בעיקרון,האם כדאי שכל ההשקעות:
פנסיה
קרן השתלמות
חסכון לכל ילד
יהיו באותו מקום?
איך את יודעת מה הכי טוב?בעיקרון,
אז למה לא?
אבל אני כן הייתי מחלקת אותם, ולו מהסיבה שבכל סוג השקעה יש משהו אחר, שהוא לדעתי הכי טוב.
לפי מדיניות השקעה, המנהלים, דמי ניהול, וכו'.איך את יודעת מה הכי טוב?
למדת יעוץ פנסיוני?לפי מדיניות השקעה, המנהלים, וכו'.
אם את מתכוונת אם יש לי תעודה בנושא, או שלמדתי במסלול כזה, אז התשובה שלילית.למדת יעוץ פנסיוני?
נשמח אם תחכימי אותנו בעניןאם את מתכוונת אם יש לי תעודה בנושא, או שלמדתי במסלול כזה, אז התשובה שלילית.
אבל למדתי לבד את הנושא.
וכמו שאני יודעת עוד כמה דברים.
[ואני מכירה עוד כמה כלכלנים בכירים ביותר, שלא למדו ייעוץ פנסיוני, אבל מבינים בזה, הרבה הרבה יותר מיועץ פנסיוני סטנדרטי]
תמקדי את השאלה.נשמח אם תחכימי אותנו בענין
תודה על ההיענות.תמקדי את השאלה.
קצת קשה לי לכתוב את כל מה שאני יודעת...
לכאורה אלטשולר שחם מסלול הלכה.יש לי קופת פנסיה
לכאורהקרן השתלמות
או באלטשולר שנחשב סיכון נמוך-בינוני.ו-3 קופות חיסכון לכל ילד.
אפשר להחליט שבמקום פנסיה מלא מעבירים חלק מהכספים לקופת גמל?אבל ייתכן שכדאי לשקול להעביר חלק מהכספים לקופת גמל,
לכאורה כן.אפשר להחליט שבמקום פנסיה מלא מעבירים חלק מהכספים לקופת גמל?
לעוד מידע בנושא, תראי פה.אפשר להחליט שבמקום פנסיה מלא מעבירים חלק מהכספים לקופת גמל?
קופת גמל, זה מוצר פנסיוני, והוא תחליף לקרן פנסיה, ומיועד לגיל הפנסיה.מה ההבדל בין קופת גמל להשתלמות ובין שניהם לקופת גמל להשקעה
והמטרה של כל הדברים האלו בעצם היא אופציה לפטור ממס או דמי ניהול נמוכים בשונה מסתם השקעות בשוק ההון?קופת גמל, זה מוצר פנסיוני, והוא תחליף לקרן פנסיה, ומיועד לגיל הפנסיה.
קרן השתלמות זה בעיקרו נועד להשתלמות, והכספים סגורים למשך 6 שנים מיום פתיחת הקרן, ואח"כ אפשר למשוך אותם, בפטור ממס רווחי הון.
קופת גמל להשקעה, מיועד להשקעה פרטית לכל טווח זמן, ואם מוציאים כקצבה בגיל פנסיה, אז זה פטור ממס רווחי הון.
כמובן שיש לכל אחד מהם, את הכללים שלו.
כל אחד מהם אם מטרות שונות.והמטרה של כל הדברים האלו בעצם היא אופציה לפטור ממס או דמי ניהול נמוכים בשונה מסתם השקעות בשוק ההון?
למה לא בבתי השקעות (מהתשובה באשכול הסמוך)קופת גמל להשקעה נועד או לאנשים שמפחדים להשקיע לבד,
לא הבנתי את השאלהלמה לא בבתי השקעות (מהתשובה באשכול הסמוך)
התכוונתי שהעדיפות בכל זה על פני השקעות דרך הבנק למשל היא הפטור ממס ועלות זולה יותר, לא?
למה המציאו מוצר מיוחד למפחדים ולא מספיק בתי השקעות?למה לא בבתי השקעות (מהתשובה באשכול הסמוך)
התכוונתי לזה:התכוונתי שהעדיפות בכל זה על פני השקעות דרך הבנק למשל היא הפטור ממס ועלות זולה יותר, לא?
הסברתי את עצמי לא שזה המטרה אלא העדיפות על פני השקעה פרטית. כלומר: אדם שדואג להשתלמות למה שלא ישקיע דרך הבנק למשל.למה יש מוצר מיוחד בחברות ביטוח?והמטרה של כל הדברים האלו בעצם היא אופציה לפטור ממס או דמי ניהול נמוכים בשונה מסתם השקעות בשוק ההון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: