באתר דיאז זה מעודכןאני דברתי עם כלי זמר והם בכלל לא ידעו על האורגנית החדשה של ימאה
אני הזמנתי כבר את הגנוס. אורגניסטים בכירים בתחום אומרים שזה ''ה''דבר הבא.
זה אמור להגיע לארץ בעוד שבועיים בערך במשלוח דרך מטוס. בכלי זמר אומרים שזה יגיע לארץ רק באיזור פורים(!!) והמחיר יהיה בכמה מאות שקלים יקר יותר מהמחירון של הטיירוס הארוך. כרגע יש מישהו אחד שמביא את זה לארץ ביבוא מקביל המחיר זה סביב 18.000 אלף שח. אם מישהו רוצה פרטים אפשר בפרטי
כל המקצבים של טיירוס עולים על זהסוף סוף עושים מגע...
בדיוק עכשיו אני חושב על אורגנית חדשה (מנגן לתחביב) אני כיום עם pa3,
השאלה היא תוך כמה זמן ייצאו מקצבים טובים לאורגנית
פשוט עוד לא הגיע לארץ יבא רק עוד איזה 5 חודשיםמעניין שכלי זמר ממשיכים למכור (לפי האתר) את הטיירוס 5 ב18,000 (מחיר "מבצע", המחיר הרגיל 23,000) כאילו אין את Genos.
אולי הם מתעלמים ממנו ביינתים כי נשאר במלאי יותר מדי טיירוסים...
עדיף לי pa3 מאשר טיירוס 5 יש שניה...כל המקצבים של טיירוס עולים על זה
וחוץ מזה בשביל תחביב לא שוו כ"כ להשקיע תקנה כבר טיירוס 5 יד שנייה
אני הזמנתי כבר את הגנוס. אורגניסטים בכירים בתחום אומרים שזה ''ה''דבר הבא.
אין צורך. כל ה"התקדמות האדירה" של של ימהה זה שהם כבר מתקרבים להשתוות עם קורג.כנראה שהם עוד לא יודעים שקורג כבר מזמן בכוננות להוצאת דגם שיעלה בהרבה על הגנוס (כך שמעתי לפחות מיודעי דבר וכך גם מי שזוכר את קורג בתחילת דרכם שהם עשו התקדמות מטורפת בעולם האורגנים...)
זה הpa3 שם...אין צורך. כל ה"התקדמות האדירה" של של ימהה זה שהם כבר מתקרבים להשתוות עם קורג.
ג'ינוס באמת הרבה יותר טוב מטיירוס, אבל PA4 (המעודכן) עדין יותר טוב ברוב הפרמטרים. (לפחות לפי הסרטונים וההשואות ברשת ולפי המפרט הטכני. עדיין לא זכיתי לנסות אותו בידים)
וחוץ מזה, מה כבר אפשר להוסיף לPA4? לא הייתי משנה בו כלום, יש בו הכל! חוץ ממה שבתמונה המצו"ב...
אין צורך. כל ה"התקדמות האדירה" של של ימהה זה שהם כבר מתקרבים להשתוות עם קורג.
ג'ינוס באמת הרבה יותר טוב מטיירוס, אבל PA4 (המעודכן) עדין יותר טוב ברוב הפרמטרים. (לפחות לפי הסרטונים וההשואות ברשת ולפי המפרט הטכני. עדיין לא זכיתי לנסות אותו בידים)
וחוץ מזה, מה כבר אפשר להוסיף לPA4? לא הייתי משנה בו כלום, יש בו הכל! חוץ ממה שבתמונה המצו"ב...
תכלס ניגנתי על הגינוס, ואכן הוא מרשים ויפה ומושך, אבל לא ראיתי כלום יותר מהטיירוס חוץ מסאונד מפחיד,תכלס יואלי מרקוביץ' עבר לג'נוס!!!
הוא עוד יחזור לקורג, כמו שהוא כבר ניסה זאת על הטיירוס 5 וחזר בחזרה ל pa4x.תכלס ניגנתי על הגינוס, ואכן הוא מרשים ויפה ומושך, אבל לא ראיתי כלום יותר מהטיירוס חוץ מסאונד מפחיד,
הוא היגיע לתצוגה איפשהו בארץ?תכלס ניגנתי על הגינוס, ואכן הוא מרשים ויפה ומושך, אבל לא ראיתי כלום יותר מהטיירוס חוץ מסאונד מפחיד,
הוא היגיע לתצוגה איפשהו בארץ?
ב"ה, מחלים לאט לאט. אתמול חזרתי לנגן באירועים.גינוס או לא גינוס - מה שלומך??? איך מרגיש? מה עם העין?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: