עם מחירים כאלה כבר עדיף לטוס...
להכפיל בשלוש לפחות
עם מחירים כאלה כבר עדיף לטוס...
אם מזמינים עכשיו וטסים עם קבוצה, אבל אם לא - זה שווה וכדאי.להכפיל בשלוש לפחות
אין מצב למחירים כאלו היום, לא בפראג ולא בקפריסין ואפילו לא במלון בארץ (אולי במלון בני ברק) וגם מה שהיה אז זה 1500 ליחיד וזה כבר כפול 2 וחצי...אם מזמינים עכשיו וטסים עם קבוצה, אבל אם לא - זה שווה וכדאי.
מכירה אחת שנסעה לפראג כש"קינג דיויד" נפתח, ושילמה 1500 ש"ח על טיסות+העברות+מלון+אוכל...
רק מציינת.
אני יודעת שהם טבעוניים, מבחינתי זה יתרון - תחשבי שלא בישלו טרפות בצימר..אמירים הוא מקום טבעוני ולכן אסור לעשות שם על האש, חשוב לדעת כי הרבה פעמים בנופשים זה חלק מהתכנון.
אמירים.
יש אוטובוס מצפת עד לכניסה לישוב (וגם מחיפה).
קרוב מאד למירון.
הנוף הכי יפה שיש.
2 בתי כנסת (יש שם הרבה חוזרים בתשובה)
בקיץ יש בריכה שיש בה כמה שעות נפרדות ביום.
קחו בחשבון שאם אתם מפחדים מכלבים (כמונו) תצטרכו לסכם על בעל הצימר שיבוא לקחת אתכם ברכב מהכניסה לישוב.
היינו שם (באמצע השבוע) בבין הזמנים של אב לפני שנתיים, ואני זוכרת שבעלי היה צריך לבחור בין בתי הכנסתאין שם בתי כנסת שפעילים באמצע השבוע! (אולי בשבת)
במצב כזה כבר עדיף לקחת חדר במלוןם נוסעים לצימרים בכל המושבים שהוזכרו איך אפשר בלי רכב? וגם אם להגיע אפשר, איך יוצאים לטיולים? לפי דעתי זה לא כ"כ פרקטי בלי רכב
לפני כמה שנים נסעתי לחיפה עם בעלי(לא לצימר כי אין שם אלא סתם דירה ששכרנו)
היינו עם רכב אבל שם אפשר לטייל בהמון מקומות גם בלי רכב כי יש שם תחבורה ציבורית נוחה
בכלל לא יצאנו מהעיר וטיילנו הרבה-נהננו מאד
גם בטבריה אפשר לטייל בלי רכב אבל בכל הצימרים שבכל מיני מושבים ראה לי מידי מסובך
אני לא מסכימהבמצב כזה כבר עדיף לקחת חדר במלון
גם אם זה יהיה פחות מפנק זה יהיה במיקום מרכזי בד"כ עם תחבורה וכו
נכון, אבל זה דורש עבודת שטח לפני ...נחנו בלי רכב (ובלי רשיון..) ומגיעים לכל מקום - כולל בניאס וכו'.
נראה לי שיש לאנשים פחד להתנייד באוטובוסים, אבל הכל אפשרי.
מסכימה שזה דורש עבודת שטח והמתנה לאוטובוס, אבל לא זכורות לי הליכות ארוכותנכון, אבל זה דורש עבודת שטח לפני ...
המתנה לאוטובוסים , הליכות ברגל לא קצרות
לא מתאים לכל אחד
היינו שם (באמצע השבוע) בבין הזמנים של אב לפני שנתיים, ואני זוכרת שבעלי היה צריך לבחור בין בתי הכנסת
עם בריכה סגורה לגמרי.מול המצודה בביריה צמוד לצפת אם רוצים עוד פרטים אפשר באישי
מי שישלח מייל באישי יקבל 40 תמומותיש בכפר שמאי צמוד למירון מתחם עם 6 צימרים מפוארים שנפתח עכשיו. בכל צימר אפשר להכניס כמה ילדים. יש בריכה גקוזי נוף מטבח חצר
מרפסת + אוויר הרים צלול . מתאים לזוגות משפחות וקבוצות.
0527665183
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: