כללי חברים יקרים! חוות דעתכם הדחופה (עד השעה 3)

n_eli

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L

העלתי שתי דוגמאות אחד כמו שזו אניאני אמרה לי לגבי הלוגו שיראה כביכול פוזר באקראי
ואחד שהלוגו מודגש.
מה עדיף..

כמו אשמח שכל המעירים והמאירים יחזרו להע/איר שנית בסקיצות האלה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 288.1 · צפיות: 9
  • 1.jpg
    KB 283.6 · צפיות: 7

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
רואים, רואים...
אני חושבת שכדאי להשתמש בכרטיס עם הלוגו המפוזר יותר. זה נראה אמיתי יותר.
הכיתוב הנכון הוא ..."און א גוט געבענטשט יאר". חבל שישימו לב לשגיאים ולא לתוכן, כדאי לתקן אותו.

מלכי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
מדהים!!! ומושלם!!!
פעורת פה... אין מה לומר... זה התקדם פלאים!!! וזה גמור מצידי...

n_eli

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
השטח מצד ימין לא ריק מידי????

מבינים

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
לא ריק בכלל.
מדהים פחד.

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
כבר אחרי 3, אבל זה משהו מיוחד,
הראשון יותר יפה.

זו אניאני

משתמש פעיל
מקסים!!
אז ככה: היתי שמה עוד גרגר אחד בכיון של השפיץ - ואז אתה תהיה יותר רגוע ;)
ולגבי השטח הריק - פשוט תגדיל קצת את הרימון.
או שוב כמו שאמרתי - תזיז את הגרגרים על השטח הבהיר - וכך יהיה קצת קשר ולא ממש 2 חלקים.

כבר שלחת לדפוס?

n_eli

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
תודה חברים שלחתי, אין עליכם!
שנה טובה ומתוקה.

אלי ויסברג

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
פה מאוד. שמחתי לראות שהתייחסת להערותיי

ושינית את המודעה על פיהם.

שאלת למה כוונתי בפיסקה (שהדגשת) "נייס לגמרי, והאמת שזה מצוין גם אם תשלח את זה ככה, כי הלקוחות שלך לא מבינים - אבל לגמרי לא - בכל מה שקשור בעיצוב. ההוכחה היא ההערות שלהם."

סתם שלחתי אזכור לעובדה שרוב הלקוחות לא באמת מבינים בעיצוב, ולא מבינים מה יפה. את זה תשאיר לגרפיקאים והמעצבים. זה המקצוע שלהם.

הוכחה לזה - כנכתב לעיל - היא הסיטואציה המתרחשת כאשר אתה מגיש סקיצה ללקוח, ואתה יודע שלק פגום בעיניך הוא פרט מסוים בולט בכיעורו, נניח הכותרת בצבע ורוד זרחני. ואתה מצפה שעל זה הוא יתמקד, ויגיד "בחייך שמעון, זה מה שאתה מביא לי?".
נרגש כולך אתה שולח במייל את הקובץ. והנה הוא מתקשר אליך... "בחייך שמעון, זה מה שאתה מביא לי?..." הוא משהק אל השפוף, ואתה מתגמגם - "כן, הורוד... אני יודע.. הילדה חולה, וגם המסך שלי מציג רק ורוד עכשיו, ואכלתי מעדן ורוד אתמול..."
ואז הוא קוטע אותך ואומר: "בחייך, שמעון.. מה זה הפסים האלו, זה נראה כמו קשקוש של ילד בן חמש..." כשהוא מתכוון לרקע הפסים המשולבים הפנטסטי שעליו עמלת כ3 שעות.
כולך סמוק ואתה גונח: "והכותרת, אל תדאג, אני אשנה, אני יודע שזה דוחה..."
"מה פתאום!" הוא מרעים "זה אהבתי. דווקא זה מצא חן בעיניי! הורוד הזה יפייפה, זה מזכיר לי את הלבן הורוד שאכלתי אתמול..."...

אז מה תגידו? כאשר חוות דעת מקצועית אובייקטיבית (בד"כ אתם נאלצים להיות אובייקטיביים לעצמכם) קובעת כי הקשקוש יפה, והכותרת מכוערת, המסקנה המתבקשת היא: הלקוח אינו יודע מראשו כלל.

כמובן שמדובר בהכללה, אך בכ"ז, המקצוען זה אתה, ואתה מחליט מה יפה ומה לא ומי שלא מוצא חן בעיניו שיחפש חבריו ב"אין כניסה" (ביטוי משנות השישים).

n_eli

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אהבתי תכתוב לנו יותר יש לך את זה בגדול...
ותודה על הערות שלך ושל כל החברים!

רויטל

משתמש רשום
מה שישלים זה כתר לרימון ולהסיר את ההכהיה שמבחלק העליון שמאחורי הקלף החלק התחתון הרבה יותר מוצלח משהו משהו

אלי ויסברג

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
שמח הייתי ליטול לעיתים תכופות יותר את עט הסופרים (אולי הכוונה לרפידוגרף?), אך מה צר שברוב הזמן עיתותיי מוקדשות ללימוד התורה, בישיבת קודש.

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
מקסים לדעתי

מקארתור

משתמש מקצוען
D I G I T A L
מדהימממממממממממממהמם

ישראלה

ללמוד תוכנות בכייף :)
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
אני מיד ראיתי את הלוגו.
אני חושבת שמי שרואה את צורת המשולש יחפש את המשמעות.

n_eli

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נכתב ע"י איזוטופ;163909:
שמח הייתי ליטול לעיתים תכופות יותר את עט הסופרים (אולי הכוונה לרפידוגרף?), אך מה צר שברוב הזמן עיתותיי מוקדשות ללימוד התורה, בישיבת קודש.
ח"ו אינך צריך להיות מיצר על כך, הינך צריך להיות גאה על כך
חן חן לך על השקעתך בלימוד התוירה הקדושה...

hal17

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
פפפפפפששששששששששששששששששששש
ואוו, איזה יופי של השקעה - - -
בודאי ובודאי שמבינים (בפחות מחצי שניה...)

רק אם תקנה רימון מהשנה הזו - - - יראה יותר טוב...(אבל זו סתם הערה שולית, הכל 10.)

עכשיו אני שמה לב ששינית מהראשון - - - חבל....

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה