גם אצלי ככה.
לכאורה זו תוצאה של אינטרנט איטי או בעיה בסינון
אני עם סיבים אבל נטפרי.לכאורה זו תוצאה של אינטרנט איטי או בעיה בסינון
אצלי הוא מציג כעת רק 50 תוצאות אחרונותאני עם סיבים אבל נטפרי.
זה לא היה כך.
גם אצליאצלי הוא מציג כעת רק 50 תוצאות אחרונות
אני עם סיבים אבל נטפרי.
זה לא היה כך.
אצלי הוא מציג כעת רק 50 תוצאות אחרונות
גם אצלי
הוא לא יודע לעבוד עם עברית, נכון?מודל חדש!
לאונרדו פיניקס
תכונות עיקריות:
טקסט בתמונות - הכנסת טקסט ברור ומדויק בתוך תמונות, מושלם עבור באנרים, פוסטרים ולוגואים.
עריכת תמונות - אפשרות עריכה מיידית
משמאל לפרומפט יש אייקון של מקל קסמים, בלחיצה עליו נפתח חלון שבו אפשר לכתוב את מהות השינוי שתרצו, אם נמשיך בדוגמא הראשונה, אז שינוי הטקסטס בבאנר, וככה זה נראה אחרי עריכה:
שיפור הנחיה - אם מכניסים הנחיה קצרה הוא משפר את ההנחיה, יש אפשרות לבטל את האופציה הזו.
אני כתבתי הנחיה קצרה:
"איור של אוטובוס בית ספר אוסף תלמידים ביום נאה, בראש איור באנר שבו כתוב "שיהיה לך יום נפלא"
אחרי השיפור שלו:
"יצירת מופת עיפרון צבעוני גחמני, על נייר בז' חם עם מרקם גלוי, במיקום פרברי נופי, המתאר אוטובוס בית ספר צהוב בוהק המגיע לתחנת אוטובוס ביום שמש, מוקף בעצים ירוקים ופרחים תוססים, עם תלמידים עליזים, של גילאים ויכולות מגוונות, מחכים בקוצר רוח לעלות למטוס, בין צלעות עדינות של עשן וקווי תנועה, מעוררים תחושת התרגשות ושמחה, עם כרזה מודגשת ואדומה הנמתחת לרוחב החלק העליון, ועליה כתוב באומץ הביטוי המעודד "שיהיה לך יום נפלא" בתסריט שובב וקורסיבי."
יש אפשרות לכתוב בעברית ולהשתמש בכפתור של 'שיפור ההנחיה'הוא לא יודע לעבוד עם עברית, נכון?
תודה!יש אפשרות לכתוב בעברית ולהשתמש בכפתור של 'שיפור ההנחיה'
תוצאה -
לפי מה שידוע לי אין כיום אף מודל שתומך בשילוב עברית בתמונההתכוונתי שהוא לא יודע לשלב טקסט עברית בתמונה
כמה קרדיטים ?ראיתם תמונה שאתם רוצים ליצור אותה
לא יודעים לסגנן את הפרומפט??
חדש בלאונרדו
מכניסים את התמונה לדיסקרייב וויז AI
והוא יוצר לכם את הפורמפט
צפה בקובץ המצורף 1699623
זה כלי מדהים, הבינה המלאכותית יצרה עבורי פרומפט לפי מסגרת של @חסידיש פלוסראיתם תמונה שאתם רוצים ליצור אותה
לא יודעים לסגנן את הפרומפט??
חדש בלאונרדו
מכניסים את התמונה לדיסקרייב וויז AI
והוא יוצר לכם את הפורמפט
צפה בקובץ המצורף 1699623
זה לא עולה קרדיטים.כמה קרדיטים ?
שאלה לדיון:זה כלי מדהים, הבינה המלאכותית יצרה עבורי פרומפט לפי מסגרת של @חסידיש פלוס
צירפתי את המסגרת המקורית כרפרנס סגנון ליצירה, וקיבלתי תוצאה מעולה עם 0 זכויות יוצרים ל @מעצבים אונליין (לתשומת לב המנהלים...)
הנחיה -
צפה בקובץ המצורף 1699869
תוצאה -
צפה בקובץ המצורף 1699870
סט התוצאות השלם -
צפה בקובץ המצורף 1699873
חוק זכויות היוצרים בישראל עדיין אינו מעודכן בנוגע לתוצרי בינה מלאכותית ושימוש בהם, משום שהמשפטנים עדיין לא הכריעו בנושאשאלה לדיון:
מה ההבדל בין לקחת תמונה ממעצבים אונליין ולהעלות אותה כתמונה לתמונה,
ובין לקחת תמונה ממעצבים אונליין ולהעלות אותה לפרומפט מתמונה.
אני מתכוונת מבחינת הוגנות, זכויות יוצרים וכו'
בוודאיתגידו לי בבקשה, אם אני רוצה לעשות מנוי בתשלום אבל רק לחודש אחד, זה אפשרי?
(בלאונרדו)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: