חומר - - - זה הכל...

מלכי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
שמעתי ממישהי שיש כל מיני אתרים באינטרנט שיש בהם חומר לימודי בכל נושא שרק רוצים כולל שכפולים ועוד... לכיתות א' - ח'.
יש למישו כאן אולי מושג איפה אני מחפשת? שמות של אתרים? קישורים?
אודה לכם מאד מאד!

יעלולה

משתמש מקצוען
תבקשי בגוגל את שם המקצוע המבוקש, ותגיע לים של חומר וקישורים לאתרים מתאימים.

נתנאל יעקובי

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אתר מדהים של מכללת קיי
תכתבי בגוגל - מת"ל

גילי 10

משתמש רשום
המשיכי להסתכל בפורום חדר מורים
יש למטה נושא: "קשורים לחומרים למודיים", המובילים לאתרים נוספים, פרט לנ"ל.

*לאה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
נכתב ע"י RacheliArt;278627:
יש הרבה חומר, תעשי חיפוש בגוגל.
הנה אחד לדוגמא:
http://www.orianit.org/fmorim/forum/forum_topics.asp?fid=6

הקישור שנתת הוא לפורום הגדול למורים ולגננות (שאני נמנית על מנהליו ;))
כל חומרי הלמידה נמצאים כאן במאגר הענק של הפורום ומכיל אלפי קבצים בכל התחומים,
(ביניהם הרבה חומרים שאני הכנתי) יש גם חלונית חיפוש בתוך המאגר, כך שאפשר למקד את החיפוש לנושאים מסויימים.
גם באתר של מכללת קיי אפשר למצוא חומר לימודי רב:
http://kaye7.school.org.il/ashaar.htm

הנה עוד קישורים שצרפתי כאן

בהצלחה.

אושר

משתמש מקצוען
נכתב ע"י *לאה;289162:
הקישור שנתת הוא לפורום הגדול למורים ולגננות (שאני נמנית על מנהליו ;))

.

אם כך אציין שיש שם גם חומר של כפירה (בנושא האסטרונומיה, המפץ הגדול וכד'.) כדאי שתבדקו זאת.
ובכל מקרה תודה על האתר! הוא עשיר ויפה.

*לאה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
נכתב ע"י אושר;289178:
אם כך אציין שיש שם גם חומר של כפירה (בנושא האסטרונומיה, המפץ הגדול וכד'.) כדאי שתבדקו זאת.
ובכל מקרה תודה על האתר! הוא עשיר ויפה.
נכון אושר, בשביל זה ה' נתן לנו עיניים ושכל לברור את מה שמתאים לנו ולזרוק את מה שלא...
האתר משמש את כלל המורים בארץ ובחו"ל דתיים ולא דתיים, וכל אחד בוחר את החומרים לפי צרכיו. החומרים שלי שם אינם כוללים, ח"ו, שום חומר כפירה, והתפקיד שלי באתר מוגדר לתחום ספציפי שלא כאן המקום להרחיב עליו. את החומרים שלי אני פוגשת בבתי ספר רבים דתיים ולא דתיים ואני רואה בזה שליחות ולא למטרות רווח, אינני מתיימרת לחנך את כולם...קטונתי,
אבל מתפללת שכולם יחזרו בתשובה. מה שטוב באתר זה שהוא נקי מפרסומות ומתמונות שרואים באתרים אחרים (גם דתיים) וזה יאמר לזכותו של אלישע מנהל האתר שהוא גם מנהל תקשוב דרום של משרד החינוך, שהקים את הפורום באופן פרטי, על חשבונו, לרווחתם של כלל המורים.

אושר

משתמש מקצוען
כשאת כותבת שאת נמנית על מנהלי האתר הרי זה מתבקש שתקחי עניין זה לתשומת לב, לא? את אומרת שזה לא בסמכותך- או.קי. זה עניין אחר. אם כך- נשארת לנו הברירה לברור.התפלאתי פשוט שבאתר דתי מובאים דברי כפירה, מה לעשות?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה