ולכן סייגתי למעלה את דברי, שאני לא מדבר על מי שיש לו, אלא שיש לו נטייה לקחת כל דבר שמחלקיםנו נו
כנראה אנחנו מדברים על 2 סוגי אנשים
ולכן סייגתי למעלה את דברי, שאני לא מדבר על מי שיש לו, אלא שיש לו נטייה לקחת כל דבר שמחלקיםנו נו
כנראה אנחנו מדברים על 2 סוגי אנשים
אני ב"ה מכיר והרבה!!לא מבינה את השאלה.
כמעט ולא מכירה אנשים שלא מקבלים שום דבר לצרכי החג.
אם זה מהכולל, מהעבודה או מארגונים שנותנים לפי פרמטרים שאינם דווקא ממון (מספר ילדים למשל.)
אני מכירהכמעט ולא מכירה אנשים שלא מקבלים שום דבר לצרכי החג.
פסח זה הזמן של חלוקות ומתנות וסחיבות.אני ב"ה מכיר והרבה!!
ולקבל מתנה מהעבודה לפסח זה חלוקה?
על זה אני מוכרח לחלוק הטבע שלנו להתבייש לקבלפסח זה הזמן של חלוקות ומתנות וסחיבות.
ומותר להורה לקבל בנחת ובשמחה ולא להרגיש מסכן ואומלל.
הרי הוצאות פסח הם הרבה יותר מ 900 שח. זה לא יהפוך אותו לעשיר, למה להתמסכן מזה?
ועדיף שהילדים יגיעו לגנבות כי חסר להם?????
מאז שאני זוכרת את עצמי אנחנו סוחבים משלוחים מכל מיני מקומות (בעיקר לפסח, אבל גם כל השנה היו חלוקות למינהן) וזה אף פעם לא היה ממקום של עוני. משפחה מרובת ילדים שההורים לא הייטקיסטים, אמורים גם לאכל. זה אף פעם לא לווה בבושה.
לפחות את ההרגשה של הבושה אל תפילו על הילדים.
והלוואי שנזכה כולנו! לקבל רק מידו "המלאה הפתוחה הקדושה והרחבה " ולא נבוש.
יש הבדל בין מתגאים לבין מתביישים שהילדים יידעו. ואיך הקופה מעזה לגלות את אוזנם של הילדים.יותר נכון לא מכירה כאלה שכן מקבלים... ועוד מתגאים בזה????
על זה אני מוכרח לחלוק הטבע שלנו להתבייש לקבל
אפשר לשבור אותו
מתנה זה דבר אחר לגמרי. אבל חלוקה מיועדת למי שקשה לו, ולא למי שיש לו הרבהאני ב"ה מכיר והרבה!!
ולקבל מתנה מהעבודה לפסח זה חלוקה?
אבל בערב פסח יש גם חלוקות סתם של הקהילה ושל בית הכנסת ושל הכוללמתנה זה דבר אחר לגמרי. אבל חלוקה מיועדת למי שקשה לו, ולא למי שיש לו הרבה
הגבתי למי שקשר הכל בכל מכלמתנה זה דבר אחר לגמרי. אבל חלוקה מיועדת למי שקשה לו, ולא למי שיש לו הרבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: