הבסיס בד"כ עץ, שעליו תוקעים מסמרים לפי שרטוט שלך או שאת מורידה מהאינטרנטאולי משהי תוכל להסביר לי על רגל אחת איך זה עובד?
מה הכללים? ואיך אפשר ליצור את זה?
יש. מהמסמר הראשון של צלע 1 לראשון של צלע 2, חזרה למסמר שני של צלע 1 למסמר שני של צלע 2ביצירה של השושנה- אין סדר מסוים של ליפוף החוטים? נראה שכן. מהו?
איזה כיף שאת רוצה ליצור!@אוריגמי
אני רוצה לנסות יצירה כזו, פשוטה כמובן.
אפשר לקבל עוד קצת הסבר- אם אני רוצה לעשות נגיד כיתוב-
איך אני יודעת איזה רווח לשים את המסמרים?
איך מסדרים שכל המסמרים יכנסו באותו עומק, כאילו שמבחוץ יראה אחיד ולא כל אחד בגובה אחר...?
איזה חוט צריך לקנות?
והאם באמת מתאים למשהי עם ידים שמאליות? צריך סדר מסוים או שממש אפשר לעשות איך שיוצא?
בפינטרסט נראה שיש כאלו שעושים את זה עם עט מיוחד, האם נצרך?
אודה לך מאד אם תוכלי לעזור לי!
ואווי, תודה גדולה!!איזה כיף שאת רוצה ליצור!
אפשר להשתמש בבסיס עץ טבעי/צבוע/מצופה, ולדפוק לתוכו מסמרים
או להשתמש בבסיס קלקר דחוס מצופה ולדחוף סיכות תפירה (עמיד פחות, מהיר יותר)
בשביל אות מכינים שבלונה גדולה ועבה (עם הרבה חלל למלא) ושמים מסמרים/סיכות במרווחים שגם אם תורידי את השבלונה תראי את המתאר של האות (תחשבי על הכיוון של קו לקו)
לא צריך צורה מיוחדת לשמור על הגובה של המסמרים. אם רואים אחד שבולט יותר מידי- דופקים אותו עוד פנימה.
אם דווקא רוצים אפשר למצוא חפץ בעובי המתאים (כמו סרגל צר) ולהשתמש בו כשדופקים, כדי לוודא גובה אחיד.
ממליצה להשתמש בחוט ריקמה
קושרים למסמר אחד, מציירים את המתאר של האות, ו"מקשמקשים" בפנים.
בהצלחה!
נשמח שתשתפי איך יצא!
את מה? איזו דוגמא?צריכה הסבר מדוייק איך אני יצורת את זה
העיקר הבנת?ואוו
מדהים!!!!!!!
תודה שענית!אני זאת שעשיתי את הקישוט כיתה המצורף שהביאו בתחילת האשכול. אני רואה שכמה מסתבכות כאן... אז אני יגיד מה אני עשיתי.
אנחנו מצאנו ברחוב מדפים של ארונות שנזרקומאיפה אני משיגה דיקטים קטנים כדי לעשות יצירה כזאת עם ילדיי?
יש למישהי רעיון?
(ראיתי שיש ערכות מוכנות אבל הן נורא יקרות)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: