אני רואה נכון? פריים מינוס 0.6??? או שיש לי טעות?? משהו פה לא ברור ליסכום ההלוואה 400000 לשיפוצים חשבון בנק סביר ללא חזרות וכדו
הצעה אחת: שליש קלצ- 6.15
שליש משתנה צמוד- 6.24
שליש פריים -6 הכל ל-360 חודש
או שליש קבוע צמוד- 4.4 240 חודש
שליש משתנה צמוד 6.24 360 חודש
שליש פריים 6 360 חודש
למה לא?אני רואה נכון? פריים מינוס 0.6??? או שיש לי טעות?? משהו פה לא ברור לי
אני רואה נכון? פריים מינוס 0.6??? או שיש לי טעות?? משהו פה לא ברור לי
נראה לי שהוא התכוון שהפריים ב-6%. כלומר P+0.75.למה לא?
קרעו אותו במ"צ, גם הקל"צ לא פרייאר, נתנו לו פריים זול, וזה רק שליש
אני יועץ משכנתאות, מגיש במזרחי טפחות יותר תיקים מ90 אחוז מהיועצים (איך אני יודע? יש מדד של הבנק ואני יודע מה המיקום שלי)טעות
מזרחי נותנים הרבה יותר זול על שיפוץ.
אוקיי.אני יועץ משכנתאות, מגיש במזרחי טפחות יותר תיקים מ90 אחוז מהיועצים (איך אני יודע? יש מדד של הבנק ואני יודע מה המיקום שלי)
זה בהחלט הריביות של שיפוץ במזרחי, ואפילו נמוך מהסטנדרט.
חלק ניכר מהאנשים/יועצים שהגיבו על הפוסטר הזה, הגיבו בצורה מאוד לא מקצועית, זה בדיחה לחוות דיעה בלי לדעת את הנתונים המדויקים.
דוקא הוא הציג פה חלק מהנתונים.חלק ניכר מהאנשים/יועצים שהגיבו על הפוסטר הזה, הגיבו בצורה מאוד לא מקצועית, זה בדיחה לחוות דיעה בלי לדעת את הנתונים המדויקים.
סכום ההלוואה 400000 לשיפוצים חשבון בנק סביר ללא חזרות וכדו
אני לא רואה שום סיבה לריביות המטורפות האלו!!!נתונים אני אברך מקבל 1500 בכולל + תצהיר של דיין על 6500 אלף שח סופר סת"ם . אשה - 2500 שקל . וקיצבת נכות קבועה של הילד 7500 אלף מעולם לא חזר לי שום חיוב בבנק דו"ח אשראי ניקוד 655 יתרת משכנתא 400000 אלף [שמתוכם 300000 אלף מענק] שווי דירה עP שמאי 1800000 בלי שיפוץ ו-2000000 אחרי שיפוץ
לא מחייב . רק פחות הגיוני שיועץ נתן לו קצ כזה גבוה בשביל פריים נמוך. אלא אם זה פיתוילמה לא?
קרעו אותו במ"צ, גם הקל"צ לא פרייאר, נתנו לו פריים זול, וזה רק שליש
איפה בבנק ירושלים? לא יקבלו יותר זול.ניתן להוציא הלוואה לשיפוצים בבנק אחר בשעבוד בדרגה שנייה
לא צריך דרגה שניה בשביל להשאיר את המענקכפי שאמרו כאן הריביות גבוהות ואין סיבה להינעל על מזרחי במיוחד שניתן להוציא הלוואה לשיפוצים בבנק אחר בשעבוד בדרגה שנייה מה שיותיר לכם המענק על כנו אולם אם בכל אופן לא הולך אז ברור שבאם אתם לא הולכים לסלק בקרוב את משכנתא או לפחות חלק גדול ממנה תבחרו בדווקא במסלולים הלא צמודים על אף שנראה רבית גבוהה ....
יפה מאד.לא צריך דרגה שניה בשביל להשאיר את המענק
עושים פרי פסו על המענק
ואני חוזר שוב
הריביות שקיבלתם יקרות
יש לי הצעה מלפני חודש בערך בהרכב זהה (יש לי עוד הצעות טריות אבל לא בהרכב כזה אז יהיה קצת קשה להמחיש)
אבל זה בסדר גודל של שיפוץ בבנקים אחריםצפה בקובץ המצורף 1287097
למה אתה חושב שהקלצ והמצ קשורים באופן ישיר להעלאת ריבית של ב"י?יפה מאד.
אז תוסיף לכל מסלול עוד חצי אחוז בעקבות העלאת הריבית האחרונה של בנק ישראל, ותוסיף גם את הנתונים הגרועים של הלקוח והגעת להצעה הגיונית מאד בהתאם לנתונים.
זה אמנם יקר מאד!! אבל זה הגיוני ביחס למצב.
ודאי שזה קשור!!למה אתה חושב שהקלצ והמצ קשורים באופן ישיר להעלאת ריבית של ב"י?
הקלצ והמצ מושפעים מהתמחור של האגח
ושם דווקא אין תזוזה של חצי אחוז למעלה
אני לא אכנס פה לוויכוח שלדעתי לא יתרום פה כלום למשתמשיםודאי שזה קשור!!
גם הריביות של האג"ח עולים בהתאם לריבית של בנק ישראל.
ובקיצור כל הריביות במשק מושפעות מריבית בנק ישראל.
נכון, ועכשיו הוא השתנה בהתאם לשינויים המציאותיים שקרו ובהתאם להמשך לצפי להמשך העלאות הריבית שהמשנה לנגיד בנק ישראל אמר לפני כמה ימים.אני לא אכנס פה לוויכוח שלדעתי לא יתרום פה כלום למשתמשים
אגב, כמה אישורים הוצאת בבנקים בחודש האחרון?
אבל מדובר בעובדות פשוטות
שוק האגח מתמחר את עליית הריבית הרבה לפני שהיא מתרחשת בפועל
ככה שעלייה של חצי אחוז בפריים לא מעלה אוטומטית את הריבית במסלולים האחרים כפי שכתבת .
ולהתווכח עם @E_Y שהוא יועץ רציני (מידיעה אישית)נכון, ועכשיו הוא השתנה בהתאם לשינויים המציאותיים שקרו ובהתאם להמשך לצפי להמשך העלאות הריבית שהמשנה לנגיד בנק ישראל אמר לפני כמה ימים.
ולהגיד שהעלאת הריבית לא משנה את הריביות בקל"צ או במשתנה, זה ממש טעות!
אני אומר מידיעה שאפשר להוציא הרבה יותר טוב.
הקל"צ והפריים שהוא קיבל זה עוד הגיוני איכשהו, אבל מה זה בדיוק מ"צ ביותר מ-6%? השתגענו על כל המח?
????יקר! יקר! יקר!
אפשר להשיג בממוצע כ-2% פחות!!!
טעות זה אחד שכותב טעויות.ולהתווכח עם @E_Y שהוא יועץ רציני (מידיעה אישית)
זה ממש טעות!
בא נעשה סדרטעות זה אחד שכותב טעויות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: