מאוד כדאי להעלות את התמונה בצורה מלאה, ככה אפשר לראות אותה יותר טוב...פעם ראשונה שלי
תוקן, תודה רבהמאוד כדאי להעלות את התמונה בצורה מלאה, ככה אפשר לראות אותה יותר טוב...
לרוב התמונות אין כותרת, ולכאורה אין בה צורך.חובה כותרת או שהיא בגדר המלצה?
כמוני כמוךרק אני ביקורתית כ"כ?....
יש כמה יצירות שהן ממש לא בצבעי מים... או שאני לא מבינה באומנות
אם הכוונה להודעה שלי - זה התוצר של DallE3 להנחיה "צבעי מים"רק אני ביקורתית כ"כ?....
יש כמה יצירות שהן ממש לא בצבעי מים... או שאני לא מבינה באומנות
לא זוכרת מי והיו כמהאם הכוונה להודעה שלי - זה התוצר של DallE3 להנחיה "צבעי מים"
בכל מקרה זו ודאי לא תמונה מציאותית
רק מעיר שמה שאתם מכנים 'צבעי מים' (הדוגמא בראש האשכול) זו טכניקה מאוד מסוימת של צביעה 'רטובה' יחסית, קיימות עוד כ-20 טכניקות נוספות
Watercolor painting techniques - חיפוש ב-Google
www.google.com
דוגמה לפרומפט שמדייק את התוצאה של צבעי מים:לדעתך, איזה סגנון נותן את התוצאה הכי טובה של צבעי מים?
זו טכניקה מאוד מסוימת בציור צבעי מיםמשיכות מכחול גסות,
כתמי צבע.
תודה, אבל זה לא מה ששאלתי...דוגמה לפרומפט שמדייק את התוצאה של צבעי מים:
rough brush strokes,
paint stains.
אפשר גם אם לא מבינים כ"כ באומנות לשפר את ההבנה,
חפש בויקיפדיה צבעי מים ותתבסס בבקשה שלך על תיאור שלהם.
נכון לגבי כל סוג של יצירה.
ניסיתי בעקבותיכם, על אותו סגנון שהעליתי באתגר [illustration, Realistic Fantasy 31]
לדעתך, איזה סגנון נותן את התוצאה הכי טובה של צבעי מים?
אני מתחיל להתלבט אם כדאי לי להחליף לתמונה הזאת-צפה בקובץ המצורף 1674911
נוצר בdell-3 דרך נייטקפה
המודל המקורי שלי:
ציור מפורט בצבע מים של בית מדרש מלא ביהודים חרדים שיושבים ולומדים, מהחלונות של בית המדרש רואים שהזמן הוא לילה
המודל המורחב שלו:
A detailed watercolor painting of a house of study filled with Jewish Orthodox men of diverse ethnic backgrounds such as Middle-Eastern, Caucasian, and South Asian, all engrossed in their studies. It represents a peaceful scene with these learners occupying the pews, immersed in their holy texts. The environment outside the large windows reveals that it's nighttime, with the dark sky containing twinkling stars illuminating their silent dedication.
אנשים טענו שלפעמים היצירה לא נראית כמו צבעי מים,זו טכניקה מאוד מסוימת בציור צבעי מים
לא נכון לומר שכל ציור בצבעי מים מצויר במשיכות מכחול גסות
בכל מקרה זו לא היתה ההנחיה באתגר
הסגנון שציינתי, אין לי המלצה אחרתלדעתך, איזה סגנון נותן את התוצאה הכי טובה של צבעי מים?
אני מעלה כאן יצירה עולמית מפורסמתהיצירה לא נראית כמו צבעי מים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: