לא חייבים לאשר לפעמים צריך להגיד שאם לא אז תעברו לבנק אחר,בכל בנק?
הם חייבים לאשר את הבקשה או שיש כוכביות?
מצד איזה חוק?@ברוכה תהיי והדסה- כן, בכל הבנקים,
הם מחוייבים לבטל.
ניתן לאיים בעזיבת הבנק , אבל עדיף להתייחס מצד החוק
נשמח לשמוע באמתמצד איזה חוק?
מה זה "כיום"?כיום ניתן לבקש מהבנק לוותר לגמרי על העמלות, גם ללא תעודת סטודנט או כל הקלה אחרת
אפשר טלפונית עם בנקאי?כיום ניתן לבקש מהבנק לוותר לגמרי על העמלות, גם ללא תעודת סטודנט או כל הקלה אחרת,
איך?
ניגשים,
מבקשים,
מרויחים!
(ולא לשכוח לבקש אחורנית- כמובן שזה כפוף לחודשים בהם הועברה משכורת לחשבונכם)
מה השתנה כיום? יש חוק חדש בעניין?כיום ניתן לבקש מהבנק לוותר לגמרי על העמלות, גם ללא תעודת סטודנט או כל הקלה אחרת,
איך?
ניגשים,
מבקשים,
מרויחים!
(ולא לשכוח לבקש אחורנית- כמובן שזה כפוף לחודשים בהם הועברה משכורת לחשבונכם)
אפשר פירוט (כמובן ללא פרטים אישיים) להראות לבנק שלי? כי שמעתי לאחרונה שהם דורשים לראות הצעה נגדיתלי לא אשרו בפועלים ועברתי לדיסקונט טאצ'ר ונהנה שם
זה חשבון דיגיטלי כמו וואן זירו,אפשר פירוט (כמובן ללא פרטים אישיים) להראות לבנק שלי? כי שמעתי לאחרונה שהם דורשים לראות הצעה נגדית
בבנק פאגי יש מסלול ירוק, המבצעים את כל הפעולות באתר, ואין עמלות בכלל.גם אני ניסיתי (בכתב) לבקש מפאג"י ולא עזר כלום, הפנו אותי להעביר את החשבון לאיזה מסלול עם קריטריונים ומגבלות שבו אין עמלות. תאכלס המסלול לא מתאים לי ויש לי חתיכת עמלות בחשבון הזה..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: