1006michal
משתמש רשום
למי שהיה / או ששמע עליו ?
בחדרים לא הייתי- אז אני לא יכולה לתת מידעלמי שהיה / או ששמע עליו ?
רבנותמה מבחינת כשרות כל השנה?
זה היה רבנות מהדריןמקפיצה מישהו היה שם לאחרונה
כי אני רואה באתר ששינו למהדרין
כשרות
הכשרות במלון – כל מוצרי הגלאט במלון בכשרות בד”צ עדה חרדית, מוצרי עוף/בקר/דגים- בד”צ עדה חרדית, רובין, לנדאו או רובין.
ירקות עליים ללא חשש תולעים (חסלט), עוברים בדיקה קפדנית ושטיפה.
מוצרי חלב בד”צ עדה חרדית/ועדת מהדרין.
מאפים במלון בכשרות לנדאו/בד”צ עדה חרדית.
משגיח צמוד במטבח המלון בכל עת.
מטעם מי המשגיח בפועל במטבח?מקפיצה מישהו היה שם לאחרונה
כי אני רואה באתר ששינו למהדרין
כשרות
הכשרות במלון – כל מוצרי הגלאט במלון בכשרות בד”צ עדה חרדית, מוצרי עוף/בקר/דגים- בד”צ עדה חרדית, רובין, לנדאו או רובין.
ירקות עליים ללא חשש תולעים (חסלט), עוברים בדיקה קפדנית ושטיפה.
מוצרי חלב בד”צ עדה חרדית/ועדת מהדרין.
מאפים במלון בכשרות לנדאו/בד”צ עדה חרדית.
משגיח צמוד במטבח המלון בכל עת.
הייתי שם כמה שבתות בקיץ האחרון והיתה לי חוויה מאד שונה.להלן הביקורת שכתבתי בזמנו:
מחריד!
הגענו לחדר, מקרר לא עובד, טלוויזיה מנותקת ולא עובדת, כריות מטונפות, מנורה מקולקלת, עוד מנורה עם כתמי נזלת, רצפה מטונפת, בחדר אוכל- לא נגיש, אין כלים במקומות נכונים, צלחות שבורות וסדוקות, אוכל מלוכלך, ירקות עקודים ונקודים עם חורים וכתמים בשלל צבעים, משגיח הכשרות (בחור צעיר) מסביר לנו שהם מערבבים בבשר את כל הכשרויות בתבנית אחת, לא יכול להבטיח לנו שבשבת יהיה בשר בכשרות שלנו, הבשר שכן זכינו לאכול היה יבש ואומלל, הכל קטן וחנוק, נותן תחושה זולה ולא איכותית.
מיקום המלון - רחוק מהכינרת וממרכז העיר. העובדת בקבלה אומרת לנו שאם רוצים לקנות משהו נצטרך לרדת 400 מטר ברגל כדי להגיע לפיצוציה.
לא יודע, אולי אני רגיל לאיכות גבוהה יותר, ולמשפחות חרדיות בלי המון כסף זה יהיה סבבה - אבל אנחנו לא מרוצים בכלל.
צריך לציין שהנראות במקומות מסוימים די מרשימה, והעובדות בקבלה מנסות לעזור בלי המון כלים לעשות את זה. אבל בתכל׳ס - לא מקום שהייתי חוזר אליו.
אוסיף שאחרי כתיבת הביקורת ובריחתנו מהמקום - כשרצינו להשיב את הכסף, קיבלנו יחס מזלזל ודוחה.
דעתי העניה - להתרחק כמו מאש. או מסמטאות מפוקפקות בתל אביב יפו. או מזרם תת ימי סוחף וקטלני - בתשעת הימים.
רבנות, אלא אם כן יש קבוצה שמביאה איתה טבח מטעמה.מטעם מי המשגיח בפועל במטבח?
יתכן.הייתי שם כמה שבתות בקיץ האחרון והיתה לי חוויה מאד שונה.
החדרים היו נקיים (טלוויזיה ומקרר לא בדקנו)
האוכל היה בשפע, נקי ואסתטי. כל הזמן הסתובבו עובדים בחדר אוכל כדי לנקות לפנות ולהוסיף.
בשנה האחרונה התחלפו הבעלים של המלון וכנראה שזה מה שיצר את השוני בחוויותיתכן.
הייתי שם לפני כשנה אני חושב.
דיי ללכלך על חרדים!!!אני חושבת שזה רמה יחסית קלאסית למלונות בבעלות חרדית
אשמח לרשימהאני מכיר מלונות של חרדים שמאד מומלצים
כינראשמח לרשימה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: