כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבע ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

פנאי חוברת פעילויות עיריית בני ברק

מצב
הנושא נעול.

ק.ש

משתמש חדש
ברור שזה לא בסדר ואין כרטיסים לאף אחד.
כי לא הגיוני שחויבתי 3 פעמים ...
אז יש לי כרטיסים כפול 3 ?

מ. ב.

משתמש רשום
ניסינו להזמין מיני ישראל מיד בשעה שהקווים נפתחו וכל הזמן היה ניתוקים עקב עומס על הקווים וכשכבר כן הצלחנו כבר היה "הכרטיסים אזלו" בדקנו עם אחת שעובדת בעירייה והיא אמרה לנו שהיה מכירה מוקדמת לעובדים.

משה10 משה10

משתמש פעיל
אני כבר שעה עצבני ששתי האשראי לא עברו לי
ועכשיו בזכותכם מתברר שבחברת אשראי רשום שעבר 2 פעמים
מה עושים?

מירי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
אנחנו הצלחנו לקנות, אבל מתברר שצריכים להחליף תאריך
אז אם מישהו מעונין להחליף 6 כרטיסים של חפץ חיים בנים כ"א אב, בחפץ חיים 5 כרטיסים י"ז אב, מוזמן לצור איתי קשר
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

לא לפרסום

משתמש מקצוען
אנחנו הצלחנו לקנות, אבל מתברר שצריכים להחליף תאריך
שאלה??
יש דרך לשמוע...אם יש כרטיסים ברשותי....
הזמנתי....האשראי עבר....בלי קוד אישור.....
אני מנסה בקו...ולא נכנס להזמנת כרטיסים...עקב תקלת אשראי.....
זה אומר שאיו לי הזמנה??או שגם אצלכם כך???אשמח שתבדקו....
איפה אפשר לבדוק על כרטיסים שהזמנתי[אם הזמנתי]????

5656

משתמש רשום
ניסינו להזמין מיני ישראל מיד בשעה שהקווים נפתחו וכל הזמן היה ניתוקים עקב עומס על הקווים וכשכבר כן הצלחנו כבר היה "הכרטיסים אזלו" בדקנו עם אחת שעובדת בעירייה והיא אמרה לנו שהיה מכירה מוקדמת לעובדים.
מוזר מאוד מה שאותה עובדת אמרה כי בודאות לא היתה מכירה רשמית מוקדמת לעובדי העיריה כמו שהיה בשנים קודמות (היה סבסוד על בריכות אבל לא על זה), יתכן שהיה איזה משהו מחתרתי באיזה מחלקה או מקורבים (לא שאני יודע אבל לך תדע) אבל ודאי לא מכירה רשמית, הדבר הכי קל זה להתסיס את כל העיר על 'מכירה מוקדמת לעובדים' שלא היתה, ובאופן כללי זה נראה לא ריאלי לעשות כזה דבר בעיר עם כ"כ הרבה משפחות וילדים בלעה"ר שירצו להשתתף בזה, היה צריך לחשוב על משהו אחר שיוכלו להזמין כמו בני אדם.

• תודה
Reactions: BRO

YNG

משתמש פעיל
לא לכל עובדי העיריה אלא לאנשים המקורבים לצלחת ומשפחת המורחבת וכדו,
עובדי עירייה אכן קיבלו סבסוד לבריכות וכדו כמו בשנים עברו(מספר קטן של אטרקציות בלי לסגור ימים או משהו) סתם הטבת עובד כמו שעוד מקומות עבודה נותנים לעובדים לא קשור למה שפורסם בחוברת הפעילות.

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  25  פעמים

לוח מודעות

למעלה