לא אמורים להיות לך גושים
את שואלת על מה?ערבוב ידני? קיפול? במיקסר?
סליחה על השאלות אני מנסה להבין בדיוק
@ה. בקר העלית תמונה של הבר באיזשהו מקום?
ממש אשמח לראות
תודה רבה!קינוחים - הבטחות---- צריך לקיים!
תודה לאחייניות המתוקות שלי שעזרו לסדר את הבר באופן שהן אהבו... היה לי כיף איתכן הערב! [אולי יש כאן איזו אמא של אחת מהן... ] במגשים שאין בהם כלום- הונחו ברגע האחרון דברים שהצריכו הקפאה. על עוגיות הטבעות בשכבות-- אחיינית אלופה בת 16. נגמרו לי המפות השחורות [היינו צריכים יותר משחשבתי לשולחנות] אז...www.prog.co.il
אפשר להקפיא לפני הגנאש. בהחלט רצוי הקפאה קלה כדי שהגנאש לא יתערבב במוס@ה. בקר יש לי מתכון שאני חושבת שהוא ממך.
למתכון קורים מוס פיסטוק שולקולד,
ויש לו ציפי של גנש שוקולד.
רציתי לשאול איך את מעבירה את הגנש לכוסיות בצורה הכי נקיה ?
כמוכ האם כדי להקפיא את המוס לפני יצקת הגנש?
הגנש הוא 250 ג ריץ + 300 ג שוקולד במסה על הגז.
תודה על כל המתכונים!!
אני באמצע להכין כמה מוסים מהמתכונים שלך!!!
ווהוווו העני איזה מהירותאפשר להקפיא לפני הגנאש. בהחלט רצוי הקפאה קלה כדי שהגנאש לא יתערבב במוס
אני מזלפת את הגנאש משקי עם חור קטן וכך יוצא נקי
אני מקפיאה גם לחודש [ויותר...] בכוסיות עם מכסה ובנוסף שמה בקופסא עם מכסה ומכסה בניילון נצמדכמה זמן מראש אפשר להכין את המוסים? ואיך מאחסנים?
קודם כל תודה רבה!!מוס שוקולד דובדבן
כמות לבערך 20 כוסיות, תלוי בגודל.
יש מליות דובדבן שהגוון שלהם נוטה יותר לחום ואז זה יוצר די דומהקודם כל תודה רבה!!
הכנתי לשבע ברכות יצא מעולה
רק שאלה אחת-
המוס דובדבן והמוס שוקולד יצאו לי כמעט באותו גוון
לא ידוע לי שחרגתי בכמויות של השוקולד/ מלית דובדבנים
יש לך מושג למה?
תודה על המתכון המקסים יצא יפה וטעים מאד אבל השוקולד נשבר כולו בחיתוךבראוניס
האמת שזה מתכון די בסיסי,
רק קישטתי בצורה שיראה "וואו"
הם נימוחים. לא אפויים יותר מדי. רכים ושוקלדיים למרות שאן בהם שוקולד.
הכנתי פי שתיים וחצי מתכון
למה?
כי כך אני עובדת
בנסיון מקסם את העשיה ולהוריד את זמן ההכנה למינימום, חושבת מראש מה אני רוצה להכין שאפשר להכין חלקית לפחות בו זמנית וכך עובדת.
כן-
שם המשחק הוא תכנון!
כך עבדתי עם המוסים והוצאתי 7 סוגי מוס ב- 3 שעות. מוס התות הוכן בנפרד ברגע של לא ברור לי מה בדיוק שעבר לי פתאום בראש.
כמות כפולה הכנתי כדי למלא תבנית תנור בשביל אלו:
צפה בקובץ המצורף 1153501
ועוד חצי כמות בשביל שכבת בראוניס נמוכה בתבני A4, בשביל בסיס לעוגת שכבות שוקולד-פיסטוק הזו:
צפה בקובץ המצורף 1153502
מתכונים?
בוודאי.
בראוניס-
הכמות היא לתבנית A4, אני כאמור עבדתי כמו שרשמתי לעיל.
4 ביצים
1 ו 3/4 כוסות סוכר
1 כוס קקאו
1 כוס שמן
1 כוס קקאו
1 כפית סודה לשתיה או אבקת אפיה
1 ו 1/4 כוסות קמח
מערבבים יחד את כל הרכיבים במיקסר במהירות נמוכה בתחילה כדי שהקמח והקקאו לא יעופו כמו ענן וילכלו לכם את כל מה שבסביבה, כולל את עצמכם.
לאחר שהרכיבים התערבבו זה עם זה מעלים את מהירות המיקסר למקסימום וממשיכים לערבב במשך כחצי דקה.
משטחים בתבנית מרופדת בניר אפיה.
אופים ב 180 מעלו כ-30 דקות עד שהעוגה לא רטובה אבל רכה ממש למגע.
מקררים.
ציפוי:
לבראוניס עם הדפס, תבנית A4:
3 כפות שמן
200 גרם שוקולד מריר
דף טרנספר לשוקולד- חתוך בגודל התבנית
ממיסים שמן ושוקולד ויוצקים על העוגה.
מורחים בצורה אחידה.
כשהשוקולד עודנו רטוב מניחים עליו בעדינות את דף הטרנספר. שמים לה להניח כשצד ההדפב כלפי מטה- כלומר יצמד לשוקולד.
מקפיאים להקתשות מוחלטת של השוקולד.
רק כשהשוקולד קשה ממש וקפוא, מסירים בעדינות את דף הטרנספר.
פורסים בסכין חדה ולא משוננת.
לבראוניס בציפוי שוקולד לבן:
200 גרם שוקולד לבן פרווה איכותי
1 כף שמן
1 כפית מחית פיסטוק [לא חובה. אפשר להוסיף עוד חצי כף שמן במקום]
פיסטוקים שבורים לקישוט. אם לא שמים מחית פיסטוק אפשר לקשט בכל דבר אחר כמו אגוזים קצוצים, זילוף פסים שוקולד כהה, קרוקנט בוטנים וכיוצ"ב
ממיסם שוקולד עם שמן ומחית פיסטוק
יוצקים על העוגה ומרחים
מקשטים במה שרוצים
אצלי זה היה נראה כך לפני החיתוך, תבנית חד פעמית ענקית- חצי-חצי:
צפה בקובץ המצורף 1153511
נשיקות כשאי לשים בהגשה כי בהקפאה הן מתרככות מדי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: