אז אל תתני.לא יודעת
אם זה לא חוקי, אין להם שום זכות כזו.אמור להיות אימון דו צדדי,
הם רוצים גם לעקוב שאתם מקבלים את מלוא הקצבה ולא משתמטים מלשלם להם את האחוזים שהבטחתם להם.
אני לא הייתי נותן.
אם לא חתמתם על התחייבות כזו, אל תתנו, עם הקוד הם יכולים לעקוב אחרי הרבה דברים ולא רק אחרי התביעה. וגם אחרי התביעה שישאלו אתכם ולא יעקבו לבד.
איך לדעתכם החברה יכולה לדעת אם התביעה התקבלה או לא,אם זה לא חוקי, אין להם שום זכות כזו.
אם יש אימון שישמעו דרך הלקוח.
הם לא סומכים עליו? שלא יסמוך עליהם!
אפשר לשנות , לא כך?הם זו החברה שנהפכת כאן לכוכביות.... תקוו שאין להם גישה "מהדלת האחורית"..
ממש לא נכון.בפשטות זו דרישה הוגנת ועל אף שזה שבר פרטי אם חתמתם ואתם סומכים עליהם אז צריך להעביר להם.
זה נדרש גם להתכתב עם הפקידות בעת הצורך ולעקוב אחרי התפתחויות שלפעמים מבעוד מועד ניתן להציל ולתקן תוך כדי תהליך ו.כ.מ.ל
סורי.ממש לא נכון.
אני פשוט עברתי את זה ממש עכשיו (הוועדה ערר היתה ביום ראשון לפני שבוע...)
שלא תעיז לתת את הקוד.
ברעיון היא חתמה על ויתור סודיות
ועל כן לחברה עצמה יש אפשרות לעקוב כל מה שנוגע לגבי התביעה הזו ספציפית.
ובתוך האתר יש עוד הרבה פרטים אישיים נוספים שאין להם (לחברה ) שום זכות לראות.
ואני חוזרת שוב
לחברה עצמה יש יכולת לראות את מה שנוגע לתביעה הנוכחית בלבד!!
למה נזק לכל החיים?@הקה
אם הם מאוד רוצים החברה יכולה כל פעם להתקשר אליך ולבקש לעדכן מה חדש..
אבל אל תעשי נזק לכל החיים ואך תעיזי להעביר את הקוד (זה יותר גרוע מלעביר את הכרטיס אשראי עם הקוד הסודי)
קוד אישי הוא דבר אישי.לדעתי בקשה בסיסית ולגיטימית כמובן רק אחרי שבררו על האנשים שם והם אכן אמינים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: