בקישור הבא יש את המפה של כל הסניפים שלהם וניתן לחפש את שם הסניף כפי שמופיע במעקב המשלוח
https://chita-il.com/run10/map_public.html
https://chita-il.com/run10/map_public.html
אם זו חבילה משיין אפשר לפנות לשיין והם יתנו לך את המידע.מישהו יודע איך מגיעים לשירות לקוחות של צ'יטה לברר על חבילה שלא הגיע?
כמה טלפונים שיש באתר כאילו לא מחוברים..
אם הצלחת להשיג אותם אשמח לשמוע.מישהו יודע איך מגיעים לשירות לקוחות של צ'יטה לברר על חבילה שלא הגיע?
אפשר לבדוק באתר שלהם לפי מספר טלפון שלך (שולחים סמס קולי לטלפון) מה סטטוס החבילה, וגם לתקשר עם נציג עליה. כאן:מישהו יודע איך מגיעים לשירות לקוחות של צ'יטה לברר על חבילה שלא הגיע?
תודה!!!!אפשר לבדוק באתר שלהם לפי מספר טלפון שלך (שולחים סמס קולי לטלפון) מה סטטוס החבילה, וגם לתקשר עם נציג עליה. כאן:
לא ניתן להתחבר...0732171734
זה כנראה מה שקרה לנו, מדובר על הזמנה מעלי אקספרס, הם טוענים שזה נמצא בצ'יטה, נתנו לנו מספר שבצ'יטה לא תקין. זה נראה מספר של דואר ישראל, אבל גם בדואר לא מקבלים את זה. נפלנו בין הכסאות ואין עם מי לדבר..אם הצלחת להשיג אותם אשמח לשמוע.
אני מזמינה כבר שנים משיין ותמיד הייתי ממש מרוצה מגיע תוך מקסימום שבועיים והמשלוח האחרון כבר חודש תקוע.
פניתי לשיין והרובוט שלהם הביא לי מספר חבילה בכלל לא תקין...
אני כותב את המספר שלי ולא מקבל שום תגובהאפשר לבדוק באתר שלהם לפי מספר טלפון שלך (שולחים סמס קולי לטלפון) מה סטטוס החבילה, וגם לתקשר עם נציג עליה. כאן:
תעדכנו אם הסתדר.זה כנראה מה שקרה לנו, מדובר על הזמנה מעלי אקספרס, הם טוענים שזה נמצא בצ'יטה, נתנו לנו מספר שבצ'יטה לא תקין. זה נראה מספר של דואר ישראל, אבל גם בדואר לא מקבלים את זה. נפלנו בין הכסאות ואין עם מי לדבר..
צריך לכתוב את המספר שרשום בחשבון של עלי אקספרס, על ההזמנה הזאת.אני כותב את המספר שלי ולא מקבל שום תגובה
בהודעה שלהם כתוב שסגוריום שישי הם פתוחים צ'יטה.
ובאיזה שעה הם פתוחים??????
הקוד זה המספר חבילה שמופיע באתר של ציטהיש לי חבילה מאלי אקספרס דרך ציטה שליחויות
רק אני לא קבלתי קוד והחנות לא משחררת לי את החבילה בלי קוד.
במענה של הטלפון שרשום למעלה אין מ ענה אנושי.
מה עושים??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: