מעניין,
לפני חודשיים ניסיתי בהפועלים,
אמרתי להם שאעזוב בנק באם לא יורידו עמלות,
ושום דבר לא עזר.
גם אני ניסיתי (בכתב) לבקש מפאג"י ולא עזר כלום, הפנו אותי להעביר את החשבון לאיזה מסלול עם קריטריונים ומגבלות שבו אין עמלות. תאכלס המסלול לא מתאים לי ויש לי חתיכת עמלות בחשבון הזה..
בפועלים גם אני ניסיתי ואי אפשר
אז פשוט תעברו.בנק הפועלים הרימו ראש, בקשתי להאריך פטור מעמלות על דיירקט ולא הסכימו, שנה שעברה זה היה הצעה שלהם...
טוב, אז אני לצערי בטפחותכיום ניתן לבקש מהבנק לוותר לגמרי על העמלות, גם ללא תעודת סטודנט או כל הקלה אחרת,
איך?
ניגשים,
מבקשים,
מרויחים!
(ולא לשכוח לבקש אחורנית- כמובן שזה כפוף לחודשים בהם הועברה משכורת לחשבונכם)
חשוב לדעת שהיום כשמעבירים חשבון בנק, הבנק שאיליו עוברים מטפל בהעברת כל ההו"ק וכד' ולכן אין הרבה כאב ראש כמו פעם. כדאי לך לדבר עם בנקים מתחרים, ולשאול אותם על התהליך.טוב, אז אני לצערי בטפחות
לפני כמה חודשים ניסיתי לבקש לא נתנו לי
הוצאת 70000 מהחשבון לטובת פיקדון בבנק ירושליים ותליתי את זה כביכול בכך שהם לא מוכנים לבטל את העמלות ואיימתי שאם הם לא יבטלו אני סוגר את החשבון
ושוב שלחו הודעה שלצערם הם לא יכולים לבטל ובלה בלה
ואני כמובן נכנעתי והחשבון נשאר כי אין לי באמת כח לעבור עכשיו על כל המשתמע
והבנק ימשיך לצחוק וימשיך להכניס עוד כ400 שקלים בשנה מהעמלות הדביליות שלהם למשל על זה שאני מבקש למשוך את המשכורת שעבדתי עליה- תודה באמת שהם מסכימים
75% זה המוןבעבר זה היה נכון
הם לא היו חייבים על פי חוק לוותר על העמלות
אבל השתלם להם עוד לקוח ולוותר על העמלות.
מה שקרה, שהדבר התפרסם
ואז הבנקים קלטו את עניין האיומים, והחליטו שלא לוותר על העמלות, שלא יהיה לאן לברוח, וכל הבנקים מרוויחים.
במזרחי הצלחתי לקבל פטור של 75% עמלות.
כדאי לבדוק כמה זמן ואנרגיה להשקיע בעמלות, מדובר בדרך כלל בכמה שקלים.
לאן??????אז פשוט תעברו.
בעבר לאומי פרסמו למעבירי משכורת, אולי זזה כבר לא רלוונטי.לאן??????
איזה בנק (חוץ מיהב) נותן לך חשבון ללא עמלות אם אתה לא סטודנט?
אישית ניסתי בלאומיאין שום חוק כזה. שטויות.
וגם הבנקים לא מאשרים כזה דבר. וגם לא אם מכניסים מעל סכום X.
כי אני מכירה מישהי שמכניסה בטוח יותר מהX שעליו מדברים כאן, ומשלמת עמלות כמו ילדה טובה.
וכן, היא ביקשה וביקשה, ואמרה "תראו כמה אני מגלגלת אצליכם בשנה", וכלום לא עזר.
מי שבשביל כמה שקלים לחודש יעבור כל שנה בנק, עדיף שבזמן הזה יעשה דברים מועילים יותר..
נראה לי שאפשרואם יש לי משכנתא בבנק הזה
הם יודעים שאני לא יעבור
אבוד לי...
(דיסקונט)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: