דרוש מידע חוגגים בת מצוה-אשמח לשמוע על רעיונות, תוכניות

הכל בסדר

משתמש מקצוען
אני מעונינת לעשות סגנון חדר בריחה לבת מצוה. מחפשת מישהו לחשוב יחד איתו אם מענין צרי קשר rhoff60גימייל קום

עדן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עימוד ספרים
אשמח לקבל טלפון של תמר שרמן
למייל top8855 גימייל קום

כיף של חויה

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
בנות, עזורנה לי בדחיפות למצא רעיון שיתאים גם לבוגרות של המשפחה.
בנוסף אני רוצה להתיעץ לגבי מתנה אפשרית(חוץ מתכשיט וסידור)
ביתי היא בת יחידה בין בנים וגם בכורה כך שחשוב לי להשקיע ושהיא תרגיש גם יחודית.
מצלמה
נגן עם שירים שהיא אוהבת.
מצעים מיוחדים.
תיק צד

rosetta

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
ראש בראש תוכנית קליקרים מאתגרת ומרתקת, עם מגוון רחב של משימות ואתגרים,שישארו אתכם מרותקים עד לניצחון
וזה כולל את כל הציוד הנדרש.
במחיר זול

קבצים מצורפים

• ראש בראש סופי.jpg
    ראש בראש סופי.jpg
    KB 498.4 · צפיות: 114
  • בתי ספר.jpg
    בתי ספר.jpg
    KB 155.2 · צפיות: 105

תמרים

משתמש פעיל
אני מעונינת לעשות סגנון חדר בריחה לבת מצוה.
אני עשיתי לביתי לפני כחודש תוכנית של קופסאות בריחה, פירטתי עליה בחכמת נשים... אם תרצו לראות שם,
תוכנית נחמדה, צריך להשתמש ברעיון ולהסב אותו לנושא המתאים לכם.

הכל בסדר

משתמש מקצוען
אני עשיתי לביתי לפני כחודש תוכנית של קופסאות בריחה, פירטתי עליה בחכמת נשים... אם תרצו לראות שם,
אשמח מאד מאד לקבל את הרעיונות למייל rhoff60 גימייל קום

בדוח

משתמש מקצוען
ממש אשמח לשמוע, אבל אין לי (עדיין) גישה לחכמת נשים. איך תוכלי לשלוח לי? במייל?

כיף של חויה

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
לחוגגות בת המצווה.
המחפשות משהו אחר..
תוכנית משולבת עם שמחה.
הפרשת חלה,
כניסת הכלה,
תוכנית אומנותית
והרקדה מקפיצה.
מתאים לאוהבות שמחה ואנרגיות טובות.
ניתן לפנות באישי..
brachi4u גימל...
בשמחות!

תמרים

משתמש פעיל
ש אשמח לשמוע, אבל אין לי (עדיין) גישה לחכמת נשים. איך תוכלי לשלוח לי?
אנסה יותר מאוחר להעתיק לכאן לטובת כולן
מזהירה מראש - הנושא היה על שרה אימנו, כך קוראים לבת המצווה שלי.
אבל אני שיניתי את הנושא אלף פעמים עד שהתבייתתי על שרה. בקיצור, אתן יכולות בהנאה להשתמש ברעיון של המשחק, ואת התוכן לשנות למה שמתאים לכן.

