כןמה עם גמל להשקעה, יש אפשרות לקחת הלוואה?
כןמה עם גמל להשקעה, יש אפשרות לקחת הלוואה?
בררתי, לי אמרו שלא
אז למה את/ה שואל/ת?בררתי, לי אמרו שלא
מה עם גמל להשקעה, יש אפשרות לקחת הלוואה?
בקופת גמל להשקעה:
האם אפשר לקחת הלוואה כנגד החיסכון?: כן. בכפוף לאישור החברה, ניתן לקבל הלוואה עד 80% מהחיסכון הצבור בקופה, לתקופת הלוואה מרבית של 7 שנים. הריבית נמוכה יחסית (פריים מינוס חצי).
כי אולי יש חברות שכן....אז למה את/ה שואל/ת?
הסברא נותנת שלא תוכל לקזזשאלה לגבי הלואה על חשבון קרן השתלמות וכיו"ב,
אם אני משקיע והרווחתי נניח 10% והוצאות ההלואה היו (בערך פריים) נניח 2%.
האם אשלם מס רווח הון על כל ה10 ואז אשלם מס כאילו הרווחתי 10, או שאוכל לנכות את ההוצאות ההלוואה כלומר הרווחתי 8.
איזה סברא מצאת בזה?הסברא נותנת שלא תוכל לקזז
למה לא?
מה ההבדל בין להצטרף לקופת גמל להשקעה במסלול מחקה מדד,
לבין לקנות לבד קרנות סל שמחקות את אותו מדד?
ולמה לא פשוט לקנות את הSMP בחברה כמו קולמקס?
אנחנו מדברים בשתי שפות, אז אסביר מעט בשפה שלי ואנסה לעבור לשפתך.
אז בשפה שלי משפט כמו
הוא סיסמא ריקה מתוכן, כי מי שרעב לא אמור לקנות יותר ממה שהוא צריך ועדיין הוא קונה, ומי שהבוס שלו צועק עליו לא אמור להפגע כי הערך שלו נשאר אותו דבר לפני הצעקה ולאחריה ועדיין הוא נפגע ומי שנהג האוטובוס לא עצר לו בתחנה לא אמור להתרגז כי ה׳ עשה את זה לגמרי לטובתו ועדיין הוא מתרגז.
עד כאן.
את כותבת עם המון אמוציות. נראה שהפסדת הרבה בשוק ההון פרטי. היא לא מדברת על זה
לא מכירה את קולמקס.ולמה לא פשוט לקנות את הSMP בחברה כמו קולמקס?
אם זה בית השקעות, כמו כל בית השקעות אחר, אז לכאורה אפשר לעשות את זה דרכם.קולמקס היא זירת מסחר לסוחר עצמאי במטח ומניות.
יש מלא בתי השקעות, שאפשר לפתוח בהם תיק השקעות בניהול עצמי, כמו כן, ניתן לעשות זאת דרך כל הבנקים.הם לא סוחרים בשבילך. הם רק מעמידים לרשותך פלטפורמה למסחר ואז אפשר למנף להפסיד וכאן יש את הסיכון שלא תשלוט בעצמך ואת הסיכוי להרויח יותר
לי יש גמל להשקעה במגדל, ביקשתי למשוך את הכסף, ואז הציעו לי הלואה במקום זה בפריים מינוס חצי [ממש גרושים], תוך 3 ימים הכסף היה אצלי בבנק.בררתי, לי אמרו שלא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: