חדש מימהה - Genos - היורש של הטיירוס

דוד מרדכי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
מעדיף לא לשוחח על זה בפרוג. (עשוי לעורר דיון שאין כאן מקומו)

דוד מרדכי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
התעדכנתי שליבלה ליפסקר קנה את הג'ינוס, מכר אותו וחזר לקורג PA4.
הסיבה - הסאונד הכללי שלו. (גם אם בבדיקה של כל צליל לגופו יוצא שיש צלילים שהם יותר יפים בג'ינוס, אבל הסאונד של הכל ביחד ואיך שזה יוצא להגברה - הרבה יותר טוב בPA4)

netanel10

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה

דוד מרדכי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים

כותב מוסמך

ה
מוזיקה ונגינה
21,000 ? אז ממש ממש לא כדאי לקנות אותו...
PA4 נמכר כעת ב13000-14000, ולדעת רוב המקצוענים בתחום הוא הרבה יותר טוב.
אל תדאג...
מי שקונה מזמין בחול ויוצא לו כ16000 ש"ח [מפי יואלי מרקוביץ שעדיין לא חזר לPA4]

שלמה בלושטיין

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
מה שאני יודע זה שכל האורגניסטים החסידיים קנו מייד את הgeinos וכולם ללא יוצא מן הכלל טוענים שהוא לא מוצלח, שמוליק לוטרמן חזר לנגן בחתונות עם טיירוס והג'יינוס סתם עומד למעלה בשביל הפוזה, הרשי סגל ג"כ חזר לטיירוס ויש לי חבר שעכשיו נכנס לחתונות וגם טוען שזה לא מוצלח, וכן אני מכיר אורגניסט ששאל מה לקנות ואמרו לו לקנות טיירוס ,
בקיצור לפי איך שאומרים החברה שהתנסו עליו הטיירוס הרבה יותר טוב

600

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
מה שאני יודע זה שכל האורגניסטים החסידיים קנו מייד את הgeinos וכולם ללא יוצא מן הכלל טוענים שהוא לא מוצלח, שמוליק לוטרמן חזר לנגן בחתונות עם טיירוס והג'יינוס סתם עומד למעלה בשביל הפוזה, הרשי סגל ג"כ חזר לטיירוס ויש לי חבר שעכשיו נכנס לחתונות וגם טוען שזה לא מוצלח, וכן אני מכיר אורגניסט ששאל מה לקנות ואמרו לו לקנות טיירוס ,
בקיצור לפי איך שאומרים החברה שהתנסו עליו הטיירוס הרבה יותר טוב
אני נכנס לנושא ישן
אח אח היו ימים
היום העדר שולט
גנוס 2 בחוץ, והטיירוס עדיין קורץ לכולם
עדי נתנאלי בטוח שהמנצח בקלידנים ירצה את הגנוס 2.. אם הוא יהיה חסידישער לא במופרך שאם הוא יבוא עם כלי פשוט כמו של שטיין הוא יעדיף טיירוס..
תופעה בלתי מוסברת בעליל..

אולי מעניין אותך גם...