תמרים

משתמש פעיל
אנסה לכתוב את העיקרון בקצרה, ארחיב לפי מה שתתעניינו. אפשר לעבד את זה למלא וריאציות לפי מה שמתאים.
צריך לבחור מראש שני דברים: א. נושא -תוכן ו-ב. רעיונות לרמזים לפיצוח, ואני אסביר:
לדוגמה:
הנושא שלנו היה שרה אימנו (לבת המצווה קוראים שרה).
הכנו 6 קופסאות. כל קופסה טמנה בתוכה רמזים למדרש על שרה אימנו.
הקופסאות היו נעולות במנעול עם קוד (יש כאלה בקסטוק ועוד), ולאחר גילוי המדרש הטמון בקופסה היה על המשתתפות למצוא רמז לקוד. (גימטריה, מספר צפון בגודל פצפון עם זכוכית מגדלת ועוד.)
כך עברו מקופסה לקופסה, ובקופסה האחרונה היו מזכרות - סדר הפרשת חלה + 2 נרות מיוחדים בתוך שקית צלופן. זה היה המדרש של "ברכה בעיסה נר דלוק..." אמרנו לכולן שהשראת השכינה היא באחריותן...
אני ממש בשמחה אפרט למי שזה יכול הכיוון שלה - איך עשינו את הרמזים(אפילו מוכנה לתת את הקופסאות היפות שלנו:) ותשנו את תוכנן לפי הצורך... עומדות כעת משועממות)
אין גבול לרעיונות (חברה שלי עשתה בחנוכה בנושא הכרת הטוב) בקיצור... זה חביב.
צריך גם לתכנן איך לנהל את זה עם קהל. אבל אני לא רוצה להלאות, לא יודעת אם רלוונטי בכלל.

archi

משתמש רשום
הדמיות בתלת מימד
רלוונטי מאד.
אשמח למה יותר פרוט.
תודה רבה!

תמרים

משתמש פעיל
בכל קופסה היו 3 שקיות פס סגור (שמנו מדבקות עם צבעים לפי קבוצות). הקהל התחלק ל3 קבוצות, כל קבוצה קיבלה שקית עם חלק מהחידה.
בשיתוף פעולה הן עלו על הקוד או על מיקום המפתח לקופסה הבאה.
למשל:
חידה 1-
בכל שקית יש סיפור על נשים צדיקות שקירבו נשים לתורה ויר"ש (הרבנית קנייבסקי ועוד)
המדרש הוא כמובן ששרה היתה מגיירת את הנשים.
הרמז למפתח: בכל סיפור היו מודגשות 2-3 אותיות. ביחד הן הרכיבו את המילים "סבתא שרה". כל שהקבוצות היו צריכות דינמיקה ביניהן.
אחרי שגילו זאת היו צריכות לחשוב ולהבין שהמפתח מסתתר מאחורי התמונה של סבתנו הגדולה סבתא שרה שעל שמה נקראת ביתי (על הדרך נחת לשוויגער:)

זו דוגמה לחידה אחת, ויש עוד בכל מיני סגנונות.
יש עוד אפשרות: להכין כמה ערכות - לכל קבוצה ערכת קופסאות והיא מגיעה לבד למסקנה.. לי זה כבר היה יותר מידי.

הכל בסדר

משתמש מקצוען
אין לי אפשרות להכנס לחכמת נשים
אפשר לקבל למייל?
RHOFF60 גימייל קום
תודה רבה מראש

מג'

משתמש מקצוען
בכל קופסה היו 3 שקיות פס סגור (שמנו מדבקות עם צבעים לפי קבוצות). הקהל התחלק ל3 קבוצות, כל קבוצה קיבלה שקית עם חלק מהחידה.
בשיתוף פעולה הן עלו על הקוד או על מיקום המפתח לקופסה הבאה.
למשל:
חידה 1-
בכל שקית יש סיפור על נשים צדיקות שקירבו נשים לתורה ויר"ש (הרבנית קנייבסקי ועוד)
המדרש הוא כמובן ששרה היתה מגיירת את הנשים.
הרמז למפתח: בכל סיפור היו מודגשות 2-3 אותיות. ביחד הן הרכיבו את המילים "סבתא שרה". כל שהקבוצות היו צריכות דינמיקה ביניהן.
אחרי שגילו זאת היו צריכות לחשוב ולהבין שהמפתח מסתתר מאחורי התמונה של סבתנו הגדולה סבתא שרה שעל שמה נקראת ביתי (על הדרך נחת לשוויגער:)

זו דוגמה לחידה אחת, ויש עוד בכל מיני סגנונות.
יש עוד אפשרות: להכין כמה ערכות - לכל קבוצה ערכת קופסאות והיא מגיעה לבד למסקנה.. לי זה כבר היה יותר מידי.
מהמם- בדיוק מתאים לנו (קוראים לילדה שרי-- :))

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה