@מנהל ai אפשר למחוק את התמונה הראשונה?@משקיפה מהצד באתגר שבועי ניתן להעלות יצירה אחת בלבד!
@מנהל ai אפשר למחוק את התמונה הראשונה?@משקיפה מהצד באתגר שבועי ניתן להעלות יצירה אחת בלבד!
וואו, יצירה מדהימה.זה אפשרי, @מנהל ai ?
תנו לי פה את הפורמפט ואכניס בשמחה.לא הצלחתי להעלות בזמן 'ספוילר', @מנהל ai אשמח שתפתח לי לעריכה... [אין לי יכולת לשלוח הודעה פרטית]
תודה מראש!
אפשר להעביר את הישנה לנספח?וואו, יצירה מדהימה.
ניתן להעלות תמונה חדשה לאחר שתימחק הקודמת. למחוק?
כןאפשר להעביר את הישנה לנספח?
אז אם אפשר להעביר לנספח.
אני חושב שכדאי להוסיף לכלל הזה (לאתגרים הבאים) שחובה לכתוב פרומפט וגם את אתר בו נוצרה היצירה+תת מודל/סגנון וכדו' (אם קיים)
- חובה להוסיף את הפורמפט בספוילר.
תמונה של מתן תורה בפורמט צבעי מים אמנותי. הר נמוך בין הרים גבוהים רבים, על ההר הנמוך וסביבו יש פרחים לבנים וצבעוניים, רכים ונעימים, ועל ההר לוחות הברית גדולים מאוד, שנראה כאילו ירדו מהשמיים, עשוי מצבעי מים אמנותיים, רכים, עדינים, מלא רגש יהודי ומאות אנשים עם טליתות בתחתית ההר מסתכלים כלפי מעלה על לוחות הברית,@משה דרייפוס
ואווו אפשר פורמט????
ממש!@OR_Design איזו תוכנה? זה פשוט מדהים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: