נתניהו הכריז: חינוך חינם רק להורים עובדים | המחדש
רה״מ נתניהו הכריז במסיבת עיתונאים על השקת השלב הראשון בתוכנית חינם מגיל 0 עד 3 • מי באמת זכאי לקבל את ההטבות?
hm-news.co.il
גם אם עובדת תהיה זכאית לתוספת של נ"ז.תכלס זה לא הבשורה שכ"כ חיכינו, מיועד רק לשני הורים עובדים, זה גם ליברמן הסכים
מ 2024?מתחיל ב1.1
אם רק הורה אחד עובד יתקבל חצי מהזיכוי,תכלס זה לא הבשורה שכ"כ חיכינו, מיועד רק לשני הורים עובדים, זה גם ליברמן הסכים
אשה חרדית שבעלה לומד תקבל נ.ז.?גם אם עובדת תהיה זכאית לתוספת של נ"ז.
למה שלא?אשה חרדית שבעלה לומד תקבל נ.ז.?
כן 2 נ"ז לכל בן זוגהבנתי פה שכל העזרה במעונות זה דרך נ.ז., לא?
לא נשמע לי הגיוני,גם אם עובדת תהיה זכאית לתוספת של נ"ז.
למה שהיא לא תקבל? כמו שהיא מקבלת היום על אף שבעלה לומד....אשה חרדית שבעלה לומד תקבל נ.ז.?
הבנתי פה שכל העזרה במעונות זה דרך נ.ז., לא?
סמוטריץ שר אוצר, ימני לחלוטין - לא רק מדינית אלא גם כלכלית.....הממשלה הזאת מתחילה להרגיש לי של ליברמן ולפיד, בינתיים כל ההטבות מועילות רק למעמד הביניים והגבוה, המעמד הנמוך ממשיך לסבול קשות מיוקר מחיה נוראי.
שימו לב למשפט הזה.העלאת התעריף המפוקח, יישום המלצות ועדת המחירים, שינוי שעות הפעלות לשיפור תנאי העסקת המטפלות בהשוואה לגנים בגילאי 3-6,
לא קשור לשעותכמה ש"ש צריכים לעבוד כדי לקבל את ההטבה?
עדיף להיות במעמד הביניים מאשר במעמד הנמוךכי זה אבסורד, מעמד הביניים חי כאן במדינה קומוניסטית לכל דבר.
נראה אותך במקום כמו שאני תארתי...
הוא אמר שלא,שימו לב למשפט הזה.
האם זה אומר שמחירי המעונות יעלו וע"ז הוא ייתן סבסוד? א"כ מה הרווחנו...
אז על מה התלונות?ישי כהן: צריך לעשות סדר. כנראה הרבה אי הבנה בגלל שהדגישו שוב ושוב ״כששני בני הזוג עובדים״. בכיר באוצר מבהיר: נקודות מס ומענק עבודה - למי שעובד. סבסוד מעונות - לכל ילד בלי קשר האם ההורים עובדים. כך שכמובן גם האברכים מקבלים תוספת סבסוד במעונות 0-3
מסכימה איתך,עדיף להיות במעמד הביניים מאשר במעמד הנמוך
תאמיני לי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: