהצלחה!

שלום20

משתמש חדש
את צודקת בהחלט זה לא מדוייק אגב שמתי לב שהיא גם יותר גדולה מיד ימין מה שלא כל כך נכון היה אמור להיות להפך בגלל שזה יותר רחוק.

שבע ווין

משתמש מקצוען
יפה מאד!!
קו קליל וזורם.
הייתי מפזרת עוד קצת ביצים, ומסובבת את אחת התרנגולות, שלא יהיו שתיהן לאותו כיוון.

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
ציור חמוד!
אגב בד"כ מציירים חוה בצבע אדום עם מבנה משושי כזה, אולי סגנון כזה יוסיף חיות לציור, יש לי כמה דוג' של ציורים (לא שלי) אם תרצה, אני מוכנה להעלות..

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
חוות לדוג'

קבצים מצורפים

• 29080.jpg
    KB 138.3 · צפיות: 21
  • stock-vector-a-vector-illustration-of-a-farmer-at-his-farm-with-a-bunch-of-farm-animals-95577253.jpg
    KB 46.3 · צפיות: 13
  • stock-vector-vector-illustration-of-farm-animals-128776493.jpg
    KB 61 · צפיות: 15
  • stock-vector-a-vector-illustration-of-a-farmer-at-his-farm-with-farm-animals-146625716.jpg
    KB 43 · צפיות: 14

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה