מצלמהבנות, עזורנה לי בדחיפות למצא רעיון שיתאים גם לבוגרות של המשפחה.
בנוסף אני רוצה להתיעץ לגבי מתנה אפשרית(חוץ מתכשיט וסידור)
ביתי היא בת יחידה בין בנים וגם בכורה כך שחשוב לי להשקיע ושהיא תרגיש גם יחודית.
אני עשיתי לביתי לפני כחודש תוכנית של קופסאות בריחה, פירטתי עליה בחכמת נשים... אם תרצו לראות שם,אני מעונינת לעשות סגנון חדר בריחה לבת מצוה.
אשמח מאד מאד לקבל את הרעיונות למייל rhoff60 גימייל קוםאני עשיתי לביתי לפני כחודש תוכנית של קופסאות בריחה, פירטתי עליה בחכמת נשים... אם תרצו לראות שם,
תוכנית נחמדה, צריך להשתמש ברעיון ולהסב אותו לנושא המתאים לכם.
ממש אשמח לשמוע, אבל אין לי (עדיין) גישה לחכמת נשים. איך תוכלי לשלוח לי? במייל?אני עשיתי לביתי לפני כחודש תוכנית של קופסאות בריחה, פירטתי עליה בחכמת נשים... אם תרצו לראות שם,
אנסה יותר מאוחר להעתיק לכאן לטובת כולןש אשמח לשמוע, אבל אין לי (עדיין) גישה לחכמת נשים. איך תוכלי לשלוח לי?
אין לי אפשרות להכנס לחכמת נשיםאני עשיתי לביתי לפני כחודש תוכנית של קופסאות בריחה, פירטתי עליה בחכמת נשים... אם תרצו לראות שם,
מהמם- בדיוק מתאים לנו (קוראים לילדה שרי-- )בכל קופסה היו 3 שקיות פס סגור (שמנו מדבקות עם צבעים לפי קבוצות). הקהל התחלק ל3 קבוצות, כל קבוצה קיבלה שקית עם חלק מהחידה.
בשיתוף פעולה הן עלו על הקוד או על מיקום המפתח לקופסה הבאה.
למשל:
חידה 1-
בכל שקית יש סיפור על נשים צדיקות שקירבו נשים לתורה ויר"ש (הרבנית קנייבסקי ועוד)
המדרש הוא כמובן ששרה היתה מגיירת את הנשים.
הרמז למפתח: בכל סיפור היו מודגשות 2-3 אותיות. ביחד הן הרכיבו את המילים "סבתא שרה". כל שהקבוצות היו צריכות דינמיקה ביניהן.
אחרי שגילו זאת היו צריכות לחשוב ולהבין שהמפתח מסתתר מאחורי התמונה של סבתנו הגדולה סבתא שרה שעל שמה נקראת ביתי (על הדרך נחת לשוויגער
זו דוגמה לחידה אחת, ויש עוד בכל מיני סגנונות.
יש עוד אפשרות: להכין כמה ערכות - לכל קבוצה ערכת קופסאות והיא מגיעה לבד למסקנה.. לי זה כבר היה יותר מידי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: