כללי חוות דעת לעיצוב דיסק

יעל10

משתמש רשום
הדמיות בתלת מימד
UX UI
יש לי לקוח שצריך עיצוב לעטיפת דיסק של הרצאה לנשים בנושא צניעות, קהל יעד דתי, חילוני. לא חרדי. אבל עם כל זה הוא לא רוצה ויזואלים שלא משלנו.

התלבטתי מה לעשות ובסוף החלטתי ללכת על כיוון של אלמנט מופשט, שמשדר היופי שבעדינות, ניסיתי להסביר ללקוח והוא חושש שעדין זה לא מספיק מושך, הוא מפיץ ב20.000 עותקים לכן חשוב לו שיצא מושלם ומושך.

הוא הציע לי להוסיף אלנמט של יהדות נרות שמלת כלה(...) או משהו בסגנון,  מה אתם אומרים על העניין?
חייבת דחוף חוות דעת מקצועית יורד לדפוס מחר

קבצים מצורפים

• Screen shot 2010-08-08 at 22.01.09.png
    KB 374.9 · צפיות: 8

מור100

משתמש מקצוען
ויו'ואל נרות בפירוש יוסיף. זה משדר 'נשיות יהודית'.

אגב, הניקוד לא נכון: הכח שלָך (בקמץ). הייתי גם מוסיף דגש בכ' של הכח - כּח.

אם הדיסק לא פונה לקהל משלנו, הייתי גם מקטין את שם הנואם. הוא לא אומר כלום לקהל היעד, ויכול רק להזיק בגודל בו הוא מופיע: "חזון איש", "הגה"צ" - לא עושה להם את זה.. הייתי מציין את שמו בקטן יותר. ראוי להתמקד יותר בתוכן מאשר בנואם.

ydaatstudio

משתמש רשום
האלמנט המופשט יפה.
- למה רק חלק מהמשפט מנוקד? במילה "כח", דוקא הדגש באות כ' יכול לבטא משהו פנימי וגם עוצמתי.
שלך - תבדקי יכול להיות שצריך לנקד בקמץ.
- לדעתי עדיף "סוד שמחת החיים" במקום "זהו סוד.." ואולי בפונט שמח וחופשי יותר..
בהצלחה!

קשקוש10

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
נכתב ע"י ydaatstudio;437217:
האלמנט המופשט יפה.
- לדעתי עדיף "סוד שמחת החיים" במקום "זהו סוד.." ואולי בפונט שמח וחופשי יותר..
בהצלחה!

"זהו סוד..." זה לשון נופל על "זה הכח שלך", לא?

ariels

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מאוד יפה ומושך
לא חושבת ששמלת כלה שייך, אולי אם היית נותנת לגל הזה צבעים שמזכירים שמלת כלה (אבל אז זה היה מדי עדין כנראה)
נרות - אולי רק שלהבת מיוחדת, שתשתלב עם החלק המופשט
לדעתי מבחינה שיווקית להוריד את המשפט לתרומות וכו' זה לא עושה רושם טוב (אצל קהל היעד) (דוסים שנוררים וכו')
הריבוע הלבן מפריע בעין (איפה ששם הרב)

sarit_f

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
D I G I T A L
שופט/ת באתגר דריבל
מקסים ביותר!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  63  פעמים

לוח מודעות

למעלה