למה אין לי את המודל הזה?מודל חדש!
לאונרדו פיניקס
צפה בקובץ המצורף 1679118
תכונות עיקריות:
- טקסט בתמונות - הכנסת טקסט ברור ומדויק בתוך תמונות, מושלם עבור באנרים, פוסטרים ולוגואים.
צפה בקובץ המצורף 1679119
- עריכת תמונות - אפשרות עריכה מיידית
משמאל לפרומפט יש אייקון של מקל קסמים, בלחיצה עליו נפתח חלון שבו אפשר לכתוב את מהות השינוי שתרצו, אם נמשיך בדוגמא הראשונה, אז שינוי הטקסטס בבאנר, וככה זה נראה אחרי עריכה:
צפה בקובץ המצורף 1679126
- שיפור הנחיה - אם מכניסים הנחיה קצרה הוא משפר את ההנחיה, יש אפשרות לבטל את האופציה הזו.
אני כתבתי הנחיה קצרה:
"איור של אוטובוס בית ספר אוסף תלמידים ביום נאה, בראש איור באנר שבו כתוב "שיהיה לך יום נפלא"
אחרי השיפור שלו:
"יצירת מופת עיפרון צבעוני גחמני, על נייר בז' חם עם מרקם גלוי, במיקום פרברי נופי, המתאר אוטובוס בית ספר צהוב בוהק המגיע לתחנת אוטובוס ביום שמש, מוקף בעצים ירוקים ופרחים תוססים, עם תלמידים עליזים, של גילאים ויכולות מגוונות, מחכים בקוצר רוח לעלות למטוס, בין צלעות עדינות של עשן וקווי תנועה, מעוררים תחושת התרגשות ושמחה, עם כרזה מודגשת ואדומה הנמתחת לרוחב החלק העליון, ועליה כתוב באומץ הביטוי המעודד "שיהיה לך יום נפלא" בתסריט שובב וקורסיבי."
איך עורכים?דוגמא לעריכת פריט בתמונה
מקור
צפה בקובץ המצורף 1679634
החלפת הכובע לצבע חום
צפה בקובץ המצורף 1679635
רק במודל החדש Leonardo Phoenix.איך עורכים?
זה בכל מודל?
תודה ענקיתהחידוש המרכזי והעיקרי - שינוי הממשק, לליאו יש פנים חדשות!
אפשר תמיד לחזור לגירסה הקודמת בכפתור הימני העליון.
אני שמחה לשמוע, אם יש לך שאלות נוספות, בשמחה.תודה ענקית
את לא יודעת איך עזרת לי
לא אמור להיות הבדל.יש מצב שהממשק החדש יותר מדויק??
נתתי את אותם הוראות בממשק הישן
וקיבלתי תוצאות על הפנים
בחדש הרבה יותר מדויק
וואי נכוןלא אמור להיות הבדל.
אלא אם כן השתמשת במודל החדש (שקיים רק בממשק החדש) ,המתהדר בהיצמדות לפרומפט
צפה בקובץ המצורף 1680342
3 בלילה, זה חצות ב"שעון העולמי"בלת"ק מתי בכל יום מתחדש לכם האפשרות ליצור בחשבון החינמי של לאונרדו?
יש למטה כפתור להציג עודאין אפשרות לראות את כל התמונות שיצרתי?
הוא נותן לי רק חלק.
עדיין לא נותן הכל.יש למטה כפתור להציג עוד
https://app.leonardo.ai/personal-feedעדיין לא נותן הכל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: