מה המספר טלפון של מוטי אילאוויטש?
https://www.prog.co.il/posts/6914409יש אשכול מיוחד של מספרים של זמרים
מה המספר טלפון של מוטי אילאוויטש?
https://www.prog.co.il/posts/6914409יש אשכול מיוחד של מספרים של זמרים
אפשר בבקשה קישור לקנית כרטיסים?
למישהוא יש מושג איזה שירים יהיו שם?בקרוב:
האלבום 'The Best' של יואלי דיקמן
פרויקט מוסיקלי ראשון מסוגו, העונה לשם 'The Best' ומאגד באלבום אחד שורה של להיטים מוסיקליים חדשים, תוך שימת דגש ללחנים, לעיבודים ולאיכות מוסיקלית מהשורה הראשונה. באלבום החדש 12 רצועות, בביצועם של ענקי הזמר מכל גווני הקשת המוסיקלית.
צפה בקובץ המצורף 548483
הלוואיייייילמישהוא יש מושג איזה שירים יהיו שם?
אני חושבת שהוא יצורף חינם לעיתון משפחה...
כתוב בעיתון ומסקרן אותי מה השירים שיש שם...הלוואיייייי
עמוד?כתוב בעיתון ומסקרן אותי מה השירים שיש שם...
אפשר לעלות לכאן או לשלוח בפרטי את מה שכתוב שם אני לא מנויה למשפחה?כתוב בעיתון ומסקרן אותי מה השירים שיש שם...
המיטב של המוזיקה היהודית.......אפשר לעלות לכאן או לשלוח בפרטי את מה שכתוב שם אני לא מנויה למשפחה?
אוקי אני יחכה בסבלנות..תודה בכל אופן..המיטב של המוזיקה היהודית.......
יצורף לגליון חג הסוכות.
לא כתוב שזה רק למנויים.
ליפא הרי תושב חו"ל ואיך הוא יכול לשיר במוצאי חג ראשון של יו"ט
שאלה זו נשאלה בבית המדרש לפני רבות בשניםליפא הרי תושב חו"ל ואיך הוא יכול לשיר במוצאי חג ראשון של יו"ט
מה עם חילול יו"ט
כנראה שהוא יודע את ההלכה יותר טוב ממך...(הרי הוא גר שם)ליפא הרי תושב חו"ל ואיך הוא יכול לשיר במוצאי חג ראשון של יו"ט
מה עם חילול יו"ט
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: