ואוו, את אלופה!
עושה לי חשק להיכנס למטבח...
תודה
עושה לי חשק להיכנס למטבח...
תודה
את לא אמיתית!!!!!!!!!!!!אז ב"ה אחיין ראשון מתחתן בעוד שבועיים
תודה על איחולי המזל טוב. בקרוב אצל כל הממתינים
ההתרגשות גדולה
המשפחה שלי עושה שבע ברכות ראשון.
הקונספט- בר.
לא תהיה הגשה לשולחן אלא הכל בבר.
מכמה סיבות.
ואם בר.
אז גם בר קינוחים
כל אחת מהדודות קיבלה חלק להכין. מנות עקריות, תוספות, סלטים וכו'
אני קיבלתי את תפקיד ה?
נכון
אני אחראית על הבר קינוחים.
היום טיפלתי בגזרת המוסים, כוסות קינוח.
3 שעות במטבח
בלאגן שקשה לתאר
7 סוגי מוסים
ואישה אחת מלאה סיפוק.
מה הכנתי?
מוס פיסטוק-וניל
צפה בקובץ המצורף 1151929
צפה בקובץ המצורף 1151930
צפה בקובץ המצורף 1151931
מוס שוקולד מרוכז בכוסית קטנה ממש
צפה בקובץ המצורף 1151933
צפה בקובץ המצורף 1151934
צפה בקובץ המצורף 1151935
מוס שוקולד - דובדבן
צפה בקובץ המצורף 1151937
צפה בקובץ המצורף 1151938צפה בקובץ המצורף 1151939
מוס לימון- פסיפלורה
צפה בקובץ המצורף 1151941
צפה בקובץ המצורף 1151942
צפה בקובץ המצורף 1151943
מוס לוטוס
צפה בקובץ המצורף 1151944צפה בקובץ המצורף 1151945צפה בקובץ המצורף 1151946
מוס שוקולד- חמאת בוטנים
צפה בקובץ המצורף 1151947צפה בקובץ המצורף 1151948
מוס נוגט
צפה בקובץ המצורף 1151949
צפה בקובץ המצורף 1151950
צפה בקובץ המצורף 1151951
בעז"ה, כל המתכונים בימים הקרובים
כמה זמן נסיעה?@ה. בקר
איזה מוסים יהיו הכי טובים/ עמידים בנסיעה מחוץ לעיר?
תח"צכמה זמן נסיעה?
רכב פרטי או תח"צ?
תודהכל מוס שתכיני ותשמרי עד הנסיעה בהקפאה יהיה מעולה לדעתי.
רק תקחי את זה עליך כמובן ולא בתא המטען
כבר ראיתי דברים כאלו
ה.בקר, מה המתכון של הקרם קרמל מלוח וגנאש שוקולד לטארטלים?טארטלים
1. קרם קרמל מלוח וגנאש שוקולד- עם הקצפית
2. גנאש שוקולד-קפה- עם הכדור המוזהב
ה.בקר, מה המתכון של הקרם קרמל מלוח וגנאש שוקולד לטארטלים?
תודה
@ה. בקר או שיש כאן טעות או שלא הבנתי, ואני רוצה להכיןמוס שוקולד דובדבן
כמות לבערך 20 כוסיות, תלוי בגודל.
צפה בקובץ המצורף 1152274
1 ריצ' גדול 500 מ"ל
2.5 כוסות מלית דובדבנים
300 גרם שוקולד מריר
250 גרם קרם וניל
מים לדילול המלית והמוס
מדללים 1 כוס מלית דובדבנים במעט מים כדי שלא יהיה ממש סמיך
שמים כף בתחתית כל כוס.
מקציפים ריצ' לקצף נוקשה. מחלקים לשליש ושתי שליש.
ממיסים שוקולד מריר. מוסיפים 2/3 ל 1/3 הריצ' לקבלת מוס שוקולד. מדללים מעט במים שלא יהיה נוקשה מדי.
ממלאים בזהירות שכבה לא גבוהה מעל למלית. טופחים מעט על השיש שישתטח.
מוסיפים מלית וניל לריץ' הנותר [2/3].
מחלקים לחצי
שמים חצי מהריצ' שנותר [מה 2/3] בכלי עם המלית הנותרת + השוקולד הנותר וטוחנים יחד במקל. מוסיפים מעט מים שלא יהיה נוקשה מדי. מערבבים היטב וממלאים בזהירות מעל שכבת המוס שוקולד. טופחים מעט על השיש שישתטח
ממלאים את הריצ' הנותר [שיש בו גם מלית וניל] מעל לשכבת הדובדבנים. אם צריך מדללים גם אותו במעט מים
מקשטים איך שרוצים
צפה בקובץ המצורף 1152281
הערה:
אני לא הכנתי בצורה כזו כי עבדתי על כל המוסים בבת אחת. אז הכנתי כמויות גדולות ממה שהייתי צריכה ליותר מסוג אחד של מוס
המוס שוקולד שימש לי לכמה דברים. כך גם המוס וניל
וכיוצ"ב
אבל המתכון כאן מתאים לכמות שציינתי
שכבה שלישית- מוסיפים שוקולד שנותר ומלית שנותרה@ה. בקר או שיש כאן טעות או שלא הבנתי, ואני רוצה להכין
שכבה א' - מלית דובדבנים.
שכבה ב' - מוס שוקולד.
שכבה ג' - שוב שוקולד? כך נראה לי במתכון, ובתמונה השכבה השלישית ורודה.
שכבה ד' - וניל.
אשמח להסבר.
@ה. בקר אני מכינה את המוס הזה, ממליצה להקפיא אותו עם הבסקויט או בלי?מוס לוטוס-שוקולד
מתכון לכ-25 כוסות תלוי בגודל
צפה בקובץ המצורף 1153337
1 ריצ' גדול 500 מ"ל
300 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן
מעט מים לדילול
300 גרם קרם לוטוס
עוגיות לוטוס או כל ביסקויט אחר
קוקס מקורמל לקישוט
מקציפים ריצ' לקצף נוקשה.
ממיסים 200 גרם שוקולד עם שמן
מחלקים את הריצ' ל בערך 1/5, 1/5, 3/5
ל 1/5 אחת מוסיפים את השוקולד המומס. מוספים מעט מים לדילול המוס כדי שישתטח בכוסית.
ממלאים מעט ממוס השוקולד בכל כוסית. משטחים בדפיקה קלה על השיש.
מוסיפים קרם לוטוס + את יתרת מוס השוקולד.
אם המוס נוקשה מדי מוסיפים מעט מים.
שמים בצד כחצי כוס מהמוס לוטוס.
ממלאים את היתרה מעל למוס השוקולד.
מוסיפים את מוס הלוטוס ששמנו בצד ל 1/5 הנותרת של הריצ' המוקף ומזפים מעל למוס הלוטוס.
ממיסים 50 גרם שוקולד
חוצים כל עוגיה לחתי וטובלים את הקצה באלכסון בשוקולד.
נועצים במוס
מפזרים מעט קוקוס מקורמל
צפה בקובץ המצורף 1153342
צפה בקובץ המצורף 1153343
עד כאן בזירת המוסים
אני מקפיאה עם@ה. בקר אני מכינה את המוס הזה, ממליצה להקפיא אותו עם הבסקויט או בלי?
@ה. בקר תודה רבה על כל המתכונים!אופס--
שכחתי מוס אחד.
מוס תותים ושוקולד לבן
צפה בקובץ המצורף 1153327
מתכון לכ-25 כוסות תלוי בגודל
1 ריצ' גדול 500 מ"ל
150 גרם שוקולד לבן פרווה
3 כפות פודינג וניל
2 כפות שמן
4 כוסות תות קפוא
2 ג'לי תות
מכינים ג'לי תות לפי הוראות היצרן. מניחים כוסות באלכסון בתבנית ביצים וממלאים בצורה שיתמלא באלכסון עד שהג'לי מגיע גם לצד השני של הכוסות ונח באלכסון בכוסות
ממתינים להתקשות של הג'לי. רצוי בקירור
שמים את התותים בקערה גדולה
מוסיפים להם 2/3 מהריצ'
טוחנים יחד בעזרת מקל מטחנה או בבלנדר. התערובת תהיה בהירה ותפוחה.
מוסיפים פודינג וניל וטוחנים עוד קצת להסמכה של התערובת. זה לא סמיך כמו קצת אבל לא נוזלי כמו מים.
ממלאים בכוסיות עד לגובה סוף האלכסון של הג'לי.
מעבירים להקפאה להתקשות. צריך בערך 20 דקות.
אחרי התקשות, מקציפים את יתרת הריצ' עם מה שנותר ממוס התותים. מקציפים במשך כמה דקות עד שהתערובת הופכת לקרם.
ממיסים שוקולד לבן עם שמן ומוסיפים.
אם התערובת לא נוקשה מספיק לזילוף - מוסיפים לה פודינג וניל להסמכה. נסו קודם להקציף עוד כי אמור בהחלט להיות כמו קרם לזילוף.
מעבירים לשקית זילוף עם צנטר כוכב ומזלפים כוכב גדול מעל שכבת מוס התות
אפשר לקשט בשוקולד לבן
צפה בקובץ המצורף 1153331
צפה בקובץ המצורף 1153334
בהחלט@ה. בקר תודה רבה על כל המתכונים!
אני רוצה לעשות את המתכון הזה
האם אפשר לעשות חלבי? במקום ריצ' לשים שמנת מתוקה? ושוקולד לבן להתשמש בחלבי?
כמה שאלות בלת"ק.מוס פיסטוק וניל
כמות לבערך 20 כוסיות, תלוי בגודל.
צפה בקובץ המצורף 1152288
10 ביסקויט פתיבר בטעם פיסטוק, או בטעם וניל אם אין בטעם פיסטוק- מרוסק
1 ריצ' גדול 500 מ"ל
250 גרם קרם וניל
2 כפות קרם פיסטוק
1 כף תמצית פיסטוק
50 גרם שוקולד מריר
פיסטוקים לא קלויים, שבורים לקישוט
קצפיות מיני לקישוט- לא חובה
מעט צבע מאכל ירוק- לא חובה
שמים ככף ביסקויטין מרוסקים בתחתית כל כוס
מקציפים ריצ' לקצף יציב ומוסיפים את קרם הוניל.
מחלקים לחצי.
מזלפים מעט ממחצית הקרם לתחתית הכוסיות מעל לפירורי הביסקויט. טופחים על השיש בעדינות שישתטח. למה בעדינות? כי אחרת הביסקויטים יקפצו ויתערבבו בשכבה הלבנה, וחבל.
את היתר מניחים בצד
למחצית השניה מוסיפים את קרם הפיסטוק, תמצית הפיסטוק ואת הצבע מאכל. מוסיפים מעט מים כדי שיהיה נח לזילוף וישתטח בקלות. התערובת לא צריכה להיות נוזלית, רק לא ממש נוקשה. משהו כמו מרקם של גבינה לבנה
ממלאים מעל לשכבה הלבנה.
מוסיפים מעט מים ליתרת הקרם הלבן וממלאים מעל לשכבת הפיסטוק. גם כאן המרקם צריך להיות דומה למרקם של גבינה לבנה.
מקשטים בשברי פיסטוק וקצפיות מיני
בחנויות מתמחות למוצרי אפיהכמה שאלות בלת"ק.
איפה קונים קרם וניל/קרם פיסטוק/תמצית פיסטוק?
ואיך זה בהקפאה? אפשר להקפיא ביחד עם הפיסטוק והקצפיות?
תודה!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: