אם רוצים לקשר אשכול, מעתיקים את הכותרת :יש כאן אשכול מלאאאאא דפי עבודות ויצירות לילדים,
ויש גם תשובה על הטפסים של החל"ת באשכול נוסף,
רק שאין לי מושג איך מביאים לכאן קישורים....
- יש לי ילדה בדיוק בגיל הזה, בהחלט גיל מאתגר כי קשה מאוד להעסיק אותם...איפה כל האימהות הצעירות?
איך מעסיקים ילד בן שנה וחצי בלי אחים גדולים?
מה הם עושים כל היום במעון המתוקים האלו?- לצאת לגינה (כשמזג האויר מאפשר) ולתת לו להתהלך חופשי, לטפס, ולהתגלש להנאתו (כמובן עם השגחה צמודה)
או לנסוע בבימבה בלובי הבנין/בחצר.
רוב הפעילויות שפירטתי לך - מפתחים:תודה על התשובה המפורטת
במצב הנוכחי אני מעדיפה להימנע מיציאות לגינה או בכלל...
מה הם עושים כל היום במעון המתוקים האלו?
בשגרה אני יודעת להעסיק אותו מצויין.
אבל אז זה בלי נקיפות מצפון אימהיות שאולי אני צריכה ללמד אותו יותר.
עכשיו אני מרגישה שאני מפספסת את הימים האלו, שמהבוקר עד הלילה הוא עסוק בדברים לא דידקטיים בכלל.
וואווווווווו תודה על ההשקעה ועל ההסבר המפורט!!אם רוצים לקשר אשכול, מעתיקים את הכותרת :
צפה בקובץ המצורף 622684
אם רוצים להעתיק הודעה מאשכול אחר:
לוחצים על הלחצן שמסומן בצהוב מימין להודעה:
צפה בקובץ המצורף 622686
נפתח שם 'שתף את הפוסט',
לוחצים על הציור של שני הדפים הסמוכים, ובמקום ברצוי מקש ימני- הדבק.
אבל אז זה בלי נקיפות מצפון אימהיות שאולי אני צריכה ללמד אותו יותר.
עכשיו אני מרגישה שאני מפספסת את הימים האלו, שמהבוקר עד הלילה הוא עסוק בדברים לא דידקטיים בכלל.
תודה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: